Bende cuma günü izleyeceğim2x9
Eh iştee bir şekilde ilerlese de sonlara doğru tempo yükseldi
7.5'tan 8/10barbie nin babasını hala çözebilmiş değilim. barbie yi de o esir aldırdı galiba
kırmızı kapıdan konuşmaya başlayınca tempo yükseldi. hemen bulmaları güzel oldu. çıkan sarmalda gördükleri anılar da güzeldi. kubbe başka bir yerde çıkarsaydı keşke ıslandı hepsi
bu arada james in annesi sudan çıktıktan hemen sonra kuaföre uğramış herhalde
Ekli dosyayı görüntüle 38945
big jim görünce bitti bölüm. bakalım neler olacak
rebecca yı ilk kez takdir ettim
S02B09 izledim
Güzel bölümdü daha az kovalamacalı bölümleri daha izlenir bulunuyorum
Big Jim gerçekten iyi oyuncu yaa Son sahnedeki şok duruşu güzeldi
Küçük Jim'e bu bölüm boş rol vermişler Angie olmayınca cocuga kız yamamaya başlıyorlar hemde anası yaşindaki kadını O kız niye öyle yamanıyor ona, onu da anlamıyorum Anası kankandı bir zamanlar (gerçi anası şimdi geldi)
Barbie'nin babası yumurtayı filan nerden biliyor ki? Bu kubbe olayı deney sonucu ortaya cıktı filana bağlarlarsa var yaaa Hadi öyle diyelim Jim'in karısı nasıl geleceği görüyordu falan filan??
Off boşa mı izliyoruz nee Bi [HASHTAG]#Lost[/HASHTAG] olamaz ama işte izliyoruz
8/10
destere çok geç yorum yaptın o sırada uyudun mu ?geldik ikinci seona
2x1
2x2. bölümler tamamdır
öncelikle şunu söyleyeyim ilk bölümün sonundaki olaydan hiç hoşlanmadım
@Harunnn60 un dediği gibimal herifler angie yi öldürdümadem birini öldürecektiniz norrie ergenini öldürseydiniz ya
ilk bölümün çok hızlı ve mantık dışı temposu vardı kör tuttuğuna çalışıyordu hanı @Forumdash ın okumayacağını bilsem diziyi kalaylayacağım boylu boyunca
diziye hız katmak için habire karakterlerin öldürülmesi aynı zamanda diziye çeşitlilik katmak için farklı karakterlerin yerleştirilmesi başdöndürücü hızla devam ediyor
bölüm başında suda garip bir kız çıktı kız güzel ama angie nin yanında sönük kalır onu angie nin yerine koymayı düşünüyorlarsa naaahh tutar aynı kalite? benden söylemesi
sonra aniden nurtopu gibi bir parlak oğlanımız daha oldu güya junior un gevrek dayısı hem doktormuş hemde bir köşede yaşıyormuş?? hayret nerden pırtladı? fanus sıradan insanlarla güzeldi ama doktoru hemşiresi rebecca gibi tipsiz fen bilimleri araştırmacısı aynı zamanda mıknatıs uzmanı kertenkelesi vesaire curcunaya döndü
rebecca ile julia kadın triplerine girdiler biri jim i biride barbie yi kışkırtıyor kocaoğlanlar kadınların parmağında oynuyor
linda da öldü vasat ama en azından sesi güzeldi, kadının tımtıraklı bir sesi vardı, @Forumdash lindayı sevmiyordu, şimdi alsın tilki suratlı rebecca sıyla pişti oynasın
mıknatıs gibi fanus herşeyi kendisine çekiyor ama bıçaklar dikine çekime kapılmaz yanlamasına gider bıçakların gidişi çok seksiydi,
angie yi kim vurdu acaba?? bence kimin vurduğu önemli değil dizinin senaristini bir tenhada yakalayıp evire çevire sevmek lazım
ikinci bölümdeki kelebekten pırtlayan tırtılla mücadele sahneleri heyecan ve kavis katmıştı diziye
uyku değil bir taraftan kendime çay demliyordumdestere çok geç yorum yaptın o sırada uyudun mu ?
evt angienin ölmes, kötü oldu
lindanın ölümünü beğendin mi ?
