Maskeli Fedai
Favori Üye
Asalate bak asalete
Asalate bak asalete
Beyler buna güverenek oynasam mı acaba
Asalate bak asalete
Hiç sanmıyorum ya her zamanki gibi acayip sıkıcı bir Gs-Fb maçı bekliyorum ben En atraksiyonlu maç ilk devre oldu işte daha da bir 4-5 sene görmeyiz öyle maçAdamların bu sezon tek işlevi derbilerde comeback yapmakmış yalnız. Ancak bence de üst bitecek bu maç.
Tamam işte ikisi de neredeyse aynı tas aynı hamam. Sadık Çiftpınar veya Serdar Aziz oynarsa gol yedirebilirler takımlarına. Çiftpınar kırmızı kart yerse şaşırmam. Takımın gol yemediği maç zaten yok. Attığı goller ise saçma sapan. Galatasaray'ın aşağı kalır yanı yok, sadece daha derli toplu ve istikrarlı. Soldado, Volkan Demirel potansiyel kırmızı kartlık adamlar.Maçkolik'den baktım şimdi, ligin ilk devresinde mal gibi 2-0'dan 2-2'ye getirttiğimiz maçın öncesinde en son üst 2014 yılına ait Bu veriler ışığında bakarsak çok iddialı cümleler kuruyorsun
Tamam işte ikisi de neredeyse aynı tas aynı hamam. Sadık Çiftpınar veya Serdar Aziz oynarsa gol yedirebilirler takımlarına. Çiftpınar kırmızı kart yerse şaşırmam. Takımın gol yemediği maç zaten yok. Attığı goller ise saçma sapan. Galatasaray'ın aşağı kalır yanı yok, sadece daha derli toplu ve istikrarlı. Soldado, Volkan Demirel potansiyel kırmızı kartlık adamlar.
Bana sadece 1 tane neden söyleyin şu maçta 3 gol olmaması için. @Sherlock @Maskeli Fedai
İki tarafta da gol atma becerisine sahip oyuncu olmaması? Ancak penaltı olursa bizim kara oğlan sahneye çıkıyor, Fener'de o da yok zatenTamam işte ikisi de neredeyse aynı tas aynı hamam. Sadık Çiftpınar veya Serdar Aziz oynarsa gol yedirebilirler takımlarına. Çiftpınar kırmızı kart yerse şaşırmam. Takımın gol yemediği maç zaten yok. Attığı goller ise saçma sapan. Galatasaray'ın aşağı kalır yanı yok, sadece daha derli toplu ve istikrarlı. Soldado, Volkan Demirel potansiyel kırmızı kartlık adamlar.
Bana sadece 1 tane neden söyleyin şu maçta 3 gol olmaması için. @Sherlock @Maskeli Fedai
Hiç sanmıyorum ya her zamanki gibi acayip sıkıcı bir Gs-Fb maçı bekliyorum ben En atraksiyonlu maç ilk devre oldu işte daha da bir 4-5 sene görmeyiz öyle maç
Belhanda, Onyekuru falan bir şekilde atarlar ama FB'nin de katkısı olmalı maçın üst bitebilmesi için.İki tarafta da gol atma becerisine sahip oyuncu olmaması? Ancak penaltı olursa bizim kara oğlan sahneye çıkıyor, Fener'de o da yok zaten
İkna oldum, 2.5 alta 200 lira girdim.“Maskeli Fedai’nin üst oynaması”
Zaten santrafordan değil arkasındakilerden medet umuyoruz sadece Valla Donk, Semih, Ahmet üçlüsünden ikisi oynacak muhtemelen defansta. Ama yine de Fener gol atabilir diye güvenebiliyor musun?Belhanda, Onyekuru falan bir şekilde atarlar ama FB'nin de katkısı olmalı maçın üst bitebilmesi için.
Vallahi billahi beni illa konuşturtacaksınız: Diagne hat-trick yapacak.Zaten santrafordan değil arkasındakilerden medet umuyoruz sadece Valla Donk, Semih, Ahmet üçlüsünden ikisi oynacak muhtemelen defansta. Ama yine de Fener gol atabilir diye güvenebiliyor musun?
Hayatta atamazlar O maçın üst bitmesi ihtimali yokBelhanda, Onyekuru falan bir şekilde atarlar ama FB'nin de katkısı olmalı maçın üst bitebilmesi için.
Sayın Gs'li dostum, iddia beni sal diye bağırıyor adeta“Maskeli Fedai’nin üst oynaması”
Bu hafta dünyanın en uyduruk hat-trickini yaptı adam. İki tane penaltı golü bir tane de Emre'nin vurduğu kafanın ona çarparak gol olması Böyle bir balın tekrarlanma ihtimali %0.0000001'dirVallahi billahi beni illa konuşturtacaksınız: Diagne hat-trick yapacak.
Şaka şaka, ama üst bitmesi konusunda ciddiyim.
Ben bu maçtaki herhangi bir şeye şaşırmam. Böyle bir maç 20-25 yılda anca gelir.Bu hafta dünyanın en uyduruk hat-trickini yaptı adam. İki tane penaltı golü bir tane de Emre'nin vurduğu kafanın ona çarparak gol olması Böyle bir balın tekrarlanma ihtimali %0.0000001'dir
Neyse @Maskeli Fedai ile ben alt, senle @Sherlock üst diyorsunuz. Giriyor muyuz iddiaya?
Ya mevcut avatar iddialarımızdan sonrası için bir şey düşüneceğiz ya da başka bir şey bulmak lazım Neyse düşünürüz onuBen bu maçtaki herhangi bir şeye şaşırmam. Böyle bir maç 20-25 yılda anca gelir.
Nesine(.com)? (iyi reklam)
Yapma kütük dostum Gaza gelmeYa mevcut avatar iddialarımızdan sonrası için bir şey düşüneceğiz ya da başka bir şey bulmak lazım Neyse düşünürüz onu
Gözümde canlanır koskoca mazi...