AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

Senin mahsene kapatma foton :A :A :A
image.webp

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Klasik TWD hatırlarsanız Gleen'i de bir ara öldü göstermişlerdi. Bir daha dönmeyecek haberleri çıkmıştı ve jenerikten adı silinmişti ne oldu döndü? Hemen kanmayın çıkan haberlere. Rick de döner. :A

Maggie ayrılması kendi adına kötü olur zaten oyunculuk anlamında üst düzey birisi değil. :A

Harun o kadın önceki hayatında resim hocasıydı ondan öyle dedim. :X
Rick’in dönmeyeceği kesinleşmiş maalesef ama keşke dönse. Filminin çıkacak olması biraz rahatlatıyor. :A
Ne bırakması yeni sezonu bekliyoruz :A @mrt-06 bile yetişti sadece sen bıraktın :A :A :A @dreamy @MasacRE @Harunnn60
Önce son bölümü izle. :( 8. sezon gibi olmasından korkuyorum yani atlayıp izlemenden :F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Rick’in dönmeyeceği kesinleşmiş maalesef ama keşke dönse. Filminin çıkacak olması biraz rahatlatıyor. :A

Önce son bölümü izle. :( 8. sezon gibi olmasından korkuyorum yani atlayıp izlemenden :F
Son bölüme gerek yok @MasacRE asıl sezon fınalı öncekıydı zaten sonuncuyu izlemene gerek yok dedi zaten nettede yok :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and dreamy
Evet bir önceki bölüm sezon finali gibiydi ama sen yine izle özellikle son sahneleri izlesen de yeter aslında. :A
En azından tamamlayabildik sayılır bu sefer mesala 8 i bu yüzden izleyememiştim zaten şuan kı gibi bölümler yoktu :A :A :A

Şu kel kafalı kadın gebermediyse bakmaya gerek yok mesala bizim twd oyunumuz o kel kafalı kadını almayıp ona emir veren adamı almış oyuna :Z :Z :Z @MasacRE @Harunnn60

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and dreamy
  • Harika
  • İlginç
Reactions: dreamy and Çiğdem
  • İlginç
Reactions: Çiğdem
O kötü dediğin bölüm değil bu sezonun tüm TWD'nin en iyi bölümleri arasındadır. Bir insan nasıl beğenmez ki o bölümü :A
O kel kafalı kadını senle @dreamy dısında kim seviyor :F Bizim twd oyununda fısıldayanlar bölümünde o kadını almamıs oyun erkeği almış :A :A :A

O kadın kuklaydı çünkü başbaşa kaldıklarında erkek olanın emirlerini dinliyordu bizim oyunumuz diziden bile daha gerçekçi @Harunnn60 :Z:Z:Z

• Güldürdün
Reactions: dreamy and MasacRE
O kel kafalı kadını senle @dreamy dısında kim seviyor :F Bizim twd oyununda fısıldayanlar bölümünde o kadını almamıs oyun erkeği almış :A :A :A

O kadın kuklaydı çünkü başbaşa kaldıklarında erkek olanın emirlerini dinliyordu bizim oyunumuz diziden bile daha gerçekçi @Harunnn60 :Z:Z:Z
Evet beğeniyorum tabii ki oyunculuğu dizideki bazı oyunculardan daha iyi :A

Asıl TWD yapımcıları yalvarıyormuş Maggie'ye geri dönmesi için, dün onunla ilgili bir yazı okudum :A @dreamy
Ciddi misin. :Z

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem