Sana atıcaktım zatenBenim arşivimde @Harunnn60
Sana atıcaktım zatenBenim arşivimde @Harunnn60
Benim silahımı bana kullanamazsın tabikide oyüzden bulamadın @Harunnn60Sana atıcaktım zaten
@Forumdash Bir ara şu resmi atmandan bıkmıştı Yine adamı kızdıracaksın bakSenin mahsene kapatma foton
Şimdi kendisi arayıp bulamıyormus @Forumdash@Forumdash Bir ara şu resmi atmandan bıkmıştı Yine adamı kızdıracaksın bak
Sen hatırla diye atıcaktım Fantastik dizi hakkında konustugumuzda. Bu dizi fantastik değil. Elite deBenim silahımı bana kullanamazsın tabikide oyüzden bulamadın @Harunnn60
Atsın atsın google da bulamadım nedense En azından forumda bulup atarım@Forumdash Bir ara şu resmi atmandan bıkmıştı Yine adamı kızdıracaksın bak
Cinayetli dizi aksiyon yönümü çekti demek @Harunnn60Sen hatırla diye atıcaktım Fantastik dizi hakkında konustugumuzda. Bu dizi fantastik değil. Elite de
Rick’in dönmeyeceği kesinleşmiş maalesef ama keşke dönse. Filminin çıkacak olması biraz rahatlatıyor.Klasik TWD hatırlarsanız Gleen'i de bir ara öldü göstermişlerdi. Bir daha dönmeyecek haberleri çıkmıştı ve jenerikten adı silinmişti ne oldu döndü? Hemen kanmayın çıkan haberlere. Rick de döner.
Maggie ayrılması kendi adına kötü olur zaten oyunculuk anlamında üst düzey birisi değil.
Harun o kadın önceki hayatında resim hocasıydı ondan öyle dedim.
Önce son bölümü izle. 8. sezon gibi olmasından korkuyorum yani atlayıp izlemendenNe bırakması yeni sezonu bekliyoruz @mrt-06 bile yetişti sadece sen bıraktın @dreamy @MasacRE @Harunnn60
Son bölüme gerek yok @MasacRE asıl sezon fınalı öncekıydı zaten sonuncuyu izlemene gerek yok dedi zaten nettede yokRick’in dönmeyeceği kesinleşmiş maalesef ama keşke dönse. Filminin çıkacak olması biraz rahatlatıyor.
Önce son bölümü izle. 8. sezon gibi olmasından korkuyorum yani atlayıp izlemenden
Evet bir önceki bölüm sezon finali gibiydi ama sen yine izle özellikle son sahneleri izlesen de yeter aslında.Son bölüme gerek yok @MasacRE asıl sezon fınalı öncekıydı zaten sonuncuyu izlemene gerek yok dedi zaten nettede yok
En azından tamamlayabildik sayılır bu sefer mesala 8 i bu yüzden izleyememiştim zaten şuan kı gibi bölümler yoktuEvet bir önceki bölüm sezon finali gibiydi ama sen yine izle özellikle son sahneleri izlesen de yeter aslında.
Asıl TWD yapımcıları yalvarıyormuş Maggie'ye geri dönmesi için, dün onunla ilgili bir yazı okudum @dreamyMaggie zaten ayrıldıda dizi batırdığı ve başka dizilerde tutunamayacağı için yalvarıp twd e geri dönmek ister diyorlar @MasacRE @dreamy @Forumdash Ama bakalım biz daha kapıdan geçiricekmiyiz @Harunnn60
O kötü dediğin bölüm değil bu sezonun tüm TWD'nin en iyi bölümleri arasındadır. Bir insan nasıl beğenmez ki o bölümüSadece finali izlemedim ama onuda izlemeye gerek yok bir öncekı bölümü izlemek yetiyor diziyi kötü bitirdiler @dreamy @Harunnn60 @mrt-06
O kel kafalı kadını senle @dreamy dısında kim seviyor Bizim twd oyununda fısıldayanlar bölümünde o kadını almamıs oyun erkeği almışO kötü dediğin bölüm değil bu sezonun tüm TWD'nin en iyi bölümleri arasındadır. Bir insan nasıl beğenmez ki o bölümü
Evet beğeniyorum tabii ki oyunculuğu dizideki bazı oyunculardan daha iyiO kel kafalı kadını senle @dreamy dısında kim seviyor Bizim twd oyununda fısıldayanlar bölümünde o kadını almamıs oyun erkeği almış
O kadın kuklaydı çünkü başbaşa kaldıklarında erkek olanın emirlerini dinliyordu bizim oyunumuz diziden bile daha gerçekçi @Harunnn60
Ciddi misin.Asıl TWD yapımcıları yalvarıyormuş Maggie'ye geri dönmesi için, dün onunla ilgili bir yazı okudum @dreamy
Evet beğeniyorum tabii ki oyunculuğu dizideki bazı oyunculardan daha iyi
Ciddi misin.
Kütük kafasından atıyor bee ondan başka okuyan yok nedenseAsıl TWD yapımcıları yalvarıyormuş Maggie'ye geri dönmesi için, dün onunla ilgili bir yazı okudum @dreamy
Evet beğeniyorum tabii ki oyunculuğu dizideki bazı oyunculardan daha iyi
Ciddi misin.
Ciddiyim, geri döndürmek için çalışıyoruz falan demişlerKütük kafasından atıyor bee ondan başka okuyan yok nedense
Ayrıca gerçekten olan fısıldayanlar budur @Harunnn60
Dönmesin o yetenekte birisi başrolde dizi yapmaya devam etmeli destekliyorum @dreamyCiddiyim, geri döndürmek için çalışıyoruz falan demişler
TWD'de de başrolDönmesin o yetenekte birisi başrolde dizi yapmaya devam etmeli destekliyorum @dreamy