Lost gibi olursa hiç şaşirmam Aslında sonunu spoi yemek istiyorsan araştırip bulabilirsin Ben geçen sene bakmiştim az birazO var zaten de onu nereye bağlayacaklar asıl merak ettiğim o.
Lost gibi olursa hiç şaşirmam Aslında sonunu spoi yemek istiyorsan araştırip bulabilirsin Ben geçen sene bakmiştim az birazO var zaten de onu nereye bağlayacaklar asıl merak ettiğim o.
Yok istemiyorum son zamanlarda zaten çok yemeye başladım spoiler bari bu düzgün kalsın. Lost gibi de olabilir de bakalım Lost kadar sürecek mi 3.sezon gibi biter bence.Lost gibi olursa hiç şaşirmam Aslında sonunu spoi yemek istiyorsan araştırip bulabilirsin Ben geçen sene bakmiştim az biraz
Eğer 2.sezonda reytingler 8-10 milyon(ort) arasında kalırsa 4 garanti olurYok istemiyorum son zamanlarda zaten çok yemeye başladım spoiler bari bu düzgün kalsın. Lost gibi de olabilir de bakalım Lost kadar sürecek mi 3.sezon gibi biter bence.
ben diziyi izlerken abim de vardı odada o da aynı tepkiyi verdi norie yeS02B03 izledim
Kanlı yağmur sahnesi bana V dizisindeki sahneyi hatırlattır
Şöyle bir sahneydi
Arabanın camından akan kanlı yağmur spermlere benziyordu yaaa
Norie iyice bi mendabur olmuş çıkmış ölsede kurtulsak dedidrti bu bölüm.Kıza nasıl bakıyor öyle yahu.Kendisini izledi mi acaba
Kasabanın nufusunu azaltacaklarmiş miş miş Aklıma neler geliyor neler
Bu bölüme 7.5/10 vereyim. Biraz sıkıldım sonlara doğru ayıldım
Çok abartı oynuyor artık Zenci anası bi dizginleyemedi gittiben diziyi izlerken abim de vardı odada o da aynı tepkiyi verdi norie ye
çıkmayan bölümü izlemişsin, tebriklerS02B05 izledim
Nasıl bölümdü anlayamadım Biraz kargayaşa geldi bölüm(ev ahalisi saolsun)
Tanrıyı oynamak hmmmm
Yeter bee kardeşim bu kadar propaganda yeter Diziy bırakacam nerdeyse.
Şu dirilen kız Barbie 'yi nerden tanıyor acaba?
Sam'in yarısı neydi öyle? Kurt adam tırmalamiş gibi
7.8 /10 böyle puan olsun bu seferlik
Yooo bana cbs önceden yolluyorçıkmayan bölümü izlemişsin, tebrikler
be de vikings'te aynısını yapmıştım OzaN aynısını yazmıştı . Admincilik oynayayım dedim 😛Yooo bana cbs önceden yolluyor
Bu hatayi çok yapıyorum Bi keresinde de @OzaN bulmuştu böyle yorumumu
by Tapatalk