hadi inşallaharkadaşlar bugün izleyeceğim en son bölümü
Ben bu yavaşlıkta gidersem isim zor benimhadi inşallah
anladım ben izledin zannetmiştim tamam o zamanbugün izlerim bölümü @Harunnn60
senden alıntı yapmadım yaparsam spoiler kutucuğu otomatikman açılıyor
ben bunu izlemiştim bir önceki sayfada yorumda yaptım, sen yeni izledim dediğinde dizinin 11. bölümü çıktı sandığım için izlemedim dedimbu arada @destere Julianın resmini koysaydı keşke diyince aklıma geldi dizi şimdi
2x10
çok çok güzel bir bölümdü
koca jim çok yanlış yaptı yumurtayı atmakla , çıkış yolu kapandı ,depremde oldu dahada olur kesin 😳 o zencinin ölmesine sevindinm gereksizler çıksın arada
senaristlr şimdide soğu hava olayıı bulmuş @yatutarsa
Fen öğretmenide olayı çözdü hemen sahi bu kadın olmasa ne yapar bu kasaba
barbie geri geldi destere üzülmüştür kesin ama senaristler onun gönlünü Angie ile almaya çalışmışlar
9
@yatutarsa @Forumdash @destere
Bende diyorum bu izledi acaba unuttumu diye düşünüyorumben bunu izlemiştim bir önceki sayfada yorumda yaptım ben yeni izledim dediğinde dizinin 11. bölümü çıktı sandığım için izlemedim dedim
sen niye bu kadar geç kaldınki harun ?
angie arada bir hayalet olarak dönüyor ama hayalette olsa razıyız dönsün
melanie ile barbie nin kardeş çıkmalarına ne diyorsun ? iyiki melanie barbie yerine junior a asılmış yoksa çok feci kaza çıkacaktı bu iş kötü yerlere varacaktı
bradırla sister herhangi bir kazaya kurban gitmeden akraba olduklarını anladı ya bu bile yeterliBende diyorum bu izledi acaba unuttumu diye düşünüyorum
Annemle beraber ızliyoruz oyüzden yavaşladım biraz
Valla o olaya hiç şaşırmadim zaten dizide herkes birbirini götürüyor
Bu arada Melanie yoklukta junior götürmeye çalışıyor
O fena öğretmeni çok garip sen bir konuş destere bence belki düzelirbradırla sister herhangi bir kazaya kurban gitmeden akraba olduklarını anladı ya bu bile yeterli
@Forumdash ın rebecca sı boşta kaldı ona bir partner bulamadılar kadında sinirden kendini bilime adamış bu hızla giderse yakında kanserin çaresinide bulabilir
demekki bilimde ilerlemek için abaza kalmak şart
Ne ara izledin yahuS02B11 izledim
yeni bölümü ilk ben izledim galiba
bölüm çoook;
iyi başladı ve bitti ama ortaları yine benim için yavandı
İlk dakikalarda Joe kubbeye dokununca kubbenin aşaği doğru hareket etmesi çok iyiydi Bi an hepsi ezilip gidecek sanırken öyle olmadı ve gereksiz bir bi biçimde Kubbe durmuş ve hareket etmeyi kesti.
Son sahnede yine Joe ve yavuklusu ve platonik aşık hacker dokununca bu sefer Kubbe daralmaya başladi Heycanlı başladi ve yine aynı şekilde bitti
Ortalarda bocaladilar.Kahramanlarımız yine ölüm kalım savaşi verdi, Jim yine kasabanın kahramanı oldu filan flan Tek bilgilendiğim olay Vasalinin mum olarakta kullanılabilecek olmasıydı Oysa vasilenle başka yöntemle de ısınma metodları var idi
Bişey beklemiyorum da Yinede heycanlı bitti Julia ve Barbie pfff2x11 i izledim de yorum yapasım gelmedi gece
@destereben beğenmedim bu bölümü
kubbe ye bi haller oldu sonra duruverdi büzüşme de öyle olacak bence @Forumdash boşuna bir şey bekleme
millet 5 dk kalamıyor lyle efendi nasıl durmuş öyle gölün içinde??
hunter doğru kağıdı göstermedi bence bizimkilere
julia olayı hiç heyecanlandırmadı nedense
7/10
Bişey beklemiyorum da Yinede heycanlı bitti Julia ve Barbie pfff
Herkes izlemiş 0-o
altyazı düşmemişti bende pusuda bekliyordum ama altyazı olmayınca pusu boşa çıktı@Harunnn60 biz pusuda bekliyoruz düşer düşmez izliyoruz