AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

Rick’in dönmeyeceği kesinleşmiş maalesef ama keşke dönse. Filminin çıkacak olması biraz rahatlatıyor.

Ne bırakması yeni sezonu bekliyoruz
@mrt-06 bile yetişti sadece sen bıraktın
@dreamy @MasacRE @Harunnn60
Önce son bölümü izle.
8. sezon gibi olmasından korkuyorum yani atlayıp izlemenden

Reactions: Çiğdem
Rick’in dönmeyeceği kesinleşmiş maalesef ama keşke dönse. Filminin çıkacak olması biraz rahatlatıyor.

Önce son bölümü izle.
8. sezon gibi olmasından korkuyorum yani atlayıp izlemenden
Son bölüme gerek yok @MasacRE asıl sezon fınalı öncekıydı zaten sonuncuyu izlemene gerek yok dedi zaten nettede yok

Reactions: MasacRE and dreamy
Evet bir önceki bölüm sezon finali gibiydi ama sen yine izle özellikle son sahneleri izlesen de yeter aslında.
En azından tamamlayabildik sayılır bu sefer mesala 8 i bu yüzden izleyememiştim zaten şuan kı gibi bölümler yoktu

Şu kel kafalı kadın gebermediyse bakmaya gerek yok mesala bizim twd oyunumuz o kel kafalı kadını almayıp ona emir veren adamı almış oyuna
@MasacRE @Harunnn60

Reactions: MasacRE and dreamy
Reactions: dreamy and Çiğdem
O kötü dediğin bölüm değil bu sezonun tüm TWD'nin en iyi bölümleri arasındadır. Bir insan nasıl beğenmez ki o bölümü
O kel kafalı kadını senle @dreamy dısında kim seviyor
Bizim twd oyununda fısıldayanlar bölümünde o kadını almamıs oyun erkeği almış

O kadın kuklaydı çünkü başbaşa kaldıklarında erkek olanın emirlerini dinliyordu bizim oyunumuz diziden bile daha gerçekçi @Harunnn60

Reactions: dreamy and MasacRE
Evet beğeniyorum tabii ki oyunculuğu dizideki bazı oyunculardan daha iyi

Asıl TWD yapımcıları yalvarıyormuş Maggie'ye geri dönmesi için, dün onunla ilgili bir yazı okudum
@dreamy
Ciddi misin.

Reactions: MasacRE
Reactions: dreamy and Çiğdem