DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,253
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
yok bu giresuncayı sökecemBen @Çiğdem 'in mesajlarına gülüp geçiyorum, sen de öyle yap. ?A
Ben de bunu özel olarak anlamadım.yok bu giresuncayı sökecem![]()
Muhtemelen bu bölüm haftaya kalacak ikisini birlikte aradan çıkarırım. Bu aralar yoğunum ve hiç izleyesim de yok. ?
Niye ya güzel gidiyor bence? 🙄Muhtemelen bu bölüm haftaya kalacak ikisini birlikte aradan çıkarırım. Bu aralar yoğunum ve hiç izleyesim de yok. ?
Diziyle alakası yok tamamen benle alakalı ya, içimden hiçbir şey izlemek gelmiyor şu aralar. Boş vaktim de pek yok zaten.Niye ya güzel gidiyor bence? 🙄
Üzüldüm şuanDiziyle alakası yok tamamen benle alakalı ya, içimden hiçbir şey izlemek gelmiyor şu aralar. Boş vaktim de pek yok zaten.![]()
Ben @Çiğdem 'in mesajlarına gülüp geçiyorum, sen de öyle yap. ?A
yok bu giresuncayı sökecem![]()
Hahah Çukur izleyen @MasacRE anlamıştır zaten sadeceBen de bunu özel olarak anlamadım.Muhtemelen yerli bir dizinin konusuna yazacaktı o mesajı.
![]()
Zaten sevdiğim üyelerden biriydinde 3 katına çıktı bunu sağlamak çok önemli birşeyBen @Çiğdem 'in mesajlarına gülüp geçiyorum, sen de öyle yap. ?A
Muhtemelen bu bölüm haftaya kalacak ikisini birlikte aradan çıkarırım. Bu aralar yoğunum ve hiç izleyesim de yok. ?
Diziyle alakası yok tamamen benle alakalı ya, içimden hiçbir şey izlemek gelmiyor şu aralar. Boş vaktim de pek yok zaten.![]()
Niye ya güzel gidiyor bence? 🙄
Aaa bende henüz bakamadım ama benimki sadece vakit bulamamaktan sende de öyleyse sorun değil ama başka bir sıkıntın varsa umarım düzelir , burası terapi gibidir insan goygoy yaparken unutuyor sıkıntılarını yanı burda sohbetlere katılmanı önerebiliyorum elimden bu geliyor ama faydası garantiÜzüldüm şuan![]()
Eyvah yakalandıkUtku beyciğim, sizin gibi sanatsever bir insan hala bu diziye devam mı ediyor?![]()
Eyvah yakalandıkÇerezlik dizi olarak iyi gidiyor ya o kadar sezon izledikten sonra tamamlamak istiyorum bir de
![]()
İlk 4-5 sezon iyiydi zaten, sonrasında düştü yavaş yavaşTesadüf eseri yakaladım Utku bey, benden kaçamazsınız.Şaşırtıcı olan dokuz sezon devam etmiş olmanız zaten.
![]()
İzleyemedim hala iki bölümü de. Birkaç güne bakarım.