UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi ile ilgili tüm yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Konuda içerik yok bu ne@MEnes @Doğu @Billy Kane @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @bazinga @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Danger UA! @Arslan Bey @Harunnn60 @Çiğdem- @DarkLegenD @Yiğitt @Yakamoz-Asi @turkuazz @pompy @Bully @Dosi ve futbolla ilgilenen diğer arkadaşlar...
Konuda içerik yok bu ne
Ne yazacam onu anlamadım yarışma mı yapacaksınızİçerik mesajlar olacak.
Beklediğim konu bu değildi ama bu da iyidir Yalnız şuana kadar olmaması hata 😱@MEnes @Doğu @Billy Kane @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @bazinga @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Danger UA! @Arslan Bey @Harunnn60 @Çiğdem- @DarkLegenD @Yiğitt @Yakamoz-Asi @turkuazz @pompy @Bully @Dosi ve futbolla ilgilenen diğer arkadaşlar...
Beklediğim konu bu değildi ama bu da iyidir Yalnız şuana kadar olmaması hata 😱
ikinci turkuazzi silmişsin
Siz nasıl nerden izliyorsunuz bilmem ama bizim kanallarda şifresiz rahattça izlenir. Zamanında Gs Maçını bizim kanaldan izleyip gururlanmıştık @MasacRE
Ligde sevmem Gs'yi ama her Türk takımını destekleyip savunurum yabancılarla oynayınca
Ne yazacam onu anlamadım yarışma mı yapacaksınız ?A
Bir sonraki maçta unutmayayımda fotoğraf çekip sizi kıskandırayım ?Bizde her maç şifresiz yayınlanmıyor maalesef, bir yolunu bulup izliyoruz ama.
Bir sonraki maçta unutmayayımda fotoğraf çekip sizi kızkandırayım ?
Ş. Ligi maçlarında sorun olmuyor, internette bir dolu link var hemi de hd Türkiye Ligini izlerken biraz sıkıntı oluyor sadeceBeklediğim konu bu değildi ama bu da iyidir Yalnız şuana kadar olmaması hata 😱
ikinci turkuazzi silmişsin
Siz nasıl nerden izliyorsunuz bilmem ama bizim kanallarda şifresiz rahattça izlenir. Zamanında Gs Maçını bizim kanaldan izleyip gururlanmıştık @MasacRE
Ligde sevmem Gs'yi ama her Türk takımını destekleyip savunurum yabancılarla oynayınca
Aaa anlamam ben bunlardan Şimdi baktımda ronaldomu yazmıssın o yeter bana @MasacREYahu yok. Dizilerin, filmlerin genel yorum konusu gibi düşün. Şampiyonlar Ligi ile alakalı haber, içerik, video vb. her şey.
Ş. Ligi maçlarında sorun olmuyor, internette bir dolu link var hemi de hd Türkiye Ligini izlerken biraz sıkıntı oluyor sadece
Aaa anlamam ben bunlardan Şimdi baktımda ronaldomu yazmıssın o yeter bana ?A @MasacRE
Aaa anlamam ben bunlardan Şimdi baktımda ronaldomu yazmıssın o yeter bana ?A @MasacRE
Haberi bile yok baksana Bu kuduruğu Ronaldo'nun baklavaları ilgilendiriyor sadeceÜç gol attığını görünce kudurdun hemen dimi.
Ne yapıyorsun kütük dostum, forumu mu kapattıracaksınBu konuda malum linklerin paylaşımı da olmalı.