CBS Under the Dome 2. Sezon Yorumları

S02B06 izledim

Bu bölüm bence yine boş bir bölümdü pek beğenmedim yada uykum geldiği için bilemiyorum hatta yorum bile yapmayacaktım ama şunu için geldim:X

Uyuklamaya ramak kala dizinin 20 dk'larında birşey buldum;

Herkes bakabilir spoilik bir durum değil postta uzun yer kaplamasın diye spoi içine aldım:X
2rghl5j.jpg

nyq8i.jpg

İlk resimde yanında bir resim olmasına karşin sonraki sahnelerde sadece İstanbul görünecek şekilde planlar hazırlanıp çekilmiş(b)

Dizinin malum din konusunda aşiri göndermeleri var(bence) ve şimdide bu resim (camii) Kafamda acayip tilkiler dönüyor :F 17 Ağustosta da geldi 😱 Katty Perry ve Soma olayından sonra 😱

@yatutarsa @BesaleT yorumları alalım:A

S02B06 izledim

Bu bölüm bence yine boş bir bölümdü pek beğenmedim yada uykum geldiği için bilemiyorum hatta yorum bile yapmayacaktım ama şunu için geldim:X

Herkes bakabilir spoilik bir durum değil postta uzun yer kaplamasın diye spoi içine aldım:X
2rghl5j.jpg

nyq8i.jpg

İlk resimde yanında bir resim olmasına karşin sonraki sahnelerde sadece İstanbul görünecek şekilde planlar hazırlanıp çekilmiş(b)

Dizinin malum din konusunda aşiri göndermeleri var(bence) ve şimdide bu resim (camii) Kafamda acayip tilkiler dönüyor :F 17 Ağustosta da geldi 😱 Katty Perry ve Soma olayından sonra 😱

orada gezdikleri yerleri koymuşlar bence bir anlamı yoktur :D

S02B06 izledim

2rghl5j.jpg

nyq8i.jpg

Bende orada aile resimleri falan vardır zannediyordum da yokmuş yeni gördüm. :D Bi şey olacağını sanmam yürümezler ordan. :D

2x7

Oha 😱 Süper bölümdü. Su gibi geçti zaman. :)
Beklediğim gibi o uçurum Kubbe'den çıkış yolu oldu. :)

Big Jim'e bak hemen ölüm merasimini de hazırlamış adamın :S

Barbie'nin babasının hikayeye girmesi ve Sam'in ablasını bulmasıyla daha bir güzelleşti dizi :Z Bakalım Barbie Julia ile konuşabilecek mi?

Lyle ne hallere düşmüş. :( Sam'de de bir şey yoktu ama elleri titremeye başlamış yakında o da melaine melaine demeye başlamasın :D
9.5/10

ilgi çekici gibi konusu senaryosu ama ben fantastik ağırlıklı tkılıyorum yabancı dizilerde
sezonda 20 dizim oluyor mesala hepsinde fantastik diziler oluyor oyüzden dedim senaryosu bana uymuyor diye 🙂🙂
bu da gayet fantastik kubbe çöküyor koca kasabaya dünyayla bağlantıları kesiliyor :X bir ara bak bence ilgini çekebilir

S02B07 izledim

ilk 20 dk süper gidiyordu sonrasında aklımda birşeye takıldı ve keyif alamadım :X
Kubbe'nin sınırını kazsalar köstebek gibi herkes dışarı çıkamaz mı???
Barbie ile Sam bi karşılaşsalar:X
Barbie'yi babası Kubbe'nin içine nasıl sokacak? Adam gir çıkışları biliyor mu? Yoksa Barbie'nin babası İllu'nun bir uyesi ve bu Kubbe illunun çalişması mı :F:F
Şu zenci öğretmen geldi dizi çöktü gözümde yaa:T: Bişey de yapamıyor bi haltada yaramıyor :T: Diziye zenci katmak için boş bi karakter çıkarmişlar ortaya:T: Oysa lezbiyen zenci kadın olayı çok iyi idare ederdi.
Bölümde yine heycanlandıran bir soru vardı.O ormandaki kapı neyin nesi? Eminim yine sorunun cevabını alamıcaz :F

2x7

Oha 😱 Süper bölümdü. Su gibi geçti zaman. :)
Beklediğim gibi o uçurum Kubbe'den çıkış yolu oldu. :)

Big Jim'e bak hemen ölüm merasimini de hazırlamış adamın :S

Barbie'nin babasının hikayeye girmesi ve Sam'in ablasını bulmasıyla daha bir güzelleşti dizi :Z Bakalım Barbie Julia ile konuşabilecek mi?

