- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Yok be ne bırakacak dizi Daryl'a kaldı diye havalara uçuyorYoo @Çiğdem de bıraktım gibi bişey diyordu Hatta sevinmiştim
Yok be ne bırakacak dizi Daryl'a kaldı diye havalara uçuyorYoo @Çiğdem de bıraktım gibi bişey diyordu Hatta sevinmiştim
Bi kaç bölüm bulamadım filan demişti geçenlerde @ÇiğdemYok be ne bırakacak dizi Daryl'a kaldı diye havalara uçuyor
@MasacRE @Harunnn60 @dreamyOnu heyecan kaçırmamak için geberdi dedik cnm Gebermeden çıkıyor ama daha diziye gelmicek yalnız filmi yapılıcakmış
Diziye bir daha dönmeyecekmiş maalesef. Onun hayatını anlatan film serisi çıkacakmış en azından hikayesini yarım bırakmayacaklar
Maggie de ayrıldığını açıkladı bu arada.
Klasik TWD hatırlarsanız Gleen'i de bir ara öldü göstermişlerdi. Bir daha dönmeyecek haberleri çıkmıştı ve jenerikten adı silinmişti ne oldu döndü? Hemen kanmayın çıkan haberlere. Rick de döner.TWD'nin Netflix'de yayınlanmasından bahsetmiyorum ya, yeni bir diziye girerse Netflix orijinal dizisine yani, o izlenir dedim Senin dışında bırakan yok TWD'yi
Maggie zaten ayrıldıda dizi batırdığı ve başka dizilerde tutunamayacağı için yalvarıp twd e geri dönmek ister diyorlar @MasacRE @dreamy @Forumdash Ama bakalım biz daha kapıdan geçiricekmiyiz @Harunnn60Klasik TWD hatırlarsanız Gleen'i de bir ara öldü göstermişlerdi. Bir daha dönmeyecek haberleri çıkmıştı ve jenerikten adı silinmişti ne oldu döndü? Hemen kanmayın çıkan haberlere. Rick de döner.
Maggie ayrılması kendi adına kötü olur zaten oyunculuk anlamında üst düzey birisi değil.
Harun o kadın önceki hayatında resim hocasıydı ondan öyle dedim.
Yoo @Çiğdem de bıraktım gibi bişey diyordu Hatta sevinmiştim
Sadece finali izlemedim ama onuda izlemeye gerek yok bir öncekı bölümü izlemek yetiyor diziyi kötü bitirdiler @dreamy @Harunnn60 @mrt-06Yok be ne bırakacak dizi Daryl'a kaldı diye havalara uçuyor
Yani bıraktın dimi @MasacRESadece finali izlemedim ama onuda izlemeye gerek yok bir öncekı bölümü izlemek yetiyor diziyi kötü bitirdiler @dreamy @Harunnn60 @mrt-06
Ne bırakması yeni sezonu bekliyoruz @mrt-06 bile yetişti sadece sen bıraktın @dreamy @MasacRE @Harunnn60Yani bıraktın dimi @MasacRE
Bu @Harunnn60 niye senle birlikte geliyor hep foruma Mahsene kapatıldıysan ve fark edilmemek için gözetim altında sena foruma giriş izni veriyorsa göz kırp yeterNe bırakması yeni sezonu bekliyoruz @mrt-06 bile yetişti sadece sen bıraktın @dreamy @MasacRE @Harunnn60
Özel bildirim kurdum çünküBu @Harunnn60 niye senle birlikte geliyor hep foruma Mahsene kapatıldıysan ve fark edilmemek için gözetim altında sena foruma giriş izni veriyorsa göz kırp yeter
Senden gizleniyordur belki @Harunnn60Bu @Harunnn60 niye senle birlikte geliyor hep foruma Mahsene kapatıldıysan ve fark edilmemek için gözetim altında sena foruma giriş izni veriyorsa göz kırp yeter
Bir ara sende destereyle bize diyordun bunu nasılmıs gör @ForumdashÖzel bildirim kurdum çünkü
Gizliliği forumdash sever biz değil , biz açığız ? ?Senden gizleniyordur belki @Harunnn60
Özel bildirim kurdum çünkü
Senden gizleniyordur belki @Harunnn60
Bilmiyorum dikkatimi çekiyorBir ara sende destereyle bize diyordun bunu nasılmıs gör @Forumdash
etiket pls etiketGizliliği forumdash sever biz değil , biz açığız ? ?
Destere benle birlikte geliyor diye foruma kurmadığı senaryo kalmamıstı @Harunnn60 ınBilmiyorum dikkatimi çekiyor
etiket pls etiket
Sana dair benim hiçbir bilgim yok Harunnn60 diye nick almişin. Bakalın adın Harun mu
Hayret kızmadın mesajıma Eskiden sinirlenirdinBilmiyorum dikkatimi çekiyor
etiket pls etiket
Sana dair benim hiçbir bilgim yok Harunnn60 diye nick almişin. Bakalın adın Harun mu
Geçen googleda bu fotoyu aradım bulamadım
Galiba temcit pilavı yiye yiye sevmeye başladım artık @ÇiğdemHayret kızmadın mesajıma Eskiden sinirlenirdin
TşkGaliba temcit pilavı yiye yiye sevmeye başladım artık @Çiğdem
Benim arşivimde @Harunnn60Geçen googleda bu fotoyu aradım bulamadım
Hangi fotoBenim arşivimde @Harunnn60