CBS Under the Dome 2. Sezon Yorumları

images
2X5 İzlediğimde bu kadın halen yaşıyordu :D

2x8
Geçen bölüm kadar olmasa da yine sağlam bir bölümdü.
Yeni katılan bilgisayarcı abiyi sevdim. :D Barbie ile sahneleri güzeldi.

Bu big jim den kurtuluş yok.ss şerif oldu şimdi de başımıza. phil başarsaydı keşke :A

o en son kırmızı kapı ne anlama geliyor? çıkan ölecek, kan falan (b) ilginç

barbie ve julia nın sahnesi de iyiydi :T
9/10

Son düzenleme:
2x8
Geçen bölüm kadar olmasa da yine sağlam bir bölümdü.
Yeni katılan bilgisayarcı abiyi sevdim. :D Barbie ile sahneleri güzeldi.

Bu big jim den kurtuluş yok.ss şerif oldu şimdi de başımıza. phil başarsaydı keşke :A

o en son kırmızı kapı ne anlama geliyor? çıkan ölecek, kan falan (b) ilginç

barbie ve julia nın sahnesi de iyiydi :T
9/
hemen indireyim bende :D

2x6

çok iyi bir bölüm değildi bence :(
mağara saheleri sıktı beni
konu bulamayınca yok kırmızı yağmur , yok mıknatıs, şimdide toz fırtınası çıkarmışlar , hergün birşey oluyor :D
barbie öğrendi sonunda , sam kendini aşağı attı 😵
jim iktidar savaşı yakında başlatır :A

7

İstanbul resminde bize bir gönderme mi yapıyorlar acaba ,
Sultanahmet Camiisi : Kubbe 😱

@Forumdash @yatutarsa

2x6

çok iyi bir bölüm değildi bence :(
mağara saheleri sıktı beni
konu bulamayınca yok kırmızı yağmur , yok mıknatıs, şimdide toz fırtınası çıkarmışlar , hergün birşey oluyor :D
barbie öğrendi sonunda , sam kendini aşağı attı 😵
jim iktidar savaşı yakında başlatır :A

7

İstanbul resminde bize bir gönderme mi yapıyorlar acaba ,
Sultanahmet Camiisi : Kubbe 😱

@Forumdash @yatutarsa
onlar konu bulamamak mı oluyor 😱 daha napsınlar :D

onlar konu bulamamak mı oluyor 😱 daha napsınlar :D
@Harunnn60 'a katılıyorum :X Her bölüm bişey oluyor bunlarda :F Bi rahat kafayla izletmiyorlar:F HBO Showtime Starz filan yapacaktı bu diziyi gör o zaman sen:F sadece kırmızı yağmur olayı en az din üzerinden 2-3 bölüm fizik/kimya/doğa olayları üzerinden 3 bölüm gidebilirdi:F geri kalan bölümde de yumurtanın kerameti başka nelermiş mesele:F

2X5 İzlediğimde bu kadın halen yaşıyordu :D
Evet o kadına henüz bişey olmadi :X S02B07 yorumumda o kadından bahsetmiştim biraz :X
Zenci öğretmene rol vereceklerine o zenci kadına rol verilebilir :X @yatutarsa

@Harunnn60 'a katılıyorum :X Her bölüm bişey oluyor bunlarda :F Bi rahat kafayla izletmiyorlar:F HBO Showtime Starz filan yapacaktı bu diziyi gör o zaman sen:F sadece kırmızı yağmur olayı en az din üzerinden 2-3 bölüm fizik/kimya/doğa olayları üzerinden 3 bölüm gidebilirdi:F geri kalan bölümde de yumurtanın kerameti başka nelermiş mesele:F

Evet o kadına henüz bişey olmadi :X S02B07 yorumumda o kadından bahsetmiştim biraz :X
Zenci öğretmene rol vereceklerine o zenci kadına rol verilebilir :X @yatutarsa
aynen vermeye vermeye öldürdüler sandım kadını herhal :F

S02B08 izledim

Haftalardır sıkıldıgım bölümde bu sefer kendimi buldum:X İyi bi bölümdü. Kasabanın derdi olmayınca daha iyi bir izlenebilir bişey ortaya cıkıyor:F

Big Jim'i daha az göstersinler adamdan soğudum İyice kabarama kabarama kel fatma olmuş:F Nasıl kasıntı yürüyor:F Breaking Bad'te böyle değildi:F
Neyse B.Jim ve oğlunun hapisteki zenciyi dövme sahnesi güzeldi:F arada öğğretmen de gümbürtüye gitti bi ohh çektim:F Öğretmen demişken daha geçen bölüm yiyecek sıkıntısı çekiyorlardı ama öğretmen sabah kahvesi keyfi yapıyor:F @yatutarsa

Barbie ve Julia sahnesi tavan yaptı :X Keşke hemen yakalanmasaydılar:F Bi propaganda filmindeki Meltem Cumbul Rafet el-roman sahnesi gibi bişey yapaydılardıda gözümüz gönlümüz acılırdı gece gece:F

Şu yeni hacker diziye neler katacak bakalım:X

8.5/10

S02B08 izledim

Haftalardır sıkıldıgım bölümde bu sefer kendimi buldum:X İyi bi bölümdü. Kasabanın derdi olmayınca daha iyi bir izlenebilir bişey ortaya cıkıyor:F

Big Jim'i daha az göstersinler adamdan soğudum İyice kabarama kabarama kel fatma olmuş:F Nasıl kasıntı yürüyor:F Breaking Bad'te böyle değildi:F
Neyse B.Jim ve oğlunun hapisteki zenciyi dövme sahnesi güzeldi:F arada öğğretmen de gümbürtüye gitti bi ohh çektim:F Öğretmen demişken daha geçen bölüm yiyecek sıkıntısı çekiyorlardı ama öğretmen sabah kahvesi keyfi yapıyor:F @yatutarsa

Barbie ve Julia sahnesi tavan yaptı :X Keşke hemen yakalanmasaydılar:F Bi propaganda filmindeki Meltem Cumbul Rafet el-roman sahnesi gibi bişey yapaydılardıda gözümüz gönlümüz acılırdı gece gece:F

Şu yeni hacker diziye neler katacak bakalım:X

8.5/10
ne çok :F kullanmışsın öyle :D aynen rebecca neredeyse katil olacaktı ama sabah kahvesinden ödün vermiyor :F geçen sezondan bir hatun vardı hani yoklukta vücut kremi mi ne istiyordu onu hatırlattı :F

2X7
Son bölüm çok sağlamdı, devamı da gelir umarım.
Bu arada kitapla dizi tamamen ayrı. En başta dizi 1 sezon 13 bölüm olacak iken uzatılma kararı alındı.
Kitap kubbede geçen sadece 1 haftayı anlatırken dizide şu ana kadar 3 hafta oldu.
Yani kitapla kıyaslamak mantıksız.
Barbie dışarı çıktı sonunda geri nasıl kubbye dönecek ? (b)
Sam yaşıyor ama elleri titriyor gidici galiba :A
JİM ynetim ele geçiecek gibi :D
Fen öğretmeni çok pasif hayal kırıklığı resmen :(
barbienin babası da olayların içinde
sonu gizemi bitti

Dizi de iyice Lost'a döndü adadan çıkanlar/geri dönmeye çalışanlar, bir sürü gizem fakat sonunun sağlam olacağını düşünüyorum sonuçta Stephen King var

8.7
@yatutarsa @Forumdash