CBS Under the Dome 2. Sezon Yorumları

Lost gibi olursa hiç şaşirmam :X Aslında sonunu spoi yemek istiyorsan araştırip bulabilirsin :X Ben geçen sene bakmiştim az biraz:X
Yok istemiyorum son zamanlarda zaten çok yemeye başladım spoiler bari bu düzgün kalsın. :D Lost gibi de olabilir de bakalım Lost kadar sürecek mi 3.sezon gibi biter bence. :)

En az 4 sezon bekliyorum ben. :D Sonunda her şeyin rüya çıkması dışında tüm finaller kabulümdür :F

2x2

Pek heyecan olmasa da, sıkmadan izletti yine.

Bu kubbe halkı oksijen mi alamıyor nedir, bu nasıl bir big jim hayranlığı :T:

junior ın angie yi öldürebileceğini düşünmüyorum, hala dayısının yaptığını düşünüyorum. bilekliği de kendi koymuştur. adam sızmış zaten gece farketmez dayısının gelip koyduğu.

dale barbie barbara :bhr: az kalsın ölecekti ama iyi iş çıkardı, kurtardı ekinleri :)

fen hocası manyak çıktı 😱 biz deyip duruyor. iki manyak bir kasabaya fazla, big jim ile bir olup insanları öldürmeye mi çalışacak acaba?

galiba bütün sezon o tuhaf kızın kim olduğunu anlamaya çalışarak geçecek :( james in kardeşi falan çıkarsa şaşırmam :X
8/10

2x3

İyi bölümdü.

anası bu big jim i kadir gecesi mi doğurdu naptı.ss bir türlü ölmüyor adam. ne güzel o yağmurda yana yana ölseydi. :(

rebecca da psikopat çıktı, lyle tam bırakacaktı attı suyu adamcağızın yüzüne. nüfusu azaltmaya çalışıyor, kendisinde başlasın mümkünse. :)))
barbie de insanları öldürmekten yana galiba. aslında müstehak onlara big jim in gerçek yüzünü göremediler bir türlü.

norie ye neler olmuş öyle.ss bu kadar seviyor muymuş angie yi. orada joe duruyor, tanımlanamayan kıza norie hanım atarlanıyor :F
bu arada o tanımlanamayan kız dexter daki astor'a benziyor gibi ama o atarlı ergen bu kadar güzelleşmiş olamaz :F bu arada dex demişken, lyle ın rebecca ile konuşması travis marshall ı hatırlattı.

geçen bölüm manyetizma bu bölüm kan yağmuru, güzel ilerliyor. :Z
8/10

S02B03 izledim

Kanlı yağmur sahnesi bana V dizisindeki sahneyi hatırlattır:X
Şöyle bir sahneydi :X
RedRain004.jpg

Arabanın camından akan kanlı yağmur spermlere benziyordu yaaa :F:F

Norie iyice bi mendabur olmuş çıkmış:T: ölsede kurtulsak dedidrti bu bölüm.Kıza nasıl bakıyor öyle yahu.Kendisini izledi mi acaba:X

Kasabanın nufusunu azaltacaklarmiş miş miş :F:F Aklıma neler geliyor neler :oley:

Bu bölüme 7.5/10 vereyim. Biraz sıkıldım sonlara doğru ayıldım:)

S02B03 izledim

Kanlı yağmur sahnesi bana V dizisindeki sahneyi hatırlattır:X
Şöyle bir sahneydi :X
RedRain004.jpg

Arabanın camından akan kanlı yağmur spermlere benziyordu yaaa :F:F

Norie iyice bi mendabur olmuş çıkmış:T: ölsede kurtulsak dedidrti bu bölüm.Kıza nasıl bakıyor öyle yahu.Kendisini izledi mi acaba:X

Kasabanın nufusunu azaltacaklarmiş miş miş :F:F Aklıma neler geliyor neler :oley:

Bu bölüme 7.5/10 vereyim. Biraz sıkıldım sonlara doğru ayıldım:)
ben diziyi izlerken abim de vardı odada o da aynı tepkiyi verdi norie ye :X

İlk sezonunun bir kısmını ilzeyip bırakmıştım. Madem böyle bir etkinlik varmış tekrar başlıyım. :J

2x4
Süper bir bölümdü. :)
Big Jim ve manyak fen hocası Rebecca mapusta :Z :Z Bugünleri de gördük şükürler olsun. :D
Melaine in sırrı çözülmeye başladı, güzel oldu.
Lyle çok çabuk kandırdı, James'i :D James hapise falan düşerse dikkat etsin aynı numara orada başka sonuçlar veriyor :A
angie nin katili olarka sam i düşünüyordum ama lyle mış :D
sam in yarası ne ayaktı (b)
hem cevap veren hem de yeni sorular oluşturan bir bölümdü :D
8.5'tan 9/10

S02B05 izledim

Nasıl bölümdü anlayamadım :X Biraz kargayaşa geldi bölüm(ev ahalisi saolsun:X)
Tanrıyı oynamak hmmmm (b)
Yeter bee kardeşim bu kadar propaganda yeter :bağır: Diziy bırakacam nerdeyse.
Şu dirilen kız Barbie 'yi nerden tanıyor acaba?
Sam'in yarısı neydi öyle? Kurt adam tırmalamiş gibi :F

7.8 /10 böyle puan olsun bu seferlik:A

S02B05 izledim

Nasıl bölümdü anlayamadım :X Biraz kargayaşa geldi bölüm(ev ahalisi saolsun:X)
Tanrıyı oynamak hmmmm (b)
Yeter bee kardeşim bu kadar propaganda yeter :bağır: Diziy bırakacam nerdeyse.
Şu dirilen kız Barbie 'yi nerden tanıyor acaba?
Sam'in yarısı neydi öyle? Kurt adam tırmalamiş gibi :F

7.8 /10 böyle puan olsun bu seferlik:A
çıkmayan bölümü izlemişsin, tebrikler :D

S02B05 izledim :X:X @yatutarsa

Pek yorum yapıcak bişeyim yok yine soru yine soru ama cevap yok:F
Dolaptaki gizli tünelde neyin nesi😱 Bi ürktüm nedense:F

2x5 @Forumdash
yeter ulan yeter niye ölmüyor şu big jim :S daha da bi şey yazmam sizin yapacağınız diziyi izliyim ben
8/10

Under the Dome 2*6

Heyecanı yüksek bir bölümdü. :)
senarist efendiler her bölüm bir şey çıkarıyorlar, tünel olayı ilgi çekici galiba en sonunda kubbeden kurtulmak için kullanılabilir.

sam e üzüldüm. :( severdim onu intihar etmesi kötü oldu. gerçi intihar etmese de idam edilecekti. :D

o rüzgargülü kocaaa kasabaya nasıl yetti merak ettim? (b)

melanie de boş durmuyor maşallah :A dayısı olmadı yeğeni artık diyor herhalde hem yaşları da daha uygun :F

norrie yine sinir etti, joe yu anlamak da güç hadi eskiden kız yoktu tamam da şimdi gül gibi melanie var o muşmula suratlı norrie nedir? :X

angie reyizin bir yerlerden çıkıp gelmesini bekliyoruz :T 4 elden olanlar ölse de ölmüyor sam de geri gelebilir
9/10