UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi - Genel Yorum & Sohbet Konusu 🌠

Yalnız kadroya bak ya. Sane’yi, De Bruyne’u falan yedek oturtabiliyorsun. İster istemez kıskanıyor insan. :A @DarkLegenD
Valla acayip bir kadroları, başlarında da Guardiola gibi bir hoca var. Juve'de Ronaldo Barca'da Messi faktörü olmasa net favori diyeceğim ama o iki manyağın da ne yapacağı belli olmuyor ki :A

Valla acayip bir kadroları, başlarında da Guardiola gibi bir hoca var. Juve'de Ronaldo Barca'da Messi faktörü olmasa net favori diyeceğim ama o iki manyağın da ne yapacağı belli olmuyor ki :A

Bu sene Barça’yı hala favori görüyorum ben, United’ı rahat geçerler zaten Messi ölmezse falan. Sonrası Liverpool, onlar da ligde iddialarını sürdürüyor olurlarsa o eşleşme esnasında mecbur lige konsantre olurlar. Barça’nın finale kadar önü açık yani, Messi’nin maçları ciddiye alması da önemli tabii. City de bu turu geçerse muhtemelen Juve’yle eşleşir. Ronaldo çok iyi ama Juve o kadar iyi oynamıyor bu sezon, City onlara ters gelebilir bence. Ancak her şeye rağmen, manyak ikili futbolu bırakmadan Ronaldo - Messi finali izlemek istiyorum, arzuluyorum...