Ben bile izliyorsam o izlemiyorsa baltayı geçir kafaısna abicimMasacre kütükbey Çağatay'ını izlesin ben izlerimYoğun ısrarlarla izlerim diyip izlemediğim bi tek @Harunnn60 cugumun X-Men'i var
![]()
Ben bile izliyorsam o izlemiyorsa baltayı geçir kafaısna abicimMasacre kütükbey Çağatay'ını izlesin ben izlerimYoğun ısrarlarla izlerim diyip izlemediğim bi tek @Harunnn60 cugumun X-Men'i var
![]()
O eziyete değerBen koca sezon izleyeceğim, sen karşılığında bir bölümcük mü![]()
Anlıktır
Ne yapsan az birde Çağatayı savunuyor utanmadan @MasacRE
Sen de Aras'ı savunup duruyorsun, al hadi bunu izle o zamanNe yapsan az birde Çağatayı savunuyor utanmadan @MasacREAaa sanada burda laf ediyor
Sen gelmeden önce onunla seni çekiştiriyorduk şimdis eninle onu![]()
İçerde den önce zibidi gurubumdaydı bu saçma diziler yüzündenSen de Aras'ı savunup duruyorsun, al hadi bunu izle o zaman
![]()
Dur bee önce bi izlesin hele bekle adımlarını yavaş at
Nerden buldun bunuSen de Aras'ı savunup duruyorsun, al hadi bunu izle o zaman
![]()
Tamam ben yine dalga geçecek bişi bulurum nasılsa hiç bulamazsam kütük fotosunu atarımDur bee önce bi izlesin hele bekle adımlarını yavaş at
Nerden buldun bunu![]()
adam bu diziyle birlikte parlaklaştı ve gözüme girdi, diğer dizileri umrumda değil
İçerde ile çıkışını yaptı Çağatayı ezerek başladıadam bu diziyle birlikte parlaklaştı ve gözüme girdi, diğer dizileri umrumda değil![]()
Tam olarak spoilerdeki gibi düşünüyorum.Sezon finali nasıldı @DarkLegenD gerçi sende diziyi izledin halde biz izlemeyenlere sormuşsun bir sürü şeyde![]()
![]()
@MasacRE
İzleyince bakarım artık şimdi nasıl bakalımTam olarak spoilerdeki gibi düşünüyorum.![]()
Spoiler ama 'spoiler' değil. Gönül rahatlığıyla açabilirsin.İzleyince bakarım artık şimdi nasıl bakalım![]()
![]()
![]()
Orda damı soru işareti varSpoiler ama 'spoiler' değil. Gönül rahatlığıyla açabilirsin.![]()
orda hep Çağatayın gölgesindeydi