CBS Under the Dome 2. Sezon Yorumları

bu arada @destere Julianın resmini koysaydı keşke diyince aklıma geldi dizi şimdi :D

2x10
çok çok güzel bir bölümdü

koca jim çok yanlış yaptı yumurtayı atmakla , çıkış yolu kapandı ,depremde oldu dahada olur kesin 😳 o zencinin ölmesine sevindinm gereksizler çıksın arada :kiki:
senaristlr şimdide soğu hava olayıı bulmuş @yatutarsa :F
Fen öğretmenide olayı çözdü hemen sahi bu kadın olmasa ne yapar bu kasaba :D
barbie geri geldi destere üzülmüştür kesin :D ama senaristler onun gönlünü Angie ile almaya çalışmışlar :D

9

@yatutarsa @Forumdash @destere

bugün izlerim bölümü @Harunnn60

senden alıntı yapmadım yaparsam spoiler kutucuğu otomatikman açılıyor :)

bu arada @destere Julianın resmini koysaydı keşke diyince aklıma geldi dizi şimdi :D

2x10
çok çok güzel bir bölümdü

koca jim çok yanlış yaptı yumurtayı atmakla , çıkış yolu kapandı ,depremde oldu dahada olur kesin 😳 o zencinin ölmesine sevindinm gereksizler çıksın arada :kiki:
senaristlr şimdide soğu hava olayıı bulmuş @yatutarsa :F
Fen öğretmenide olayı çözdü hemen sahi bu kadın olmasa ne yapar bu kasaba :D
barbie geri geldi destere üzülmüştür kesin :D ama senaristler onun gönlünü Angie ile almaya çalışmışlar :D

9

@yatutarsa @Forumdash @destere
ben bunu izlemiştim bir önceki sayfada yorumda yaptım, sen yeni izledim dediğinde dizinin 11. bölümü çıktı sandığım için izlemedim dedim :)
sen niye bu kadar geç kaldınki harun ? :)

angie arada bir hayalet olarak dönüyor ama hayalette olsa razıyız dönsün :)
melanie ile barbie nin kardeş çıkmalarına ne diyorsun ? iyiki melanie barbie yerine junior a asılmış yoksa çok feci kaza çıkacaktı bu iş kötü yerlere varacaktı :)

ben bunu izlemiştim bir önceki sayfada yorumda yaptım ben yeni izledim dediğinde dizinin 11. bölümü çıktı sandığım için izlemedim dedim :)
sen niye bu kadar geç kaldınki harun ? :)

angie arada bir hayalet olarak dönüyor ama hayalette olsa razıyız dönsün :)
melanie ile barbie nin kardeş çıkmalarına ne diyorsun ? iyiki melanie barbie yerine junior a asılmış yoksa çok feci kaza çıkacaktı bu iş kötü yerlere varacaktı :)
Bende diyorum bu izledi acaba unuttumu diye düşünüyorum :D
Annemle beraber ızliyoruz oyüzden yavaşladım biraz :)

Valla o olaya hiç şaşırmadim zaten dizide herkes birbirini götürüyor :D
Bu arada Melanie yoklukta junior götürmeye çalışıyor :D

Bende diyorum bu izledi acaba unuttumu diye düşünüyorum :D
Annemle beraber ızliyoruz oyüzden yavaşladım biraz :)

Valla o olaya hiç şaşırmadim zaten dizide herkes birbirini götürüyor :D
Bu arada Melanie yoklukta junior götürmeye çalışıyor :D
bradırla sister herhangi bir kazaya kurban gitmeden akraba olduklarını anladı ya bu bile yeterli :)
@Forumdash ın rebecca sı boşta kaldı:) ona bir partner bulamadılar kadında sinirden kendini bilime adamış bu hızla giderse yakında kanserin çaresinide bulabilir :)
demekki bilimde ilerlemek için abaza kalmak şart :)

bradırla sister herhangi bir kazaya kurban gitmeden akraba olduklarını anladı ya bu bile yeterli :)
@Forumdash ın rebecca sı boşta kaldı:) ona bir partner bulamadılar kadında sinirden kendini bilime adamış bu hızla giderse yakında kanserin çaresinide bulabilir :)
demekki bilimde ilerlemek için abaza kalmak şart :)
O fena öğretmeni çok garip sen bir konuş destere bence :D belki düzelir :)

