UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi - Genel Yorum & Sohbet Konusu 🌠

• İlginç
Reactions: MasacRE
Ben hala karar veremedim. Porto'yu bilmiyorum ama Liverpool şov yapacakmış gibi duruyor. Diğer tarafta has takımım MCity var. :A
Etiketlediğim isimler arasında en banko seni görüyordum City maçını tercih edecek diye, şaşırttın :A Ben daha dengeli olan eşleşmeyi tercih ederim genelde, Liverpool-Porto'da Liverpool çok ağır basıyor ama bir yandan da ligi düşündüğünden şov da yapamazlar gibi. Öbür tarafta da City favori tabi ama Tottenham da boş takım değil :A

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
iki maçında üst bitmesi dileğiyle :A
Liverpool vs Porto için 4.5 üst garanti. :A Skor 4-1. :A
Etiketlediğim isimler arasında en banko seni görüyordum City maçını tercih edecek diye, şaşırttın :A Ben daha dengeli olan eşleşmeyi tercih ederim genelde, Liverpool-Porto'da Liverpool çok ağır basıyor ama bir yandan da ligi düşündüğünden şov da yapamazlar gibi. Öbür tarafta da City favori tabi ama Tottenham da boş takım değil :A
Tottenham ismini görünce canım sıkılıyor niyeyse. :A %99 ihtimalle bu maçı izleyeceğim ama City'nin de ne yaptığı belli değil. Adamlar 1-0 öne geçince köşe gönderine gidip zaman öldürüyor. :( Güzel maç izleriz de gol olarak kısır geçer.

Oo merak etme gollerden başımız dönecek :A (maçlar 0-0 bitti)

Tottenham ismini görünce canım sıkılıyor niyeyse. :A %99 ihtimalle bu maçı izleyeceğim ama City'nin de ne yaptığı belli değil. Adamlar 1-0 öne geçince köşe gönderine gidip zaman öldürüyor. :( Güzel maç izleriz de gol olarak kısır geçer.
İki maçtan da en az 3 gol bekliyoruz :A Maskeli Fedai kardeşlerini sevindirmelerini bekliyoruz :A

Bugün Tottenham-City Liverpool-Porto maçları var. Liverpool'u sevsem de diğer eşleşme daha güzel görünüyor. Tottenham-City maçına doluşuyor muyuz bugün? :A @Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @Maskeli Fedai

İki maç da sıkıcı gözüküyor hatta çeyrek finallerde kıyasıya geçecek bir maç yok, doğruca City-Juventus, Barça-Liverpool yarı finaline de atlayabilirlerdi tabi Ajax bir sürpriz yapmazsa :A

Finalin Barça - City arasında geçeceğini düşünüyorum. City Juve’nin üstünden geçer, Ronaldo balı artık bir yere kadar. :A Ama Barça-Juve finali de iyi olurdu, Ronaldo neymiş Messi kimmiş görmüş olurduk bir kez daha ama darısı seneye artık. :D (dedi ve Juve-Liverpool finalinde Cr7’nin hattrick yapmasına neden oldu)

• Güldürdün
Liverpool - Porto maçına bakarım tahminen, City - Totenham maçında City hayvan gibi pas yapıp, top çevirir ve rahat kazanır. :A
Porto da çok zayıf ama ya, o maçta sadece Liverpool ligi de düşündüğünden çok kasmazsa Porto'nun şansı olabilir biraz. Öteki tarafta karşı takımda Kane, Dele Alli falan var yani sonuçta :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock

Neyse o zaman başta City'i açalım da duruma göre Liverpool maçına geçilebilir belki :A

• Güldürdün
Neyse o zaman başta City'i açalım da duruma göre Liverpool maçına geçilebilir belki :A
Önümde bir paket mendil, sağ elimde büyükbabamdan kalan viski, sol elimde en pahalısından sigara ile oturuyorum: Bernardo Silva yok! Sakatlanmış galiba. :(

• Güldürdün
Önümde bir paket mendil, sağ elimde büyükbabamdan kalan viski, sol elimde en pahalısından sigara ile oturuyorum: Bernardo Silva yok! Sakatlanmış galiba. :(
Hadi o sakat diyelim Sane ile De Bruyne niye yok :A Aguero da penaltı kaçırdı, diğer tarafta Liverpool 1-0 yapmış bile :A

• Beğendim
Hadi o sakat diyelim Sane ile De Bruyne niye yok :A Aguero da penaltı kaçırdı, diğer tarafta Liverpool 1-0 yapmış bile :A

Liverpool 2-0 yaptı fişi çekti, 4-5 tane atacaklar belli oldu. :A Guardiola da rotasyon yapmıştır ligi de düşünerek bence, gerçi bu sene onun için ŞL daha önemlidir. :A

• Beğendim
Liverpool 2-0 yaptı fişi çekti, 4-5 tane atacaklar belli oldu. :A Guardiola da rotasyon yapmıştır ligi de düşünerek bence, gerçi bu sene onun için ŞL daha önemlidir. :A
Liverpool güle oynaya oynar artık gel City maçına, burada gol yok ama maç çekişmeli :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Onlar ilk 11'de bazen olur, bazen olmazlar. Leroy Sane sonradan girer muhtelen. Mahrez çıkar, Jesus girebilir. Fernandinho yerine De Bruyne girebilir aynı şekilde.

• Beğendim