ne güzel , çay tüm stresini alıruyku değil bir taraftan kendime çay demliyordum
lindayı sevmiştim toplu kadındı
juliadan soğumadım senaristten soğudumne güzel , çay tüm stresini alır
o yeni gelen kızı seversin bence tabi yüzünü seversin oyunculuğunu sevmezsin gibime geliyor
Julia dan soğumuşsun galiba sen
umarım bu sezonu bitirirsinjuliadan soğumadım senaristten soğudum
izlerim büyük ihtimal ama bundan sonra uzun yorum yapmaya değecek bölümler olacağını sanmam yani izleyip geçmek lazımumarım bu sezonu bitirirsin
aynen böyle dizilere kafa yormayacaksınizlerim büyük ihtimal ama bundan sonra uzun yorum yapmaya değecek bölümler olacağını sanmam yani izleyip geçmek lazım
pll yide öyle izliyorum? sabun köpüğü gibi ne neden niçin nasıl diye sormadan izleyip geçmek lazım
Linda'yı sevmiyordum, şimdi arıyorum Bu arada #110'da toplu demişssin Linda için 2.sezonda harbiden topa hakaret olur cinsten bi şekil almaya başlıyordugeldik ikinci seona
2x1
2x2. bölümler tamamdır
öncelikle şunu söyleyeyim ilk bölümün sonundaki olaydan hiç hoşlanmadım
@Harunnn60 un dediği gibimal herifler angie yi öldürdümadem birini öldürecektiniz norrie ergenini öldürseydiniz ya
ilk bölümün çok hızlı ve mantık dışı temposu vardı kör tuttuğuna çalışıyordu hanı @Forumdash ın okumayacağını bilsem diziyi kalaylayacağım boylu boyunca
diziye hız katmak için habire karakterlerin öldürülmesi aynı zamanda diziye çeşitlilik katmak için farklı karakterlerin yerleştirilmesi başdöndürücü hızla devam ediyor
bölüm başında suda garip bir kız çıktı kız güzel ama angie nin yanında sönük kalır onu angie nin yerine koymayı düşünüyorlarsa naaahh tutar aynı kalite? benden söylemesi
sonra aniden nurtopu gibi bir parlak oğlanımız daha oldu güya junior un gevrek dayısı hem doktormuş hemde bir köşede yaşıyormuş?? hayret nerden pırtladı? fanus sıradan insanlarla güzeldi ama doktoru hemşiresi rebecca gibi tipsiz fen bilimleri araştırmacısı aynı zamanda mıknatıs uzmanı kertenkelesi vesaire curcunaya döndü
rebecca ile julia kadın triplerine girdiler biri jim i biride barbie yi kışkırtıyor kocaoğlanlar kadınların parmağında oynuyor
linda da öldü vasat ama en azından sesi güzeldi, kadının tımtıraklı bir sesi vardı, @Forumdash lindayı sevmiyordu, şimdi alsın tilki suratlı rebecca sıyla pişti oynasın
mıknatıs gibi fanus herşeyi kendisine çekiyor ama bıçaklar dikine çekime kapılmaz yanlamasına gider bıçakların gidişi çok seksiydi,
angie yi kim vurdu acaba?? bence kimin vurduğu önemli değil dizinin senaristini bir tenhada yakalayıp evire çevire sevmek lazım
ikinci bölümdeki kelebekten pırtlayan tırtılla mücadele sahneleri heyecan ve kavis katmıştı diziye
Evt benden önce ızleyeceksin gibime geliyor1x3
1x4
1x5
1x6.
bölümler tamamdır
bu haftaki yeni bölümü @harunn60 dan önce izlemiş olacağım
gelelim bölümlere :
dizide bilimi savunan bilimsel açıklama yapan karakter rebecca ? insanın bilimden nefret edesi geliyor zaten adamların amacıda bu sanırım
tilki suratlı rebecca ne kadın ama
keşke rebecca başarılı olmasaydıda kasaba tümden yok olsaydıikinci sezonun ilk bölümünde kasabayı mıknatıstan korudu
ikinci bölümde tırtıllardan korudu
üçüncü bölümde kanlı yağmurdan korudu
altıncı bölümde tozdan korudu yel değirmeni projesiyle
bir ara norie ve melannie arasında joe u kapma yarışı oldu
norrie karakteride rebecca gibi çok itici soğuk tam bir ergenopatik kız
yeni diziye dahil olan melannie karakteri güzel bir karakter umarım angie nin yerini tutar
kız 25 yıl önce lyle sam ve pauline le birlikteyken meteordan çıkan yumurtayı kaçırıyormuşta sam veya lyle tarafından öldürülmüş
6. bölümde
dolapta çıkan tunel saçmaydı daha önce aynı dolaba bizim ergenler bakmıştı tunel yoktu junior la sam nasıl keşfetti yada o tunel orda nasıl ortaya çıktı oraları sormadan pas geçiyoruz
sam uçurumdan atladı ölmüşmüdür sizce?
gerçi ölmüşse ekime kadar.. ölmemişse kasıma kadar... ilgi alanımada girmiyor
julianın kasabanın yeni başkanı oluşu güzeldi yalnız jim salağı ölmeli bir şekilde ?
barbie de şerif oldu artık birlikte hükmederler, tabiki jim amcamız izin verirse bunlara
tunelin altındaki uçurumdan atladığımızda acaba fanusun dışına çıkmak mümkünmüdür
mümkündür bence senarist in iki kalem oynatışına bakar
dolapta tunel ortaya çıkaran senarist kimbilir daha neler çıkarır
aslında lindaya kızdıkta rebecca ondan 10 misli daha kıl bir tipLinda'yı sevmiyordum, şimdi arıyorum Bu arada #110'da toplu demişssin Linda için 2.sezonda harbiden topa hakaret olur cinsten bi şekil almaya başlıyordu