S02B11 izledim

yeni bölümü ilk ben izledim galiba :X

bölüm çoook;
iyi başladı ve bitti ama ortaları yine benim için yavandı :T:
İlk dakikalarda Joe kubbeye dokununca kubbenin aşaği doğru hareket etmesi çok iyiydi :X Bi an hepsi ezilip gidecek sanırken öyle olmadı ve gereksiz bir bi biçimde Kubbe durmuş ve hareket etmeyi kesti.

Son sahnede yine Joe ve yavuklusu ve platonik aşık hacker dokununca bu sefer Kubbe daralmaya başladi :X Heycanlı başladi ve yine aynı şekilde bitti:X

Ortalarda bocaladilar.Kahramanlarımız yine ölüm kalım savaşi verdi, Jim yine kasabanın kahramanı oldu filan flan:T: Tek bilgilendiğim olay Vasalinin mum olarakta kullanılabilecek olmasıydı:F Oysa vasilenle başka yöntemle de ısınma metodları var idi :F:F

S02B11 izledim

yeni bölümü ilk ben izledim galiba :X

bölüm çoook;
iyi başladı ve bitti ama ortaları yine benim için yavandı :T:
İlk dakikalarda Joe kubbeye dokununca kubbenin aşaği doğru hareket etmesi çok iyiydi :X Bi an hepsi ezilip gidecek sanırken öyle olmadı ve gereksiz bir bi biçimde Kubbe durmuş ve hareket etmeyi kesti.

Son sahnede yine Joe ve yavuklusu ve platonik aşık hacker dokununca bu sefer Kubbe daralmaya başladi :X Heycanlı başladi ve yine aynı şekilde bitti:X

Ortalarda bocaladilar.Kahramanlarımız yine ölüm kalım savaşi verdi, Jim yine kasabanın kahramanı oldu filan flan:T: Tek bilgilendiğim olay Vasalinin mum olarakta kullanılabilecek olmasıydı:F Oysa vasilenle başka yöntemle de ısınma metodları var idi :F:F
Ne ara izledin yahu :D

2x11 i izledim de yorum yapasım gelmedi gece :D
ben beğenmedim bu bölümü :T:
kubbe ye bi haller oldu sonra duruverdi :F büzüşme de öyle olacak bence @Forumdash boşuna bir şey bekleme :X
millet 5 dk kalamıyor lyle efendi nasıl durmuş öyle gölün içinde??
hunter doğru kağıdı göstermedi bence bizimkilere :)
julia olayı hiç heyecanlandırmadı nedense :F
@destere
7/10

2x11 i izledim de yorum yapasım gelmedi gece :D
ben beğenmedim bu bölümü :T:
kubbe ye bi haller oldu sonra duruverdi :F büzüşme de öyle olacak bence @Forumdash boşuna bir şey bekleme :X
millet 5 dk kalamıyor lyle efendi nasıl durmuş öyle gölün içinde??
hunter doğru kağıdı göstermedi bence bizimkilere :)
julia olayı hiç heyecanlandırmadı nedense :F
@destere
7/10
Bişey beklemiyorum da Yinede heycanlı bitti:X Julia ve Barbie pfff :T:

2x11'i izledim
bölüm gayet güzel basladi tam lyledan umudu kesmisken yine ortaya cikti. Melanie bölümün sonunda basliyor dedi ne baslayacagini merak ettim acikcasi :) Bence hunter joe ve norrie'nin onu takip ettigini anladi ve önceden yazdigi kagidi gösterdi.
Puanim: 8