DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,456
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Benim şu iki hafta içinde başlamam imkansız.Siz başlayın yetişirim sonradan.
Link varsa atsanaher yerden telif yemiş.
Dizi ekibimiz @Forumdash @destere hortlayınca tekrar tamamlanıcakBıktık artık şu yalanlarından
@Forumdash hortlamış ama destere asla gelmeyecek, onu unut senDizi ekibimiz @Forumdash @destere hortlayınca tekrar tamamlanıcak@Maskeli Fedai @Yiğitt @dreamy @mrt-06
Nette yoksa biz en iyisi ikinci yarısından baslayalım izlemeye bölümler anlık geliyor@DarkLegenD
Dizi ekibimiz @Forumdash @destere hortlayınca tekrar tamamlanıcak@Maskeli Fedai @Yiğitt @dreamy @mrt-06
Nette yoksa biz en iyisi ikinci yarısından baslayalım izlemeye bölümler anlık geliyor@DarkLegenD
Hala izliyormusunuz bu içi geçmiş diziyi@Forumdash hortlamış ama destere asla gelmeyecek, onu unut sen
Ben yapmam öyle şey. Zaten benim izlediğim yerden kaldırılmıyor bölümler, o yüzden sıkıntı yok
Hala izliyormusunuz bu içi geçmiş diziyiRick yoksa ölüdür bu dizi diyorumMEzarı kapayın artık
Senin izledin yeri @dreamy geçen yasal değil adını bile yazamıyorum çok ayıp bir yer ceza yeriz diye tüh ediyordu @MasacRE@Forumdash hortlamış ama destere asla gelmeyecek, onu unut sen
Ben yapmam öyle şey. Zaten benim izlediğim yerden kaldırılmıyor bölümler, o yüzden sıkıntı yok
Kimin izlediği yeri yazarsanız ceza yiyorsunuz?Senin izledin yeri @dreamy geçen yasal değil adını bile yazamıyorum çok ayıp bir yer ceza yeriz diye tüh ediyordu @MasacRE
Bu sezonu @mrt-06 sadece izlemiş geriye kalanımız bismillah edemedik henüz @Forumdash@Harunnn60 @DarkLegenD
Heee
Blu TV üyeliğim bitmiş 8. bölümde kaldım.Senin izledin yeri @dreamy geçen yasal değil adını bile yazamıyorum çok ayıp bir yer ceza yeriz diye tüh ediyordu @MasacRE
Bu sezonu @mrt-06 sadece izlemiş geriye kalanımız bismillah edemedik henüz @Forumdash@Harunnn60 @DarkLegenD
https://fav10.net/forum/threads/korsan-İçerikler-hakkında-Önemli-duyuru.290866/HeeeOnu söylemek neden yasak yasaği geçtim neden ayıp
Link yok muSenin izledin yeri @dreamy geçen yasal değil adını bile yazamıyorum çok ayıp bir yer ceza yeriz diye tüh ediyordu @MasacRE
Ohh ne güzel @dreamy sonra senide kurtardık bludan @Forumdash la biz e eski kafalı mualemesi yapılıyordu ama bedava üyelik kuralı bitince herkes gördüBlu TV üyeliğim bitmiş 8. bölümde kaldım.
Link yok mu
Link işlerine @DarkLegenD bakıyordu umarım diziye dönerhttps://fav10.net/forum/threads/korsan-İçerikler-hakkında-Önemli-duyuru.290866/
Üstteki linkte yazıyor neden yasak olduğuAyrıca sadece benim yolum değil Çiğdem'in, @dreamy nin ve daha birçok üyenin izlediği yolu söylemek de yasak
Ben para veriyordum ablacım 3 aydır.Ohh ne güzel @dreamy sonra senide kurtardık bludan @Forumdash la biz e eski kafalı mualemesi yapılıyordu ama bedava üyelik kuralı bitince herkes gördü
Havalı şekilde geldin konuya ben bludan izliyorum siz öyle boş boş bakın diye kötü adam gülüşü yaptın sonra blua baktın üyelik bitmiş surat ifadenBen para veriyordum ablacım 3 aydır.
Hahah sesli güldüm.Havalı şekilde geldin konuya ben bludan izliyorum siz öyle boş boş bakın diye kötü adam gülüşü yaptın sonra blua baktın üyelik bitmiş surat ifaden@Forumdash @dreamy @MasacRE @Harunnn60 @DarkLegenD
başlamıyor musunuz hâlâ.Havalı şekilde geldin konuya ben bludan izliyorum siz öyle boş boş bakın diye kötü adam gülüşü yaptın sonra blua baktın üyelik bitmiş surat ifaden@Forumdash @dreamy @MasacRE @Harunnn60 @DarkLegenD
başlamıyor musunuz hâlâ.
Sitelerde yokmuş kı @Harunnn60 bana uyarsa eğer biz ikinci yarısı başlayınca izlemeye başlayalımHahah sesli güldüm.Allah büyük.
Ben devam ediyorum şimdi.Sitelerde yokmuş kı @Harunnn60 bana uyarsa eğer biz ikinci yarısı başlayınca izlemeye başlayalım@mrt-06 güncelde @MasacRE ise şey yolundan izler@DarkLegenD da napıyorsa yapsın ayoll serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?