Reyting kısmına geniş yorumu yaptım oraya bakSıradan mıbeyazsoy millet bu diziye tapuyor ))))
Reyting kısmına geniş yorumu yaptım oraya bakSıradan mıbeyazsoy millet bu diziye tapuyor ))))
bencede beth e kavuştuk @Çiğdem-@BesaleT @sokak sanati @destere @Harunnn60 @OzaN @Forumdash @kaan955 @AlemTo @GreatOttoman @38AhmetKK @Mr.At
5.sezon 3.bölümü izledim
bu bölüm çok güzel bir bölümdü yanı 2.bölümde olan durgunluk yoktu
bob yiyen adamların hemen ölmesini beklemiyordum vali gibi kalıcı bir düşman olur diye umuyordum ama çabuk öldü
bob kokmuş et yiyorsunuz derken yataktan düşüyordum nerdeyse hahahah ayy senaristler nerden buluyor bu replikleri gül gül öldüm videoyu durdurup 10 dakika dinlendim
aaa bu bölümde çok iyi akıl oyunları vardı o yamyamların ricklerin gitmesini bekleyip klıseye gelmesi akıllıca ama ricklerin klıseden gidip gibi yapıp geri önmesi dahada akıllıcaydı o sahneler çok hoşuma gitti bu rada rick neyine güveniyorda abrahama kafa tutuyor ayol abraham o fiziğiyle daryl den başkasından dayak yemez bencedizide 3 ldier özellikli adam oldu rick daryl ve abrahamdarly bu bölümde eksik olan tek şeydi 1 saniyede olsa görmekten memnunum ama son sahne neydi öyle kime gel dedi hiç anlamadım tahmin yapayım daryl bir şarısın kızla birlitkeydi ve kaçırmıslardı bence o kızı buldu ama kızın basına birşey geldi oyüzden üzgün buraya gel dediği kiide o kız bence bu bölümü beğendim ben
assffilaasfdfgjk abi ya@Harunnn60 na uyduk izledik ilk bölümü hariç sıradan amerikan dizisi işte
kanka tapıyor yanlış bi kavram seviyo diyelimSıradan mıbeyazsoy millet bu diziye tapuyor ))))
Pardon kanka ))))assffilaasfdfgjk abi ya
kanka tapıyor yanlış bi kavram seviyo diyelim
5x3. bölüm
arkadaşların geneli bir önceki bölüme göre tempoyu düşük bulmuş, bana göre her zamanki gibi çok iyi bir bölümdü
rick öncülüğündeki grubun kiliseden ayrılır gibi yapışı, tekrar dönüp ani baskınla grubu ortadan kaldırışı güzeldi
bir ara rick vijdan yapıp bu garnet denen gerzeği affedecek sandım ama öyle olmadı hakedene hakkını verdi bu dünya öyle sen affedersen karşıdaki affetmez yakaladığını .....) neyse yani doğru yolda rick ve michone grubu
maggie ile japon çekirdeği neden gruptan ayrıldıda sumo güreşçisinin grubuyla birlikte waşhingtona doğru yol aldı o kısmı sevmedim maggie devamlı gözümüzün önünde olmalıydı
son sahnede michone carol u sorduğunda darly dönüp kimi çağırdı ? carol u mu? yoksa bethi mi ?
umarım beth i çağırmıştır carol ölsede olur
bob öldü üzüldük mü? tabiki hayırdarısı carol ve ömerçip kılıklı carl ın başına
bencede beth e kavuştuk @Çiğdem-) ne mutlu bize
sevinme bence betin başına birşey gelmiş cnm darly oyüzden üzgün bence
darl ın yüzü gülüyordu, demekki beth yaşıyor demekki carol öldü
CArol ölecekse efsane bi şekilde ölmeliBeth'i korurken ölmüştür umarım
O olmasaydı TWD'nin 5x02'si olmazdıNeyini seviyosun bu Carol'un ya
CArol ölecekse efsane bi şekilde ölmeliBeth'i korurken ölmüştür umarım
o konuda haklısın kızın, pardon teyzenin hakkını vermek lazımO olmasaydı TWD'nin 5x02'si olmazdı
efsanelere karışsın takdirlere boğulsun her tür övgüye layık olsun ama ölsün artık carol)
o konuda haklısın kızın, pardon teyzenin hakkını vermek lazımne demişler yiğidi zombilere yem olarak at ama hakkını ver demişler
bende diyorumki yani yiğit teyzeyi zombilere yem etme zamanı geldi geçiyor bile
Ben Carol'u 4x9 muydu neydi ;
O zamandan beridir seviyorumküçük kızı öldürdüğündeBence yarı sezonda ölsün 5X8 de filan ama dizinin gidişatı bu sezon GoT'un 4.sezonu gibi beklenmedik şekilde aniden karakterleri öldürmek
bob için diyorsan bob sürpriz olmadı bence bob un gideceği belliydi sonradan katılanlar çabuk ölür bir iriyarı zenci hala direniyor onuda seyirci sevdi sanırım, onun haricinde şimdiden söyleyeyim sasha adlı kadın her an gidebilir
benim için maggie ve michone olmazsa olmaz karakterlerden, bu ikisine bişey olmasın gerisi vız gelir tırıs gider
Yok Gareth için konuştumKimse beklemiyordu vali gibi kalıcı olur diye düşünüyordur
GoT'da da Dağ ile dövüşen adımın dramı gibiydi Gareth. sevdik ama erken gitti
Neyini seviyosun bu Carol'un ya
carol bencede ölsün artık darly gibi birisine o yaşlı kadını yamamaya çalısıyor senaristler kuduruyorum vllabob için diyorsan bob sürpriz olmadı bence bob un gideceği belliydi sonradan katılanlar çabuk ölür bir iriyarı zenci hala direniyor onuda seyirci sevdi sanırım, onun haricinde şimdiden söyleyeyim sasha adlı kadın her an gidebilir
benim için maggie ve michone olmazsa olmaz karakterlerden, bu ikisine bişey olmasın gerisi vız gelir tırıs gider
sen darl ı korumaya aldın bizim derdimiz başka biz beth i kurtarmaya çalışıyoruzcarol bencede ölsün artık darly gibi birisine o yaşlı kadını yamamaya çalısıyor senaristler kuduruyorum vllacarol ölsün darly betle olsun artık
ozaman dua et carol ölmesin cnm ölürse bet darly e kalıcak çünkü öylede olmasını istiyorum bensen darl ı korumaya aldın bizim derdimiz başka biz beth i kurtarmaya çalışıyoruz
kalmaz kalmazozaman dua et carol ölmesin cnm ölürse bet darly e kalıcak çünkü öylede olmasını istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?