DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,121
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ben @Çiğdem 'in mesajlarına gülüp geçiyorum, sen de öyle yap.
Ben @Çiğdem 'in mesajlarına gülüp geçiyorum, sen de öyle yap.
yok bu giresuncayı sökecemBen @Çiğdem 'in mesajlarına gülüp geçiyorum, sen de öyle yap. ?A
Ben de bunu özel olarak anlamadım. Muhtemelen yerli bir dizinin konusuna yazacaktı o mesajı.yok bu giresuncayı sökecem
Muhtemelen bu bölüm haftaya kalacak ikisini birlikte aradan çıkarırım. Bu aralar yoğunum ve hiç izleyesim de yok. ?
Niye ya güzel gidiyor bence? 🙄Muhtemelen bu bölüm haftaya kalacak ikisini birlikte aradan çıkarırım. Bu aralar yoğunum ve hiç izleyesim de yok. ?
Diziyle alakası yok tamamen benle alakalı ya, içimden hiçbir şey izlemek gelmiyor şu aralar. Boş vaktim de pek yok zaten.Niye ya güzel gidiyor bence? 🙄
Üzüldüm şuanDiziyle alakası yok tamamen benle alakalı ya, içimden hiçbir şey izlemek gelmiyor şu aralar. Boş vaktim de pek yok zaten.
Ben @Çiğdem 'in mesajlarına gülüp geçiyorum, sen de öyle yap. ?A
yok bu giresuncayı sökecem
Hahah Çukur izleyen @MasacRE anlamıştır zaten sadeceBen de bunu özel olarak anlamadım. Muhtemelen yerli bir dizinin konusuna yazacaktı o mesajı.
Zaten sevdiğim üyelerden biriydinde 3 katına çıktı bunu sağlamak çok önemli birşey @Harunnn60Ben @Çiğdem 'in mesajlarına gülüp geçiyorum, sen de öyle yap. ?A
Muhtemelen bu bölüm haftaya kalacak ikisini birlikte aradan çıkarırım. Bu aralar yoğunum ve hiç izleyesim de yok. ?
Diziyle alakası yok tamamen benle alakalı ya, içimden hiçbir şey izlemek gelmiyor şu aralar. Boş vaktim de pek yok zaten.
Niye ya güzel gidiyor bence? 🙄
Aaa bende henüz bakamadım ama benimki sadece vakit bulamamaktan sende de öyleyse sorun değil ama başka bir sıkıntın varsa umarım düzelir , burası terapi gibidir insan goygoy yaparken unutuyor sıkıntılarını yanı burda sohbetlere katılmanı önerebiliyorum elimden bu geliyor ama faydası garantiÜzüldüm şuan
Eyvah yakalandık Çerezlik dizi olarak iyi gidiyor ya o kadar sezon izledikten sonra tamamlamak istiyorum bir deUtku beyciğim, sizin gibi sanatsever bir insan hala bu diziye devam mı ediyor?
Eyvah yakalandık Çerezlik dizi olarak iyi gidiyor ya o kadar sezon izledikten sonra tamamlamak istiyorum bir de
İlk 4-5 sezon iyiydi zaten, sonrasında düştü yavaş yavaş O kadar da kötü değil ama idare ediyorTesadüf eseri yakaladım Utku bey, benden kaçamazsınız. Şaşırtıcı olan dokuz sezon devam etmiş olmanız zaten.
İzleyemedim hala iki bölümü de. Birkaç güne bakarım. Sen 13’ü izledin mi