Şu kel kafalı kadın resmen diziyi bitirdiBen devam ediyorum şimdi.![]()
Şu kel kafalı kadın resmen diziyi bitirdiBen devam ediyorum şimdi.![]()
Bu diziden hala umudun var mı gerçekten?Şu kel kafalı kadın resmen diziyi bitirdiAcilen bu sezonun sonlarıa yeni bir düşman gelmeli ve gelecek sezonu kurtarmaları lazım @Harunnn60 romanlarını okumuş şöyle negan , vali tarzında başka gelebilicek düşman varmı hatta boştakı düşmanları derleyen diziye gelmemiş olanlardan bir konu hazırlasın
![]()
![]()
@MasacRE @dreamy @Forumdash @DarkLegenD @Yiğitt
Kel kadının aksanına hayranım.Şu kel kafalı kadın resmen diziyi bitirdiAcilen bu sezonun sonlarıa yeni bir düşman gelmeli ve gelecek sezonu kurtarmaları lazım @Harunnn60 romanlarını okumuş şöyle negan , vali tarzında başka gelebilicek düşman varmı hatta boştakı düşmanları derleyen diziye gelmemiş olanlardan bir konu hazırlasın
![]()
![]()
@MasacRE @dreamy @Forumdash @DarkLegenD @Yiğitt
Kel kadının aksanına hayranım.![]()
Maggie’nin yanlarına gittiği grup çok güçlüymüş diye duydum. Fısıldayanlar konusu bitince ona geçiş yaparlar![]()
Fısıldayanlar iyiydi ama başlarını seçemediler doğru kişiyiBu diziden hala umudun var mı gerçekten?![]()
11. sezonda teşrif edecek diziye evet.Fısıldayanlar iyiydi ama başlarını seçemediler doğru kişiyiAaa Maggie daha gelecekti değilmi yine hevesimi kaçırdı @dreamy şuan
![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE
@Forumdash abicimizin kafası rahat tabi bırakmıştı![]()
İstiyorum ama maggie gelmeden düşman gelsin çokmu şey istiyorum ayoll11. sezonda teşrif edecek diziye evet.Sen düşman grubun değişmesini istemiyor muydun, onun katılmasıyla diğer grup da gelir diziye işte
![]()
Maggie gelmesin ekibi satıp gitti. 😱İstiyorum ama maggie gelmeden düşman gelsin çokmu şey istiyorum ayoll![]()
![]()
@mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @Harunnn60
@dreamy @MasacRE anlamıyolar işte ayollMaggie gelmesin ekibi satıp gitti. 😱
Olmaz öyle şey, Maggie gelecek o kadarİstiyorum ama maggie gelmeden düşman gelsin çokmu şey istiyorum ayoll![]()
![]()
@mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @Harunnn60
Dizi yaptı hemen battı demek isminin bir ağırlığı yokmuşOlmaz öyle şey, Maggie gelecek o kadar![]()
Dizi kötüyse Maggie ne yapsınDizi yaptı hemen battı demek isminin bir ağırlığı yokmuş![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60 @dreamy @DarkLegenD @mrt-06
Tutsaydı iyi olurdu daha dizimize bulaşmazdıDizi kötüyse Maggie ne yapsın![]()
Dizi kötüyse Maggie ne yapsın![]()
Ara sezon finalini izledim yani 8.bölüm, çok kötüydü yine.Tutsaydı iyi olurdu daha dizimize bulaşmazdı![]()
![]()
Daha Supernaturala gelecek o kabus bölüm bir an önce gelip bitsede hafızamdan silsem
: (
@Forumdash @mrt-06 @Harunnn60 @dreamy @DarkLegenD
Oo sen bile beğenmediysen durum cidden vahim demektir
Oo sen bile beğenmediysen durum cidden vahim demektir![]()
Ben ikinci yarısı başlayınca güncel bölümleri bulunuyor 2.yarısından itibaren baslıcam izlemeye @MasacRE @DarkLegenD @dreamy @Harunnn60 a tavsiyem
Öyle dizi mi izlenir be, hayatta olmazBen ikinci yarısı başlayınca güncel bölümleri bulunuyor 2.yarısından itibaren baslıcam izlemeye @MasacRE @DarkLegenD @dreamy @Harunnn60 a tavsiyem![]()
![]()
![]()
Bölümler olmayıncaÖyle dizi mi izlenir be, hayatta olmazYa tamamen bırakırım ya da diğer bölümleri izleyip öyle devam
![]()
@DarkLegenDDewanke??@Çiğdem @Harunnn60 @MasacRE
8'de kalmıştım tüm sezonu yüklenmiş Blu TV'ye hadi devam edelim.![]()