DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,143
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Benim şu iki hafta içinde başlamam imkansız.Siz başlayın yetişirim sonradan.
![]()
Link varsa atsanaher yerden telif yemiş.
![]()
Dizi ekibimiz @Forumdash @destere hortlayınca tekrar tamamlanıcakBıktık artık şu yalanlarından![]()
@Forumdash hortlamış ama destere asla gelmeyecek, onu unut senDizi ekibimiz @Forumdash @destere hortlayınca tekrar tamamlanıcak![]()
![]()
@Maskeli Fedai @Yiğitt @dreamy @mrt-06
Nette yoksa biz en iyisi ikinci yarısından baslayalım izlemeye bölümler anlık geliyor![]()
![]()
@DarkLegenD
Dizi ekibimiz @Forumdash @destere hortlayınca tekrar tamamlanıcak![]()
![]()
@Maskeli Fedai @Yiğitt @dreamy @mrt-06
Nette yoksa biz en iyisi ikinci yarısından baslayalım izlemeye bölümler anlık geliyor![]()
![]()
@DarkLegenD
Hala izliyormusunuz bu içi geçmiş diziyi@Forumdash hortlamış ama destere asla gelmeyecek, onu unut sen
Ben yapmam öyle şey. Zaten benim izlediğim yerden kaldırılmıyor bölümler, o yüzden sıkıntı yok![]()
Hala izliyormusunuz bu içi geçmiş diziyiRick yoksa ölüdür bu dizi diyorum
MEzarı kapayın artık
![]()
Senin izledin yeri @dreamy geçen yasal değil adını bile yazamıyorum çok ayıp bir yer ceza yeriz diye tüh ediyordu @MasacRE@Forumdash hortlamış ama destere asla gelmeyecek, onu unut sen
Ben yapmam öyle şey. Zaten benim izlediğim yerden kaldırılmıyor bölümler, o yüzden sıkıntı yok![]()
Kimin izlediği yeri yazarsanız ceza yiyorsunuz?Senin izledin yeri @dreamy geçen yasal değil adını bile yazamıyorum çok ayıp bir yer ceza yeriz diye tüh ediyordu @MasacRE![]()
![]()
Bu sezonu @mrt-06 sadece izlemiş geriye kalanımız bismillah edemedik henüz @Forumdash@Harunnn60 @DarkLegenD
Heee
Blu TV üyeliğim bitmiş 8. bölümde kaldım.Senin izledin yeri @dreamy geçen yasal değil adını bile yazamıyorum çok ayıp bir yer ceza yeriz diye tüh ediyordu @MasacRE![]()
![]()
Bu sezonu @mrt-06 sadece izlemiş geriye kalanımız bismillah edemedik henüz @Forumdash@Harunnn60 @DarkLegenD
https://fav10.net/forum/threads/korsan-İçerikler-hakkında-Önemli-duyuru.290866/HeeeOnu söylemek neden yasak yasaği geçtim neden ayıp
![]()
Link yok muSenin izledin yeri @dreamy geçen yasal değil adını bile yazamıyorum çok ayıp bir yer ceza yeriz diye tüh ediyordu @MasacRE![]()
![]()
Ohh ne güzel @dreamy sonra senide kurtardık bludan @Forumdash la biz e eski kafalı mualemesi yapılıyordu ama bedava üyelik kuralı bitince herkes gördüBlu TV üyeliğim bitmiş 8. bölümde kaldım.![]()
Link yok mu![]()
Link işlerine @DarkLegenD bakıyordu umarım diziye dönerhttps://fav10.net/forum/threads/korsan-İçerikler-hakkında-Önemli-duyuru.290866/
Üstteki linkte yazıyor neden yasak olduğuAyrıca sadece benim yolum değil Çiğdem'in, @dreamy nin ve daha birçok üyenin izlediği yolu söylemek de yasak
![]()
Ben para veriyordum ablacım 3 aydır.Ohh ne güzel @dreamy sonra senide kurtardık bludan @Forumdash la biz e eski kafalı mualemesi yapılıyordu ama bedava üyelik kuralı bitince herkes gördü![]()
![]()
![]()
Havalı şekilde geldin konuya ben bludan izliyorum siz öyle boş boş bakın diye kötü adam gülüşü yaptın sonra blua baktın üyelik bitmiş surat ifadenBen para veriyordum ablacım 3 aydır.![]()
Hahah sesli güldüm.Havalı şekilde geldin konuya ben bludan izliyorum siz öyle boş boş bakın diye kötü adam gülüşü yaptın sonra blua baktın üyelik bitmiş surat ifaden![]()
![]()
@Forumdash @dreamy @MasacRE @Harunnn60 @DarkLegenD
başlamıyor musunuz hâlâ.Havalı şekilde geldin konuya ben bludan izliyorum siz öyle boş boş bakın diye kötü adam gülüşü yaptın sonra blua baktın üyelik bitmiş surat ifaden![]()
![]()
@Forumdash @dreamy @MasacRE @Harunnn60 @DarkLegenD
başlamıyor musunuz hâlâ.![]()
Sitelerde yokmuş kı @Harunnn60 bana uyarsa eğer biz ikinci yarısı başlayınca izlemeye başlayalımHahah sesli güldüm.Allah büyük.
![]()
Ben devam ediyorum şimdi.Sitelerde yokmuş kı @Harunnn60 bana uyarsa eğer biz ikinci yarısı başlayınca izlemeye başlayalım![]()
![]()
@mrt-06 güncelde @MasacRE ise şey yolundan izler
@DarkLegenD da napıyorsa yapsın ayoll serbest
![]()