Lyle ne hallere düşmüş. :( Sam'de de bir şey yoktu ama elleri titremeye başlamış yakında o da melaine melaine demeye başlamasın :D
9.5/10
İzledim gece 02'ye doğru:X

Yorumda da dediğim kazarak çıkış yapılamaz mı??

S02B07 izledim

ilk 20 dk süper gidiyordu sonrasında aklımda birşeye takıldı ve keyif alamadım :X
Kubbe'nin sınırını kazsalar köstebek gibi herkes dışarı çıkamaz mı???
Barbie ile Sam bi karşılaşsalar:X
Barbie'yi babası Kubbe'nin içine nasıl sokacak? Adam gir çıkışları biliyor mu? Yoksa Barbie'nin babası İllu'nun bir uyesi ve bu Kubbe illunun çalişması mı :F:F
Şu zenci öğretmen geldi dizi çöktü gözümde yaa:T: Bişey de yapamıyor bi haltada yaramıyor :T: Diziye zenci katmak için boş bi karakter çıkarmişlar ortaya:T: Oysa lezbiyen zenci kadın olayı çok iyi idare ederdi.
Bölümde yine heycanlandıran bir soru vardı.O ormandaki kapı neyin nesi? Eminim yine sorunun cevabını alamıcaz :F

İzledim gece 02'ye doğru:X

Yorumda da dediğim kazarak çıkış yapılamaz mı??
ondan bahsetmişlerdi de çooooooook derinlere kadar iniyormuş kubbe kazamazlarmış :d ayrıca babası kubbenin içine sokmayacak etrafa bile giriş yasak ya hani geçen sezon bir görüşme gibi bir şey yapılmıştı kubbenin diğer tarafıyla yine öyle bir şey ayarlayacak adam. barbie de atla uçurumdan gel dicek julia ya :X

ondan bahsetmişlerdi de çooooooook derinlere kadar iniyormuş kubbe kazamazlarmış :D ayrıca babası kubbenin içine sokmayacak etrafa bile giriş yasak ya hani geçen sezon bir görüşme gibi bir şey yapılmıştı kubbenin diğer tarafıyla yine öyle bir şey ayarlayacak adam. barbie de atla uçurumdan gel dicek julia ya :X
Sınırda mı buluşacaklar diyorsun??? Ellernde kağit kalem :X
Aslında Kubbenin üstünde uçak uçup pankart açsalar kocaman:F "Unutulmadınız" :F

Dizide fark ettin mi?
Dome Day = 17 yazıyordu:F Dizi her bölüm 1 gün atlıyor. Oysa bunlar yiycek kalmadı etmedi diye birbirlerini kaçıncı günde öldürmeye kalktılar :F:F
yok onu görmedim hiç. :D
ama jeneriğin başında iki haftadır buradayız falan diyorlardı kısa bir zaman geçtiğini biliyordum :D aynen 20 gün dolmadan yılanlık yapmaya başladılar :F bu arada bu joe da okulda her şeyi öğrenmiş maşallah her zor durumda atlayıveriyor :F

yok onu görmedim hiç. :D
ama jeneriğin başında iki haftadır buradayız falan diyorlardı kısa bir zaman geçtiğini biliyordum :D aynen 20 gün dolmadan yılanlık yapmaya başladılar :F bu arada bu joe da okulda her şeyi öğrenmiş maşallah her zor durumda atlayıveriyor :F
AHa resim :X

O kamera olayı benimde aklıma geldi.Madem halatla aşaği inmeyi akıl ediyorsun. Sen ineceğine ucuna kamera tak :F Bi de öğretmen lazer tutuyor zemini saptamak için :F Çook zekiler ama hep bi yerden falso veriyorlar:F

5mwgft.jpg

aynen .elbette

sizce de barbi kubbeye giriş yolunu kesin bulacak mı ? julia ya kavuşacakmı ? gelecek 2. sezon 8. bölümde de kubbeye giremez gibi