AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

Onu heyecan kaçırmamak için geberdi dedik cnm :F Gebermeden çıkıyor ama daha diziye gelmicek yalnız filmi yapılıcakmış :A
@MasacRE @Harunnn60 @dreamy
Diziye bir daha dönmeyecekmiş maalesef. Onun hayatını anlatan film serisi çıkacakmış en azından hikayesini yarım bırakmayacaklar :A

Maggie de ayrıldığını açıkladı bu arada. :A
Ressam kadın ne alaka @mrt-06 :A Çöpçü kadın yazacaktın karıştırdın sanırım. :A @Çiğdem
TWD'nin Netflix'de yayınlanmasından bahsetmiyorum ya, yeni bir diziye girerse Netflix orijinal dizisine yani, o izlenir dedim :A Senin dışında bırakan yok TWD'yi :A
Klasik TWD hatırlarsanız Gleen'i de bir ara öldü göstermişlerdi. Bir daha dönmeyecek haberleri çıkmıştı ve jenerikten adı silinmişti ne oldu döndü? Hemen kanmayın çıkan haberlere. Rick de döner. :A

Maggie ayrılması kendi adına kötü olur zaten oyunculuk anlamında üst düzey birisi değil. :A

Harun o kadın önceki hayatında resim hocasıydı ondan öyle dedim. :X

Klasik TWD hatırlarsanız Gleen'i de bir ara öldü göstermişlerdi. Bir daha dönmeyecek haberleri çıkmıştı ve jenerikten adı silinmişti ne oldu döndü? Hemen kanmayın çıkan haberlere. Rick de döner. :A

Maggie ayrılması kendi adına kötü olur zaten oyunculuk anlamında üst düzey birisi değil. :A

Harun o kadın önceki hayatında resim hocasıydı ondan öyle dedim. :X
Maggie zaten ayrıldıda dizi batırdığı ve başka dizilerde tutunamayacağı için yalvarıp twd e geri dönmek ister diyorlar @MasacRE @dreamy @Forumdash :A :A :A Ama bakalım biz daha kapıdan geçiricekmiyiz :A :A :A @Harunnn60

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and dreamy
Özel bildirim kurdum çünkü :A
Senden gizleniyordur belki :A :A :A @Harunnn60
Bir ara sende destereyle bize diyordun bunu nasılmıs gör :A :A :A @Forumdash
Bilmiyorum dikkatimi çekiyor :A

Gizliliği forumdash sever biz değil , biz açığız ? ?
etiket pls etiket :A

Sana dair benim hiçbir bilgim yok:A Harunnn60 diye nick almişin. Bakalın adın Harun mu :F

Bilmiyorum dikkatimi çekiyor :A

etiket pls etiket :A

Sana dair benim hiçbir bilgim yok:A Harunnn60 diye nick almişin. Bakalın adın Harun mu :F
Destere benle birlikte geliyor diye foruma kurmadığı senaryo kalmamıstı @Harunnn60 ın :A :A :A
image.webp