Hangi dakıka unuttum aiii mi ne anırıyor diyorGece gece güldürme beni sus çalışıyorum zati
@Forumdash Seni özledini söylüyordu gelsin@Forumdash sese uyanmış bize bakıyo @Çiğdem
Aaa senaryo da iyi cnm abartma parlaklığın tuttu gece hemenHangi dakıka unuttum aiii mi ne anırıyor diyor
Bu oyunu şuan anladım kı o adam sayesinde bağımlısı olmuşum Zaten oyunu onun üzerinden yorumluyorum yanı fark ediyorsan arap adam üzerinden değil Oyunu oynayan adam sankı oradakı karaktermiş gibi hissi veriyor
Öylemi@Forumdash Seni özledini söylüyordu gelsin
Hhaha senaryo iyide o anıran kızın videosundan sonra daha iyi anladım oyunu oynayan adam çok etkiliyor olumlu anlamda Kendsinide görüyoruz ve arap adam yerine onu karakter gibi düşünüyoruz tepkileri duyguları çok iyi ama bu kız oyunu düz veriyor ve hayalet gibi sesiyle insanı ayar ediyor dakıka kaç şuan bulup sana göstericemde üşeniyorum bir anırma sesi duydumAaa senaryo da iyi cnm abartma parlaklığın tuttu gece hemen
Nerelerde gece sohbetlerimiz onsuz eksik diyorduÖylemi
Şimdi gördüm (posta göre uyandım)@Forumdash sese uyanmış bize bakıyo @Çiğdem
Yokken @Harunnn60 ı arıyorsun varkanda sen yoksunŞimdi gördüm (posta göre uyandım)
Pat diye geliyor zart diye gidiyor ben napim bee @Harunnn60Yokken @Harunnn60 ı arıyorsun varkanda sen yoksun
Hhahaha meşkul çocuk @Harunnn60Pat diye geliyor zart diye gidiyor ben napim bee @Harunnn60
Bizim kadar taş düşsün kafanıza bee Benden yana sıkıntı yokta rahmetli hepinizi ezmeye yeter @MasacRE @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Tipe bak yağ tulumu gibi yumsacık gibi geliyor banaBizim kadar taş düşsün kafanıza bee Benden yana sıkıntı yokta rahmetli hepinizi ezmeye yeter @MasacRE @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Çukurda olsa bunun arkasından siper alırlardı kurşanlara @xemrexxxTipe bak yağ tulumu gibi yumsacık gibi geliyor bana
??Bizim kadar taş düşsün kafanıza bee Benden yana sıkıntı yokta rahmetli hepinizi ezmeye yeter @MasacRE @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Bu smile @xemrexxx e kullanınca güzel görünüyor