1x5 Final
Son sahnelerde ciddi gözüm doldu. 2013 yılında da gözüm doldu. Niye bilmiyorum ama çok etkiliyor beni o sahneler. @Çiğdem sen ağladın mı yada gözlerin doldu mu?
@Çiğdem
Son sahnelerde ciddi gözüm doldu. 2013 yılında da gözüm doldu. Niye bilmiyorum ama çok etkiliyor beni o sahneler. @Çiğdem sen ağladın mı yada gözlerin doldu mu?
Lee ile beraber kimse gelmedi ya şok oldum. 😳 Benim oyunumda birkaç kişi gelmişti en azından. Bu adamın oyununda kimse gelmedi. Kenny'lere garaja kilitlemişler orada baya güldüm. Diğer gurup tekneyi alıp kaçmış.
Kenny'i Christa'yı kurtardı ama kendisi gitti orada üzüldüm cidden. :/
Clem'i kaçıran adam taa 2.bölümde ki arabada erzakların sahibi olan adammış. Adam nasıl kin tutmuş. 😳 Neyse ki geberdi
Clem zombilerin arasında annesini gördü, o sahne çok feciydi.
Son sahnede Lee öldü. Clem'e kendini öldürtmedi. Benim oyunumda vurmuş muydu hatırlamıyorum. O son konuşmaları ve vedaları baya üzücüydü. Yine duygulandırdı.
Kenny'i Christa'yı kurtardı ama kendisi gitti orada üzüldüm cidden. :/
Clem'i kaçıran adam taa 2.bölümde ki arabada erzakların sahibi olan adammış. Adam nasıl kin tutmuş. 😳 Neyse ki geberdi
Clem zombilerin arasında annesini gördü, o sahne çok feciydi.
Son sahnede Lee öldü. Clem'e kendini öldürtmedi. Benim oyunumda vurmuş muydu hatırlamıyorum. O son konuşmaları ve vedaları baya üzücüydü. Yine duygulandırdı.
@Çiğdem