AMC The Walking Dead 10. Sezon Yorumları

Benim şu iki hafta içinde başlamam imkansız. :( Siz başlayın yetişirim sonradan. :D
Link varsa atsana :A her yerden telif yemiş. :A
Bıktık artık şu yalanlarından :A
Dizi ekibimiz @Forumdash @destere hortlayınca tekrar tamamlanıcak :Z :Z :Z @Maskeli Fedai @Yiğitt @dreamy @mrt-06

Nette yoksa biz en iyisi ikinci yarısından baslayalım izlemeye bölümler anlık geliyor :A :A :A @DarkLegenD

Dizi ekibimiz @Forumdash @destere hortlayınca tekrar tamamlanıcak :Z :Z :Z @Maskeli Fedai @Yiğitt @dreamy @mrt-06

Nette yoksa biz en iyisi ikinci yarısından baslayalım izlemeye bölümler anlık geliyor :A :A :A @DarkLegenD
@Forumdash hortlamış ama destere asla gelmeyecek, onu unut sen :A

Ben yapmam öyle şey. Zaten benim izlediğim yerden kaldırılmıyor bölümler, o yüzden sıkıntı yok :A
Hala izliyormusunuz bu içi geçmiş diziyi:F Rick yoksa ölüdür bu dizi diyorum:F MEzarı kapayın artık:A

Hala izliyormusunuz bu içi geçmiş diziyi:F Rick yoksa ölüdür bu dizi diyorum:F MEzarı kapayın artık:A
@Forumdash hortlamış ama destere asla gelmeyecek, onu unut sen :A

Ben yapmam öyle şey. Zaten benim izlediğim yerden kaldırılmıyor bölümler, o yüzden sıkıntı yok :A
Senin izledin yeri @dreamy geçen yasal değil adını bile yazamıyorum çok ayıp bir yer ceza yeriz diye tüh ediyordu @MasacRE :A :A :A

Bu sezonu @mrt-06 sadece izlemiş geriye kalanımız bismillah edemedik henüz @Forumdash :F @Harunnn60 @DarkLegenD

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and dreamy