The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Gece gece güldürme beni sus :F çalışıyorum zati :F
Hangi dakıka unuttum aiii mi ne anırıyor diyor :F :F :F

Bu oyunu şuan anladım kı o adam sayesinde bağımlısı olmuşum :A Zaten oyunu onun üzerinden yorumluyorum yanı fark ediyorsan arap adam üzerinden değil :F Oyunu oynayan adam sankı oradakı karaktermiş gibi hissi veriyor :A :A :A

• İlginç
Reactions: Harunnn60
Hangi dakıka unuttum aiii mi ne anırıyor diyor :F:F:F

Bu oyunu şuan anladım kı o adam sayesinde bağımlısı olmuşum :A Zaten oyunu onun üzerinden yorumluyorum yanı fark ediyorsan arap adam üzerinden değil :F Oyunu oynayan adam sankı oradakı karaktermiş gibi hissi veriyor :A:A:A
Aaa senaryo da iyi cnm abartma :A parlaklığın tuttu gece hemen :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Aaa senaryo da iyi cnm abartma :A parlaklığın tuttu gece hemen :A
Hhaha senaryo iyide o anıran kızın videosundan sonra daha iyi anladım oyunu oynayan adam çok etkiliyor olumlu anlamda :A Kendsinide görüyoruz ve arap adam yerine onu karakter gibi düşünüyoruz tepkileri duyguları çok iyi ama bu kız oyunu düz veriyor ve hayalet gibi sesiyle insanı ayar ediyor dakıka kaç şuan bulup sana göstericemde üşeniyorum bir anırma sesi duydum :F :F :F

Bizim kadar taş düşsün kafanıza bee :F Benden yana sıkıntı yokta rahmetli hepinizi ezmeye yeter @MasacRE @serhatt @xemrexxx @Harunnn60 :F :F :F
Slayt16.jpg

4.Bölüm bu bölümde dram yine ağırdı çok üzüldüm birşey oldu :( Ama çok komik kısımlarıda vardı zaten komediyle dram harmanlanmalı yoksa işimiz zor olurdu :A :A :A @Harunnn60

Seni hiç kırmıcam diye başlıyor oyuna oyunu oynayan adam şapkalı kız için ama bu bölümün bazı kısımlarında ona sinirlendide oldu sonradan kıyamasada :F Zombiler saldırıyor bunlara Ben olan oğlan şapkalı kızı bırakıp kaçıyor zombilere aslında orada gözümüzden düştü ben artık oyunu oynayan adam ona güvenmemeye başladı zaten herşeyn suçlsuda oymuş aslında lill denilen kız haklıymış ama olsun ondan kurtulmak doğruydu yinede :F Şapkalı kızı trendeki yaşlı adam kurtardı ve bir yere gittiler orada zombi köpeğin mezarını açtılar oyunu oynayan adam ben elleyemem bunu diyor sankı kendin elleyecen arap adam elleyecek :A :A :A Evi altından şapkalı kız evin içine girdi oyunu oynayan adam ona kızdı :F İçerde zombiler olabilirdi gerçi 1 tne varmış ama açlıktan ölen bir çocuk duygusal sahneydi Allah kimseyi aç bırakmasın :( :( :(

Ben karakteri ben yükmüyüm sizle gelemiyorum diyor oyunu oynayan adamda evet yüksün sen gerizekalısın diyor :F :F :F Bir yere gittiler miconne gibi ama bu beyaz bir kadın dövüşme açısından miconne gibi çekiciyle zombileri öldürüyor arap adamlarıda öldürücekti oraya şapkalı kızın geldini görünce bıraktı :A Bir kötü grup varmış adını hiç aklımda tutamıyorum c den baslıyor galiba ben kötü grup diyeyim Harun anlar :F Yaşlı ve çocukları ölüme bırakıyorlarmış yük olmasınlar diye :( kanalizyona düştü arap adam ve oyunu oynayan adam nereye düştük biz diyor zombi fareler yoktur inş diyor içimi okuyor :F Orada bir yaşlı aileyle karşılaştı sürekli o gruptanmısın sen diyip duruyorlar oyunu oynayan adamda hayır değilim diyorumya be ihtiyar diyor :F

Bir sahnede benlemi bırakıyorsun beni diyen şapkalı kıza beni senle bırakıyorum diyor kızda vayy tamam diyor yanı oğlanı o korumasına aldı gibi düşünüp :F
Şapkalı kızı aramaya basladı evden kaybolmuş bir yerde buldu onu aslında kızıyordu kıza ama tekne buldunu görünce afferim demeye başladı :F Kızı yanında getiremessin diyor yaşlı adam oyunu oynayan adamda sanane be diyor :F

Şimdi burada duygusal sahne var ama çok güldüğüm 2 yerde var :F
Ben tutturmuş kenneye söyleyecem diyor gerçeği ama oyunu oynayan adam söylemesini engelliyor Ben dürüstlükten bahsedyor ama oyunu oynayan adam boşver dünya çok değişti diyor :F
Bu çekicci kadın doktorla ilaç karşılı ilişkiye giriyormuş oyunu oynayan adamda aku vermişti ona aha bizim aku gitti diyor derdi orada çok güldüm :F Ben gitmiş arap adamların kapıyı şıkıştırdığı baltayı oradan almıs zombileri tutuyordu balta diyorkı ben bu baltayı buldum kapıya şıkışmış diyor :F Oyunu oynayan adamda bu salak zombilerin kapısını açmış diyor hahaha oraya öyle bir güldümki tövbe tövbe :F :F :F

Ve Ben olan çocuk kenneye herşeyi anlatmaya baslıyor oyunu oynayan adam öküzmüsün gerizekalımısın sussusana diyor orayada çok güldüm biraz durdurudm videoyu krıze giridm bu 2 sahneden :F :F :F

Beni normalde götürmüceklerdi ama şapkalı kız isteyince arap adam tamam dedi ama zombilere attılar onu kurutlmak için oda öyle istiyordu bukadar güldürdü ve sonunda ağlattı :( arap adamda şapkalı kızı ağlattı ve sonunda ısırıldı :( :( :(

Bu arada şapkalı kız zombi öldürdü çekicci kadını kurtardı ama iyimi etti bilmem :F

• Harika
Reactions: Harunnn60

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking