- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Yok be ne bırakacak dizi Daryl'a kaldı diye havalara uçuyor
Yok be ne bırakacak dizi Daryl'a kaldı diye havalara uçuyor
Bi kaç bölüm bulamadım filan demişti geçenlerdeYok be ne bırakacak dizi Daryl'a kaldı diye havalara uçuyor
@MasacRE @Harunnn60 @dreamyOnu heyecan kaçırmamak için geberdi dedik cnmGebermeden çıkıyor ama daha diziye gelmicek yalnız filmi yapılıcakmış
Diziye bir daha dönmeyecekmiş maalesef. Onun hayatını anlatan film serisi çıkacakmış en azından hikayesini yarım bırakmayacaklar
Maggie de ayrıldığını açıkladı bu arada.
Klasik TWD hatırlarsanız Gleen'i de bir ara öldü göstermişlerdi. Bir daha dönmeyecek haberleri çıkmıştı ve jenerikten adı silinmişti ne oldu döndü? Hemen kanmayın çıkan haberlere. Rick de döner.TWD'nin Netflix'de yayınlanmasından bahsetmiyorum ya, yeni bir diziye girerse Netflix orijinal dizisine yani, o izlenir dedimSenin dışında bırakan yok TWD'yi
Maggie zaten ayrıldıda dizi batırdığı ve başka dizilerde tutunamayacağı için yalvarıp twd e geri dönmek ister diyorlar @MasacRE @dreamy @ForumdashKlasik TWD hatırlarsanız Gleen'i de bir ara öldü göstermişlerdi. Bir daha dönmeyecek haberleri çıkmıştı ve jenerikten adı silinmişti ne oldu döndü? Hemen kanmayın çıkan haberlere. Rick de döner.
Maggie ayrılması kendi adına kötü olur zaten oyunculuk anlamında üst düzey birisi değil.
Harun o kadın önceki hayatında resim hocasıydı ondan öyle dedim.
Sadece finali izlemedim ama onuda izlemeye gerek yok bir öncekı bölümü izlemek yetiyor diziyi kötü bitirdilerYok be ne bırakacak dizi Daryl'a kaldı diye havalara uçuyor
Yani bıraktın dimiSadece finali izlemedim ama onuda izlemeye gerek yok bir öncekı bölümü izlemek yetiyor diziyi kötü bitirdiler@dreamy @Harunnn60 @mrt-06
Ne bırakması yeni sezonu bekliyoruzYani bıraktın dimi@MasacRE
Bu @Harunnn60 niye senle birlikte geliyor hep forumaNe bırakması yeni sezonu bekliyoruz@mrt-06 bile yetişti sadece sen bıraktın@dreamy @MasacRE @Harunnn60
Özel bildirim kurdum çünküBu @Harunnn60 niye senle birlikte geliyor hep forumaMahsene kapatıldıysan ve fark edilmemek için gözetim altında sena foruma giriş izni veriyorsa göz kırp yeter
Senden gizleniyordur belkiBu @Harunnn60 niye senle birlikte geliyor hep forumaMahsene kapatıldıysan ve fark edilmemek için gözetim altında sena foruma giriş izni veriyorsa göz kırp yeter
Gizliliği forumdash sever biz değil , biz açığız ? ?
Özel bildirim kurdum çünkü
Bilmiyorum dikkatimi çekiyor
etiket pls etiketGizliliği forumdash sever biz değil , biz açığız ? ?
Destere benle birlikte geliyor diye foruma kurmadığı senaryo kalmamıstı @Harunnn60 ınBilmiyorum dikkatimi çekiyor
etiket pls etiket
Sana dair benim hiçbir bilgim yokHarunnn60 diye nick almişin. Bakalın adın Harun mu
Hayret kızmadın mesajımaBilmiyorum dikkatimi çekiyor
etiket pls etiket
Sana dair benim hiçbir bilgim yokHarunnn60 diye nick almişin. Bakalın adın Harun mu
Geçen googleda bu fotoyu aradım bulamadım
Galiba temcit pilavı yiye yiye sevmeye başladım artıkHayret kızmadın mesajımaEskiden sinirlenirdin
TşkGaliba temcit pilavı yiye yiye sevmeye başladım artık@Çiğdem
Hangi foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?