AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

9x12

Kötü yorumlar alınca beklentimi düşürmüştüm ama normal bir bölümdü bence beni sıkmadı. Valla @Çiğdem , Alfa'yı beğenmiyorsun ama onun ve fısıldayanların sahnesi bölümü kurtarmış bence. Heyecanlı kısımlar hep onların sahnesiydi. Gerisi konuşma sahneleri hep. :X
Daryl cidden bu sezon gözüme girmeye başladı. :Z Fısıldayanları kendi silahları ile vurdu. Maske takarak sürüyü kendine çekti ve sonra kampa saldırdı. :F Alfa çıldırmış resmen. Kadının kafasını nasıl kesti 😵 Beta lider zannettim ama değilmiş yardımıcısı gibi bir şey.🙄 Umarım daha da aktif olur o adam

Michonne ve diğerleri her zaman ki gibi sıkıcıydı.. karakteri oynayan oyucu da sıkılmış zaten, seneye ayrılır ..

Negan'da artık çıksın aktif olsun ,bu şekilde adamı hapishanede tutmanın anlamı yok , diziye etkisi olmuyor , öldürseniz daha iyiydi böyle yapacaksanız. 🙄

@DarkLegenD @dreamy @destere @MasacRE

Anlamadım bu mesajdan :A @MasacRE @dreamy @DarkLegenD Türkçe çeviri please.ss
Ben @Çiğdem 'in mesajlarına gülüp geçiyorum, sen de öyle yap. ?A
yok bu giresuncayı sökecem :A
Ben de bunu özel olarak anlamadım. :A Muhtemelen yerli bir dizinin konusuna yazacaktı o mesajı. :A
Hahah Çukur izleyen @MasacRE anlamıştır zaten sadece :F :F :F

@xemrexxx in adamı var kel kafalı Çeto :A Bu TWD e gelen kel kafalı düşman kadın bu adamın kız kardeşi gibi oyüzdende pek ciddiye alamıyorum onu :A :A :A @dreamy
cukurun_cetosu_erkan_avcidan_carpici_aciklamalar_1543054352_978.jpg

Muhtemelen bu bölüm haftaya kalacak ikisini birlikte aradan çıkarırım. Bu aralar yoğunum ve hiç izleyesim de yok. ?
Diziyle alakası yok tamamen benle alakalı ya, içimden hiçbir şey izlemek gelmiyor şu aralar. Boş vaktim de pek yok zaten. :(
Niye ya güzel gidiyor bence? 🙄
Aaa bende henüz bakamadım ama benimki sadece vakit bulamamaktan sende de öyleyse sorun değil ama başka bir sıkıntın varsa umarım düzelir , burası terapi gibidir insan goygoy yaparken unutuyor sıkıntılarını yanı burda sohbetlere katılmanı önerebiliyorum elimden bu geliyor ama faydası garanti :bhr::bhr::bhr:

• Beğendim
Reactions: dreamy
13. Bölüm

Neymiş, -11. bölümdeki- Krallık sahneleri güzel değilmiş. Ahahahaha. Al, bak, güzel değil.

Krallık ile Otobancılar'ın karşı karşıya geldiği sahne mu-az-zam.

Cahil Alfa'nın gözükmediği bölümlerin taş gibi olması???

8.6/10

• Beğendim
Reactions: Turkuazz