UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi - Genel Yorum & Sohbet Konusu 🌠

Bu tarafta da inadına gol olmuyor @Maskeli Fedai nin cenabetiği yüzünden :A
Sayın Gs’li dostum, lütfen bir daha kupon falan yapmayın...

@Maskeli Fedai

Maskeli'nin kel (?) kafasını öpmek istiyorum. :A 2-3 gol bari oyna yahu, sonra niye para kaybediyorum diyor utanmadan. :A
İyi değilim... Ayda yılda bir garanti maçlara oynayak dedik, oynamaz olaydık :T:

66805

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Planının 2. yarı Kane'siz kalmış bir Tottenham'a yenilip işini zora sokmak olduğunu hiç sanmıyorum bölümdaşım :A

Gerekmediği halde fazla önlem alıp, temkinli oynadı Tottenham’a karşı. Bence Bernardo’nun maçtan hemen önce sakatlanması bozdu planını, çok formda ve iyiydi çünkü. İkinci maç, kendi evinde en az 2-0 kazacaktır kel hocam, bölümdaşım. :A

Gerekmediği halde fazla önlem alıp, temkinli oynadı Tottenham’a karşı. Bence Bernardo’nun maçtan hemen önce sakatlanması bozdu planını, çok formda ve iyiydi çünkü. İkinci maç, kendi evinde en az 2-0 kazacaktır kel hocam bölümdaşım. :A
Poşet hocam da çok iyi iş çıkardı yalnız, bu maçta dövdü Guardiola'yı, dersini alıp Guardiola'nın rövanşa farklı çıkması lazım yoksa işi kolay değil Tottenham'da da çok sağlam defans hattı var Schalke'ye benzemez öyle 7 atıp geçemezsin :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock