2.bölümün sonlarını batırdı resmen.2.Bölüm yorumuma geçelim tuhaf şeylerin yine çok olduğu bir bölümdü @Harunnn60
Eski bir dost bu kısım çok güzeldi @Harunnn60Şimdi şapkalı kız ve yaşlı bir adam kulubeye şıkışmışlar adam bacağını kesecek ama oyunu oynayan adam yapma kan kaybından geberip gidersin bizide yersin diyorAma adam cesaretli ayoll baltayla kesmeyi denedi ama sonra kıza zarar vermemek için dısarı çıktı zombileri oyaladı bu arada bu kız benim gibi sigara sevmiyor
yaşlı adam oğullarını kıza emanet ediyor oyunu oynayan adam koca adamları benmi gözetlicem bakıcam diyor
Adam kendini feda edince kaçtık hamile kadın hemen kızı suçluyor oyunu oynayan adam sen kes sesini be diyor öyle çıkışları çok komik
Daha karnındakı bebek kimin belli değil diyor
Bıyıklı bir adam eve geldi ve tuhaf şeyler konusuyor oyunu oynayan adam bu apıyor böyle ne konusuyor diyor şunun kafasına arkadan bişiler geçirelim diyorKonuşup onlara güvenme diyip gitti
Tren yolunda zombilerle kavgalar heyecanlıydı roada silah doğrultan birini oyunu oynayan adam vurmak istemedi ama arkadan birisi vurdu ve oyunu oynayan adam şaşırdı
Arap adam hamile kadına fazla verelim yiyecekleri diyor ama oyunu oynayan adam hayır diyor o bebek doğsa nolur doğmasa nolur diyor bu adamın uğraşması komik oluyor onlarla
Ben kenny yada diğer ormanda kalan kadından birisi gelir diye düşündüm çünkü öldükleri görünmedi ve Harun başrol demişti herhalde onlardan biri hortlar demiştimde iyiki keny geldi eski dostu görmek güzeldi ama le hatırladılar ve yine üzüldük keşke oda bir şekilde hayatta kalıp gelebilsekENNY BUNLARA GÜVENELİMMİ AKLSINLARMI diyor ama oyunu oynayan adam hamile kadın yüzünden ben bunlar için iyi şey diyemem güven diyemem diyor
Zombiler saldırdı şapkalı kız tüfekle vurmaya çalıştı ama daha kullanmasını bilmiyordu bıçakla öldürdü zombiyi oyunu oynayan adamda hala alısamadı dövüşürken korkuyor benim gibiİlac verdimiz bonnimidir nedir kadın ihanet etti vay şerefsiz diyor saydırıyor ona oyunu oynayan adam
Oyun çok karıstı bıyıklı adam yakaladı onları şimdi kenny ateş etti kendisi bizi dinlemeyip ve birisini bizim yüzümüzden öldürdüler ama ikinci ateş etme emrini biz verdik ve şişma arap adam öldü orada o seçimi yaparak ortalığı batırdı oyunuyu oynayan adam ateş et fikri iyi olmadı bizde yakalandık