Her iki bölüm bir buçuk saat olur sanırım.Kenny dısında bağ kuramadık bence cnm ben ve dark kadar bile bence yok
Bölüm yine çok heyecanlı bitti ve ikişer video ile devam edecek bölümler sanırım ama süreleri az fazla olucak tabi![]()
Her iki bölüm bir buçuk saat olur sanırım.Kenny dısında bağ kuramadık bence cnm ben ve dark kadar bile bence yok
Bölüm yine çok heyecanlı bitti ve ikişer video ile devam edecek bölümler sanırım ama süreleri az fazla olucak tabi![]()
Ama bak o bıyıklı düşman iyiydi vali gibiydiHer iki bölüm bir buçuk saat olur sanırım.![]()
Aynen işte yorumunu merak ediyorum. yap bir ara.Ama bak o bıyıklı düşman iyiydi vali gibiydi![]()
Yorumumu en son yapacam sen bu arada yap istersenAynen işte yorumunu merak ediyorum. yap bir ara.![]()
Bonnie oyunu oynayan adamı duysaydı ozaman okadar yardımsever davranmazdı bence2x3
🙄
Son seçimde sanırım bende sarita'nın elini kesmiştim ve carver'ı ben mi öldürdüm yoksa kenny mi öldürdü hiç hatırlamıyorum.Carver iyi bir kötü karakter olsa da konuyu uzatmamaları iyi oldu.
boonie'den geçen bölümde gıcık kaptığım için bölümün başından itibaran posta koyduğumuz halde iyi davrandı bu ilginçti.Mallık etkisi azalmış gibi.
@Çiğdem
carlos'un ölmesi üzücü oldu ama belliydi o kargaşada birinin öleceği adamlar tepeden ateş ediyor zombilere ve
işin komiği bizde zombi kılığındayız
@Çiğdem
Gıcık moruk değildir herhalde 😱😱😱 Yaşlı adamın ismini bile hatırlamıyorum ama glen ismini duymuştum evet bir yorumumda glen şunu bunu yaptı diye bahsetmiştim sanırım ama o oldunun farkında olmadan@Çiğdem aklıma geldi de ilk sezon çiftliğe sığındıkları yaşlı adam dizide ki Hershel'dı. Yine aynı ilk bölümde japon çinli çocukta Gleen'di.Ben hani dersin dedim ama hiç bahsetmedi. Adları da aynıydı ki halbu ki.
![]()
Bonnie için şerefsiz diyordu sanki ben mi yanlış hatırlıyorumBonnie oyunu oynayan adamı duysaydı ozaman okadar yardımsever davranmazdı benceAma başta hain sandık evet
Bıyıklı adam valiyi anımsattı bana
![]()
Gıcık moruk değildir herhalde 😱😱😱 Yaşlı adamın ismini bile hatırlamıyorum ama glen ismini duymuştum evet bir yorumumda glen şunu bunu yaptı diye bahsetmiştim sanırım ama o oldunun farkında olmadanOyunu oynayan adam sanırım belirtmedi o belirtseydi öyle farkına varırdım sanırım
Darylde gelse keşke![]()
Adamda 4.sezona kadar izlemiş oda öyle tam hakim değil.Gıcık moruk değildir herhalde 😱😱😱 Yaşlı adamın ismini bile hatırlamıyorum ama glen ismini duymuştum evet bir yorumumda glen şunu bunu yaptı diye bahsetmiştim sanırım ama o oldunun farkında olmadanOyunu oynayan adam sanırım belirtmedi o belirtseydi öyle farkına varırdım sanırım
Darylde gelse keşke![]()
4 Sezon izlemesine bende şuankı dönem sanıp şaşırmıştım ama sonra 2015 yılına ait oldunu öğrenince normal dedim cnmAdamda 4.sezona kadar izlemiş oda öyle tam hakim değil.onda da isim hafızasında senin gibi zorluk var.
![]()
Acaba o adamdamı anlayamadı benim gibi
Bu bölümde yine gıcıklığımı kazandıBonnie için şerefsiz diyordu sanki ben mi yanlış hatırlıyorumSon bölümde aslında iyiymiş dedi, gerçi sende aynı düşüncedesin.
![]()
Başta bence oynayan adam kötü bir tercih yaptı.4.Bölüm videonun süresi uzunda olsa 2 video oldundan ve bölümlerde önceki bölümlere göre durgundu özellikle 10.videoÇok doyucu bir bölüm olmadı 4.bölüm @Harunnn60 yinede gelirimli olaylar var
Ortalık karıştı biz saritayı kurtardık sanıyorduk ısırılmış şekilde bulduk ve kenny şapkalı kızı suçluyorOyunu oynayan adamda kendimden şüphe duyuyorum buradamı bırakmıştık hatırlamıyorum diyor benim kafamdan
Saritanın kafasına baltayı geçirdik
kenny şapkalı kıza kızdı zombileri öldürdük hamile kadınla iyice kaynaşmaya başladık yardım ettik ve oradan çıktık
kenıyle konuştuk ama kızı yine kovdu
Nazarladım sanırım geçen bölüm sevgilerinden bahsetmiştim
10.Video biraz durgundu
sonunda kenny ile barıştıkBir sürü ilaç bulduk
Arabada aldımız ilaçları hatırladı oyunu oynayan adam ve oyüzden bu sefer ilaçları almadı gözlüklü oğlana verdi gözllüklü kızıda yediler
bonnie bu bölüm yine gıcıktı iyi ki gitti
bebek doğdu gözlüklü oğlan geldi bizi tehdit ediyor oyunu oynayan adam sinirlendi keşke
çalsaydım ilacınızı diyorhamile kadın zombi oldu hemen vurduk
siyah ekran geldi silah sesleri geliyor oyunu oynayan adam şaşkın şekilde bakıp ne yaptık böyle diyor
Yine yanlışmı karar verdim acaba diyor
Bu bölüm sürekli alttan laf sokmalar bir iğnemeler, birde dikkat et bonnie ve Jane sürekli alt alta clementine'yı kenny için doldurmaya çalışıyor fark ettin mi.Bu bölümde yine gıcıklığımı kazandı![]()
Evet anlamadı oda.Acaba o adamdamı anlayamadı benim gibi![]()