Anlamadım.
Aaa evet ajan kütük @dreamy haklı @DarkLegenD Fear olanı tutuyor gerçi ondan başkada tutan yokya @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE‘Çakma TWD’ ci olan @DarkLegenD değil miydi karıştırdın sanırım. Nasıl kelime oyunu yapıyorum ama
Anlamadım.
Aaa evet ajan kütük @dreamy haklı @DarkLegenD Fear olanı tutuyor gerçi ondan başkada tutan yokya @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE‘Çakma TWD’ ci olan @DarkLegenD değil miydi karıştırdın sanırım. Nasıl kelime oyunu yapıyorum ama
Yeni bölüme 1 gün kaldı ikisini izlerizSezon finaline yaklaşmışken son bölümleri güncel izlemek istiyorum artık. Bu gece izlemeye çalışacağım umarım bunu başarırım. Senin gibi peş peşe mi izlesem acaba.
İzlemiyorlar ki zaten Bunların yanında has TWD'ci kalıyorum gerçekten
Abiciğimi diziye çekecez sonra o izlerken biz kaçacazUlan be izlesem kimse izlemezdi Bi gidin yaa cıvıtık dizinizi de alın @MasacRE
İyi tamam yine erteleme de.Yeni bölüme 1 gün kaldı ikisini izleriz ?A
3 Bölüme çıkar sonra geçen yıl gibi kaçırırız Bu dizi bitince bölümler siliniyor güncel bitirmek zorundayızİyi tamam yine erteleme de.
Alttaki mesajı görünce, yani şimdi anladım.İşine mi gelmedi gerçekten anlamadın mı.
Sen iyi rüya göruyorsun bu aralarAbiciğimi diziye çekecez sonra o izlerken biz kaçacaz ?A
Siz de @Harunnn60 da çakma Twd'cisiniz zaten diyorum size
Hahah ciddde @MasacRE 'nin hızına yetişilmiyor . Bu ne hız.Günceli kaçırmayan has twd ci sensin @Forumdash Abiciğim görsün
15. bölümü izleyenler spoiler vermemenizi rica ediyorum biraz geç izleyeceğim çünkü. Baya iyi bölüm diyorlar Twitter’da trendlerin 7/10’u The Walking Dead’e aitmiş.
15 çok iyiymiş , acaba fısıldayanlar katliam mı yaptılar ne merak ettim şimdiBir an önce izleyip kurtuluyorum işte ne yapayım @Çiğdem hadi 15 çıktı izleyin hepsini ben de izleyeceğim onu birazdan
Hayır atlama 14'ü, Michonne'nin neden diğer gruplardan uzaklaştığı, sezonun başında onda bir de Daryl'da gösterilen yara izlerinin nasıl oluştuğu açıklanıyor. Boş bölüm falan değil15 çok iyiymiş , acaba fısıldayanlar katliam mı yaptılar ne merak ettim şimdi
14.Bölüm boş diyorlar geçmişi gösteriyorlarmış , direk 15.bölüme mi atlasam acaba @Çiğdem
Michonne'nin suratı çok asık işte çekilmiyor. geçen sezon maggie'nin suratı asıktı bu sene de michoneye surat asma görevi verilmiş. .FHayır atlama 14'ü, Michonne'nin neden diğer gruplardan uzaklaştığı, sezonun başında onda bir de Daryl'da gösterilen yara izlerinin nasıl oluştuğu açıklanıyor. Boş bölüm falan değil
15'in fragmanına bakmıştım, fısıldayanlar bizimkilerin etrafını sarıyordu. Tek bildiğim o
Maggie'nin de Michonne'nin de surat asmasının sebepleri var, durduk yere asmıyor bu insanlar suratlarınıMichonne'nin suratı çok asık işte çekilmiyor. geçen sezon maggie'nin suratı asıktı bu sene de michoneye surat asma görevi verilmiş. .F
Açık seçik sahne var mı 14.bölümde öyle bir yorum gördüm de aile ile izliyoruz sıkıntı çıkmasın
Bir an önce izleyip kurtuluyorum işte ne yapayım @Çiğdem hadi 15 çıktı izleyin hepsini ben de izleyeceğim onu birazdan
15 çok iyiymiş , acaba fısıldayanlar katliam mı yaptılar ne merak ettim şimdi
14.Bölüm boş diyorlar geçmişi gösteriyorlarmış , direk 15.bölüme mi atlasam acaba @Çiğdem
Ben geride kaldım tamamlıcaktım @Harunnn60 İzin vermedi oyuna yönlendirdi @DarkLegenD15. bölümü izleyenler spoiler vermemenizi rica ediyorum biraz geç izleyeceğim çünkü. Baya iyi bölüm diyorlar Twitter’da trendlerin 7/10’u The Walking Dead’e aitmiş.
25. dakikasındayım 15. bölümün, maç arasında gidip izlerim 15 dakika daha. Yine önden gidiyorum galiba.Ben geride kaldım tamamlıcaktım @Harunnn60 İzin vermedi oyuna yönlendirdi @DarkLegenD