The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

6.hissin kuvettli cidden
Kopya çekmediğini düşünüyorum.

Eskilerden birisi şarttı
Şimdi hikaye daha da heeycanlandı.
Aaa yok bölümü izlemeden bakmıyorum oyunu oynayan adamda yorumları okumayın diyor yorumlarada bakmıyorum birisi spoi verir
O ikisinin öldü gösterilmemişti ve sende başrollerden saymıstın oyüzden onlar geldi aklıma ve diğer gıcıkta ortaya çıkabilir diyede korkuyorum

Reactions: Harunnn60
Diğer manyak karıyı da ortada bıraktınız
inş geri gelirde sizden intikam alır

Reactions: Çiğdem
ahh evet o kadın
bu sezonun entrikacısı o kadın
Dikkat et on cnm
Suratta hayır yok zaten

ahh evet o kadın
bu sezonun entrikacısı o kadın
Dikkat et on cnm
Suratta hayır yok zaten
Oyunu oynayan adam onada hak ettiklerini dedi zaten
gıcık kadından sonra bunuda gözümüz tutmadı zaten gerçi son videoyu izlemesen bile oyunu biliyorsun noldunu biliyorsundur ama yinede detayları yorumumda belirtirim oyunu oynayan adamın tepkisiyle izlemek farklı sonucta

Belli yerlere biliyorum detaylı değil

evet fark ettim

bu gece yap yorumunu
Şuan kafamda detaylar olaylar dönüyor ama onları toparlayıp yapmak zaman alıyor senin için uzun yazmaya çalısıyorum ve oyun oldundan sanırım aklımda yer ediniyor yanı yabancı diziler gibi izleyip unutmuyorum

Oyun önce buldu ama bu formülü cnm
hakkını ver şimdi
Aaa tabi aslında ayrı bir dizi bu kız gibi birisini yaratıp yapılabilirmiş mesala rickin kızıyla neganı diziden alıp spin off yapsalar bu orjinalinden daha iyi tutabilir cw de spin off dizilerii herzaman orjinalden daha ilgi görmüştür

O zaman asıl TWD çöker

Ben oyunu diziden daha çok beğeniyorum
oyunun senaryosu daha hızlı gidiyor.

2.Bölüm yorumuma geçelim tuhaf şeylerin yine çok olduğu bir bölümdü @Harunnn60

Şimdi şapkalı kız ve yaşlı bir adam kulubeye şıkışmışlar adam bacağını kesecek ama oyunu oynayan adam yapma kan kaybından geberip gidersin bizide yersin diyor
Ama adam cesaretli ayoll baltayla kesmeyi denedi ama sonra kıza zarar vermemek için dısarı çıktı zombileri oyaladı bu arada bu kız benim gibi sigara sevmiyor
yaşlı adam oğullarını kıza emanet ediyor oyunu oynayan adam koca adamları benmi gözetlicem bakıcam diyor
Adam kendini feda edince kaçtık hamile kadın hemen kızı suçluyor oyunu oynayan adam sen kes sesini be diyor öyle çıkışları çok komik
Daha karnındakı bebek kimin belli değil diyor

Bıyıklı bir adam eve geldi ve tuhaf şeyler konusuyor oyunu oynayan adam bu apıyor böyle ne konusuyor diyor şunun kafasına arkadan bişiler geçirelim diyor
Konuşup onlara güvenme diyip gitti
Tren yolunda zombilerle kavgalar heyecanlıydı roada silah doğrultan birini oyunu oynayan adam vurmak istemedi ama arkadan birisi vurdu ve oyunu oynayan adam şaşırdı
Arap adam hamile kadına fazla verelim yiyecekleri diyor ama oyunu oynayan adam hayır diyor o bebek doğsa nolur doğmasa nolur diyor bu adamın uğraşması komik oluyor onlarla
Eski bir dost bu kısım çok güzeldi @Harunnn60

Ben kenny yada diğer ormanda kalan kadından birisi gelir diye düşündüm çünkü öldükleri görünmedi ve Harun başrol demişti herhalde onlardan biri hortlar demiştimde iyiki keny geldi eski dostu görmek güzeldi ama le hatırladılar ve yine üzüldük keşke oda bir şekilde hayatta kalıp gelebilse
kENNY BUNLARA GÜVENELİMMİ AKLSINLARMI diyor ama oyunu oynayan adam hamile kadın yüzünden ben bunlar için iyi şey diyemem güven diyemem diyor

Zombiler saldırdı şapkalı kız tüfekle vurmaya çalıştı ama daha kullanmasını bilmiyordu bıçakla öldürdü zombiyi oyunu oynayan adamda hala alısamadı dövüşürken korkuyor benim gibi
İlac verdimiz bonnimidir nedir kadın ihanet etti vay şerefsiz diyor saydırıyor ona oyunu oynayan adam
Oyun çok karıstı bıyıklı adam yakaladı onları şimdi kenny ateş etti kendisi bizi dinlemeyip ve birisini bizim yüzümüzden öldürdüler ama ikinci ateş etme emrini biz verdik ve şişma arap adam öldü orada o seçimi yaparak ortalığı batırdı oyunuyu oynayan adam ateş et fikri iyi olmadı bizde yakalandık

2x1

Güzel bir açılış bölümü oldu.

İlk 20 dakika da Christa ile Omid'i kaybettik. Oyun hemen başta yardırdı. Neler oluyoruz dedim.
Sonra Clem adamlarla boğuştu ve en son suya düştü. 🙄

Köpek ile tanıştık, adam da diyor insanlardan sıkıldık köpek dostumuz olur bize diyor, 5 dakika sonra köpek ısırdı.
Adam noluyoruz lan diyor.

Şu yeni tanıştığımız gurup çok mal.
Aklıma @Çiğdem geldi hemen.

Hamile karı birisinden hamile kalmış, gelmiş biz yemek yerken, hiç utanmıyorsun dimi diyor
Bende zamanında oynarken bebek kimden diye sormamıştım ama sşimdi oynarsam sorarım bakalım ne cevap verecek

Doktor da ayrı garip ilaçları harcayamam diyor

Sonda yine 2 kişiden birisini seçmeli kısım vardı, bende olsam yaşlı adamı seçerdm, sanırım onu seçmiştim eskiden.
Diğer şapkalı adama uyuzum sevmiyorum haraketlerini