Aaa yok bölümü izlemeden bakmıyorum oyunu oynayan adamda yorumları okumayın diyor yorumlarada bakmıyorum birisi spoi verir6.hissin kuvettli ciddenKopya çekmediğini düşünüyorum.
Eskilerden birisi şarttıŞimdi hikaye daha da heeycanlandı.
Aaa yok bölümü izlemeden bakmıyorum oyunu oynayan adamda yorumları okumayın diyor yorumlarada bakmıyorum birisi spoi verir6.hissin kuvettli ciddenKopya çekmediğini düşünüyorum.
@Forumdash da gelmiş bu arada hadis arılın ben bakmam6.hissin kuvettli ciddenKopya çekmediğini düşünüyorum.
Diğer manyak karıyı da ortada bıraktınızAaa yok bölümü izlemeden bakmıyorum oyunu oynayan adamda yorumları okumayın diyor yorumlarada bakmıyorum birisi spoi verirO ikisinin öldü gösterilmemişti ve sende başrollerden saymıstın oyüzden onlar geldi aklıma ve diğer gıcıkta ortaya çıkabilir diyede korkuyorum
Zaten bu bölümde onun yerini birisi doldurduDiğer manyak karıyı da ortada bıraktınızinş geri gelirde sizden intikam alır
Hangisini diyorsun?Zaten bu bölümde onun yerini birisi doldurdu
O gıcık ekipten fena sayılmayan biri
ahh evet o kadınO gıcık ekipten fena sayılmayan biriÇok karıştı ortalık cnm spoide vermiyeyim son videoyu izlememişsin ve orada zaten ortalık birbirine girdi
Bonniemidir nedir ilaç falan verdikya bir kadın geldi bir o eksikti zaten
Oyunu oynayan adam onada hak ettiklerini dedi zatenahh evet o kadınbu sezonun entrikacısı o kadınDikkat et on cnmSuratta hayır yok zaten
Belli yerlere biliyorum detaylı değilOyunu oynayan adam onada hak ettiklerini dedi zatengıcık kadından sonra bunuda gözümüz tutmadı zaten gerçi son videoyu izlemesen bile oyunu biliyorsun noldunu biliyorsundur ama yinede detayları yorumumda belirtirim oyunu oynayan adamın tepkisiyle izlemek farklı sonucta
Zaten bu adam çoğunluğa uymuyor değişik şeyler yapıyor cnmBelli yerlere biliyorum detaylı değil
evet fark ettimZaten bu adam çoğunluğa uymuyor değişik şeyler yapıyor cnmSon videoda ortalığı öyle bir batırdı kı yine değişik yollardan gitti sende ilk defa görebilirsin büyük ihtimalle
Şuan kafamda detaylar olaylar dönüyor ama onları toparlayıp yapmak zaman alıyor senin için uzun yazmaya çalısıyorum ve oyun oldundan sanırım aklımda yer ediniyor yanı yabancı diziler gibi izleyip unutmuyorumevet fark ettim
bu gece yap yorumunu
Dizi ile karşılaştırsana biŞuan kafamda detaylar olaylar dönüyor ama onları toparlayıp yapmak zaman alıyor senin için uzun yazmaya çalısıyorum ve oyun oldundan sanırım aklımda yer ediniyor yanı yabancı diziler gibi izleyip unutmuyorum
Yani bu kızın dizide olmasını isterdim diyecemde rickin kızı şuan o görevi görüyor gibi zaten arap adam ve negan ilişkisinide onlara aşılamışlar öncelerden dedim gibiDizi ile karşılaştırsana bi
Oyun önce buldu ama bu formülü cnmYani bu kızın dizide olmasını isterdim diyecemde rickin kızı şuan o görevi görüyor gibi zaten arap adam ve negan ilişkisinide onlara aşılamışlar öncelerden dedim gibi
Aaa tabi aslında ayrı bir dizi bu kız gibi birisini yaratıp yapılabilirmiş mesala rickin kızıyla neganı diziden alıp spin off yapsalar bu orjinalinden daha iyi tutabilir cw de spin off dizilerii herzaman orjinalden daha ilgi görmüştürOyun önce buldu ama bu formülü cnmhakkını ver şimdi
O zaman asıl TWD çökerAaa tabi aslında ayrı bir dizi bu kız gibi birisini yaratıp yapılabilirmiş mesala rickin kızıyla neganı diziden alıp spin off yapsalar bu orjinalinden daha iyi tutabilir cw de spin off dizilerii herzaman orjinalden daha ilgi görmüştür
4.sezondan sonra olan twd den güzel cnmO zaman asıl TWD çöker
Ben oyunu diziden daha çok beğeniyorumoyunun senaryosu daha hızlı gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?