DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Bazı bölümlerin son sahnelerine bakmıştım, gayet iyiydi.
Bazı bölümlerin son sahnelerine bakmıştım, gayet iyiydi.
Tam niye izlemedin? Şimdi birlikte izleyelim.Bazı bölümlerin son sahnelerine bakmıştım, gayet iyiydi.
Dışkı gibi diziyi niye izleyeyim. Sadece YouTube'un ana sayfasında önüme bazı videolar düştü, o videoların da kapak resimleri tam istediğim şeyi içinde barındırıyordu. Ben de açıp izledim.Tam niye izlemedin? Şimdi birlikte izleyelim.
Son izleyenler bizdik, bari sen satmasaydın. Harun bile bıraktı...Dışkı gibi diziyi niye izleyeyim. Sadece YouTube'un ana sayfasında önüme bazı videolar düştü, o videoların da kapak resimleri tam istediğim şeyi içinde barındırıyordu. Ben de açıp izledim.
Ama acayip kötü ya, öyle böyle değil.Son izleyenler bizdik, bari sen satmasaydın. Harun bile bıraktı...
1.25 hıza alınca çerez niyetine izleniyor be..Ama acayip kötü ya, öyle böyle değil.
Ben nerede kalmıstım acaba @Harunnn60Dewanke?? @Çiğdem @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD
8'de kalmıştım tüm sezonu yüklenmiş Blu TV'ye hadi devam edelim.
10.Sezon da kaldın bence çünkü ilk bölümü hiç izlemedik ikimiz deBen nerede kalmıstım acaba @Harunnn60
9 u bitirdiysek iyi ama sanırım bitirmiştik evet kel kafalı kadını kötülüyordum inş 9.sezon odur @mrt-0610.Sezon da kaldın bence çünkü ilk bölümü hiç izlemedik ikimiz de
9. Sezonun finalini izlemedin sen, sıkıcı diye.9 u bitirdiysek iyi ama sanırım bitirmiştik evet kel kafalı kadını kötülüyordum inş 9.sezon odur @mrt-06
Ya benim bırakma sebebim FX'i çok sevmem.Son izleyenler bizdik, bari sen satmasaydın. Harun bile bıraktı...
Aaa evet hatırladım o sezonu izlemiştik yanı bu sezonun bölümlerini bulabilirsek ama ben @mrt-06 izlediği yerlerden üyeliklerim yok aslında bölümleri bulamamamdan dolayı soğudum son sezonlar9. Sezonun finalini izlemedin sen, sıkıcı diye.
Dewanke?? @Çiğdem @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD
8'de kalmıştım tüm sezonu yüklenmiş Blu TV'ye hadi devam edelim.
Ben son sezonun ilk bölümünü izleyip kalmıştım orada. Devamı gelmedi sonra Şimdi izlemeye niyetlensek de Çiğdem nereden izleyecek, öyle bir sıkıntı varAaa evet hatırladım o sezonu izlemiştik yanı bu sezonun bölümlerini bulabilirsek ama ben @mrt-06 izlediği yerlerden üyeliklerim yok aslında bölümleri bulamamamdan dolayı soğudum son sezonlar
Darly kalsın diye bekliyordum o kaldı dizide başrol ama izlemem kesildi @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06Ben son sezonun ilk bölümünü izleyip kalmıştım orada. Devamı gelmedi sonra Şimdi izlemeye niyetlensek de Çiğdem nereden izleyecek, öyle bir sıkıntı var
Maggie de dönmüş sanırım, sırf bunun için bile izlenir aslındaDarly kalsın diye bekliyordum o kaldı dizide başrol ama izlemem kesildi @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06
@Forumdash ile özelden konuşuruzAaa evet hatırladım o sezonu izlemiştik yanı bu sezonun bölümlerini bulabilirsek ama ben @mrt-06 izlediği yerlerden üyeliklerim yok aslında bölümleri bulamamamdan dolayı soğudum son sezonlar
Ahaha izlemem izlemem izlemem@Forumdash ile özelden konuşuruz
Sen bize nasıl FX'ten üyelik alıp onaylı izleyeceğimizi anlatacaksın . 😉Ahaha izlemem izlemem izlemem
Sen bize nasıl FX'ten üyelik alıp onaylı izleyeceğimizi anlatacaksın . 😉
Ahaha izlemem izlemem izlemem
TWD Nasıl izlicemizi öğret diyor@Forumdash ile özelden konuşuruz
Azıcık dönme isteğimde kayboldu @mrt-06 @Harunnn60Maggie de dönmüş sanırım, sırf bunun için bile izlenir aslında