UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi - Genel Yorum & Sohbet Konusu 🌠

Poşet hocam da çok iyi iş çıkardı yalnız, bu maçta dövdü Guardiola'yı, dersini alıp Guardiola'nın rövanşa farklı çıkması lazım yoksa işi kolay değil Tottenham'da da çok sağlam defans hattı var Schalke'ye benzemez öyle 7 atıp geçemezsin :A

Poşet hocam da çok kral adam, severiz kendisini. Zidane gelmese Real’in hocasıydı seneye zaten, büyük hoca. :A Bugün tam taktiksel savaş vardı sahada ya, Poşet kazandı bu savaşın ilk raundunu. Ancak kel boş durmaz, özlemiştir ŞL kazanmayı. İkinci maç tankıyla, tüfeğiyle sahada olacaktır. :A

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Yarın içinse Juve'ye bastığımı söylemiş miydim :A @MasacRE Ronaldo reyize geçmiş olsun :A
Zaten Ronaldo'nun sakatlığı var. Yarın maçta olup olmayacağı belli değil, olsa da ne kadar hazır olacak şüpheli. Senin bu bahsinden sonra iyice umudumu kestim sağol yani :A Neyse rövanşta yapar artık reis şovunu sıkıntı yok :A @Sherlock @DarkLegenD

O maç evi arabayı satıp beraberliğe basmalık :A (Fener 5-0 kazandı :A)

Fatih hocam aşağıda görselini paylaştığım keli ejderha ... ile besliyormuş. Öyle bir ihtimal yok. :A

66806

Zaten Ronaldo'nun sakatlığı var. Yarın maçta olup olmayacağı belli değil, olsa da ne kadar hazır olacak şüpheli. Senin bu bahsinden sonra iyice umudumu kestim sağol yani :A Neyse rövanşta yapar artık reis şovunu sıkıntı yok :A @Sherlock @DarkLegenD

Ronaldo söz konusu ŞL olduğu için deli gibi çalışmış, hazır etmiştir kendini maça. Yapacaktır yine şovunu, yapamazsa ikinci maç üç tane atar yine zaten. Adam doyumsuz, tam bir canavar. :A

Rüyanda bile alt bitemez o maç. :A 3.5 üst ve 4.5 üst sistem kuponlarında değerlendirilmelik. :A
Maçkolik'den baktım şimdi, ligin ilk devresinde mal gibi 2-0'dan 2-2'ye getirttiğimiz maçın öncesinde en son üst 2014 yılına ait :A Bu veriler ışığında bakarsak çok iddialı cümleler kuruyorsun :A

Sen de bizi iyice uğursuz yaptın :T: Ronaldo yapar şovunu.. (Yapamadı, zaten uğursuzdu :A)

Maçkolik'den baktım şimdi, ligin ilk devresinde mal gibi 2-0'dan 2-2'ye getirttiğimiz maçın öncesinde en son üst 2014 yılına ait :A Bu veriler ışığında bakarsak çok iddialı cümleler kuruyorsun :A

Adamların bu sezon tek işlevi derbilerde comeback yapmakmış yalnız. :A Ancak bence de üst bitecek bu maç. :A