😱 neyse yanlış hatırlamışım galiba boşver.2X5 İzlediğimde bu kadın halen yaşıyordu
böyle şeyler hepimizin başına gelebilir , atlatabilirsin😱 neyse yanlış hatırlamışım galiba boşver.
hemen indireyim bende2x8
Geçen bölüm kadar olmasa da yine sağlam bir bölümdü.
9/Yeni katılan bilgisayarcı abiyi sevdim. Barbie ile sahneleri güzeldi.
Bu big jim den kurtuluş yok.ss şerif oldu şimdi de başımıza. phil başarsaydı keşke
o en son kırmızı kapı ne anlama geliyor? çıkan ölecek, kan falan ilginç
barbie ve julia nın sahnesi de iyiydi
onlar konu bulamamak mı oluyor 😱 daha napsınlar2x6
çok iyi bir bölüm değildi bence
mağara saheleri sıktı beni
konu bulamayınca yok kırmızı yağmur , yok mıknatıs, şimdide toz fırtınası çıkarmışlar , hergün birşey oluyor
barbie öğrendi sonunda , sam kendini aşağı attı 😵
jim iktidar savaşı yakında başlatır
7
İstanbul resminde bize bir gönderme mi yapıyorlar acaba ,
Sultanahmet Camiisi : Kubbe 😱
@Forumdash @yatutarsa
yani zırt pırt bişey çıkıyor o anlamda dedim arada çıksın böyle şeyleronlar konu bulamamak mı oluyor 😱 daha napsınlar
ben çok sevmiştim böyle zırt pırt bi şeyler çıkmasınıyani zırt pırt bişey çıkıyor o anlamda dedim arada çıksın böyle şeyler
Bende sevdimde ana konuya odaklanamıyoruz , ben bu arada 2x7 izledim ama tam yorumlayacakken elektirikler kesildi , bende üşendim yazmaya yarın artıkben çok sevmiştim böyle zırt pırt bi şeyler çıkmasını
2x7 atlanır mı yaa süper bölümdü. sıcağı sıcağına yorumlaBende sevdimde ana konuya odaklanamıyoruz , ben bu arada 2x7 izledim ama tam yorumlayacakken elektirikler kesildi , bende üşendim yazmaya yarın artık
@Harunnn60 'a katılıyorum Her bölüm bişey oluyor bunlarda Bi rahat kafayla izletmiyorlar HBO Showtime Starz filan yapacaktı bu diziyi gör o zaman sen sadece kırmızı yağmur olayı en az din üzerinden 2-3 bölüm fizik/kimya/doğa olayları üzerinden 3 bölüm gidebilirdi geri kalan bölümde de yumurtanın kerameti başka nelermiş meseleonlar konu bulamamak mı oluyor 😱 daha napsınlar
Evet o kadına henüz bişey olmadi S02B07 yorumumda o kadından bahsetmiştim biraz2X5 İzlediğimde bu kadın halen yaşıyordu
aynen vermeye vermeye öldürdüler sandım kadını herhal@Harunnn60 'a katılıyorum Her bölüm bişey oluyor bunlarda Bi rahat kafayla izletmiyorlar HBO Showtime Starz filan yapacaktı bu diziyi gör o zaman sen sadece kırmızı yağmur olayı en az din üzerinden 2-3 bölüm fizik/kimya/doğa olayları üzerinden 3 bölüm gidebilirdi geri kalan bölümde de yumurtanın kerameti başka nelermiş mesele
Evet o kadına henüz bişey olmadi S02B07 yorumumda o kadından bahsetmiştim biraz
Zenci öğretmene rol vereceklerine o zenci kadına rol verilebilir @yatutarsa
Bugun yarın bende öyle sanırım Şimdi S02B08 izlicem Sen de izlemedin galibaaynen vermeye vermeye öldürdüler sandım kadını herhal
izledim ben bugünBugun yarın bende öyle sanırım Şimdi S02B08 izlicem Sen de izlemedin galiba
ne çok kullanmışsın öyle aynen rebecca neredeyse katil olacaktı ama sabah kahvesinden ödün vermiyor geçen sezondan bir hatun vardı hani yoklukta vücut kremi mi ne istiyordu onu hatırlattıS02B08 izledim
Haftalardır sıkıldıgım bölümde bu sefer kendimi buldum İyi bi bölümdü. Kasabanın derdi olmayınca daha iyi bir izlenebilir bişey ortaya cıkıyor
Big Jim'i daha az göstersinler adamdan soğudum İyice kabarama kabarama kel fatma olmuş Nasıl kasıntı yürüyor Breaking Bad'te böyle değildi
Neyse B.Jim ve oğlunun hapisteki zenciyi dövme sahnesi güzeldi arada öğğretmen de gümbürtüye gitti bi ohh çektim Öğretmen demişken daha geçen bölüm yiyecek sıkıntısı çekiyorlardı ama öğretmen sabah kahvesi keyfi yapıyor @yatutarsa
Barbie ve Julia sahnesi tavan yaptı Keşke hemen yakalanmasaydılar Bi propaganda filmindeki Meltem Cumbul Rafet el-roman sahnesi gibi bişey yapaydılardıda gözümüz gönlümüz acılırdı gece gece
Şu yeni hacker diziye neler katacak bakalım
8.5/10
Bilmiyorum yazarken ellerim smileylere çok kayıyor Azaltmam lazımne çok kullanmışsın öyle aynen rebecca neredeyse katil olacaktı ama sabah kahvesinden ödün vermiyor geçen sezondan bir hatun vardı hani yoklukta vücut kremi mi ne istiyordu onu hatırlattı
bende de çok oluyor o.Bilmiyorum yazarken ellerim smileylere çok kayıyor Azaltmam lazım