FF tekin

Forumda eskilerden bahsedip yeni üyeyim diye forumda gezen birisi. Kim olduğu hangi üye olduğu hiç önemli değil. Belki de şu an banlı bir üyedir.

Temennim bir gün kendi hesabıyla gelebilecek cesareti kendisinde bulur. Çok güldük eğlendik ilk geldiği zamandan beri. Kendisine kızdığım konu bu durumu çok uzattı yakında kişilik bölünmesi yaşayıp gerçekte kim olduğunu unutacak.

10 gün içinde gerçek kimliğini açıklayacak. :A @tekin sen söylemezsen ben elbet o güne kadar bulup söylerim. :A

karmakarışık fikirlerinizle @HollyDemon ☾☆ arkadaşımızın aklınıda karıştırdınız :D

kısaca durum şöyle ben tekinim , biriniz yakamoz, diğeriniz rüzgar, diğerinizde hollydemon dur benim açımdan... onun haricinde kim nedir ne değildir ne beni ilgilendirir nede başkasını ? bu konuda söyleyeceğim son söz budur, hepiniz benim açımdan değerlisiniz forumdaki herkeste benim açımdan değerlidir ben birilerinin gıcık kaptığı biriysem bana selam vermez arkadaşımız olur biter :D

bu söyleyeceklerim dışında foruma aykırı bir durumum varsa eğer benim hile hurda yaptığıma dair bir kanıt varsa zaten forum tarafından banlanırdım banlanmadığıma göre benim bir yanlışım yok. ben tekinim siz de burda isminiz neyse osunuz benim açımdan, mesela keith long bir hafta önce benim açımdan keith long du bu hafta damien dir gerisi beni ilgilendirmez, kim aslen nerelidir kimdir ne yapmış neeetmiş hiç umrumda değil :A

bunun dışındaki şikayetlerinizi @Dosi ye veya forum yönetimine yapabilirsiniz