Bak bak dizinin en büyük savunucusuna bakMidem bulanıyor.Devam etmeyeceğim diziye ki bu yüzden spoilere baktım.
![]()
Bak bak dizinin en büyük savunucusuna bakMidem bulanıyor.Devam etmeyeceğim diziye ki bu yüzden spoilere baktım.
![]()
Devammmmm. Köpekler gibi devam hem de.Bak bak dizinin en büyük savunucusuna bakFTWD devam mı peki
![]()
Sen en rezalet sezonları da beğenmiştin, sana güvenemiyorumHa yine de izlerim ama o ayrı
![]()
Siz kaybedersiniz, maskeli fısıldayanlar ortalığı inletiyor.Midem bulanıyor.Devam etmeyeceğim diziye ki bu yüzden spoilere baktım.
![]()
Çöp.Siz kaybedersiniz, maskeli fısıldayanlar ortalığı inletiyor.![]()
O kel karı seni söker söker takar.
@Maskeli Fedai kütük dostum neler yapıyorsun öyle 😱Siz kaybedersiniz, maskeli fısıldayanlar ortalığı inletiyor.![]()
Midem bulanıyor.Devam etmeyeceğim diziye ki bu yüzden spoilere baktım.
![]()
İzleyin sarıyor.![]()
Ooo güzel @mrt-06 dısındakıler bizi beklemişler ayollİlk bölümden sonrasını izlemedim ya, orada duruyor şu an![]()
Yoğun olduğum döneme denk gelmişti ve bir daha başlamak nasip olmadı. Bir de Harun’a ben aç demiştim konuyu.Ooo güzel @mrt-06 dısındakıler bizi beklemişler ayoll@Harunnn60 geldinde birlikte başlarız tekrar
@dreamy Sende durumlar ne sende bekliyorsundur kesin bende geride kaldım diye üzülüyordum
![]()
![]()
![]()
Tamam ozaman @Harunnn60 sen @MasacRE @DarkLegenD izleriz @mrt-06 da neredeyse orada dursun kımıldamasın beklesinYoğun olduğum döneme denk gelmişti ve bir daha başlamak nasip olmadı. Bir de Harun’a ben aç demiştim konuyu.Ben şu iki hafta içinde izleyemem onu söyliyim.
![]()
Silinmiştir bence bu zamana kalmaz.Tamam ozaman @Harunnn60 sen @MasacRE @DarkLegenD izleriz @mrt-06 da neredeyse orada dursun kımıldamasın beklesin![]()
![]()
Tabi silinmezse netten![]()
![]()
![]()
Ooo güzel mini sezon arası verilmiş ozaman @mrt-06 mecbur beklicek ikinci yarısına dizinin hep birlikte izleriz @Harunnn60 @DarkLegenD @MasacRESilinmiştir bence bu zamana kalmaz.Bir de dizi 3 aylık araya girmiş vaktimiz var o açıdan da.
![]()
Bir de malum yol var ama söylemeyeyim ceza yeneyelim boşa.Ooo güzel mini sezon arası verilmiş ozaman @mrt-06 mecbur beklicek ikinci yarısına dizinin hep birlikte izleriz @Harunnn60 @DarkLegenD @MasacRE![]()
![]()
Silindiyse benim bakmam zor paralı yerden izlemiyorum oyüzden elimi çabuk tutayım![]()
Ne yoluBir de malum yol var ama söylemeyeyim ceza yeneyelim boşa.![]()
T ile başlayan bir yol var ya hani yasal olmayan..Ne yolu![]()
![]()
![]()
Aaa @MasacRE in şey yolunu diyorsun sen akıllanmazsın ayollT ile başlayan bir yol var ya hani yasal olmayan..![]()
Yapacak bir şey yok her yerden kaldırılmıştır ki şimdi bölümler, yani büyük ihtimalle. Netflix’te de daha en son 9. sezonu bulunuyor BluTv’ye de sadece TWD için o kadar para veremem zaten. Deneme üyeliği de 2 hafta falan galiba insaf.
Sen yaşıyon mu 😱AhahahhahahaHızlıyız kütük dostum
![]()
Dayanamadım kusura bakmayın.Ooo güzel @mrt-06 dısındakıler bizi beklemişler ayoll@Harunnn60 geldinde birlikte başlarız tekrar
@dreamy Sende durumlar ne sende bekliyorsundur kesin bende geride kaldım diye üzülüyordum
![]()
![]()
![]()
Ben bıraktım izlemeyi.Tamam ozaman @Harunnn60 sen @MasacRE @DarkLegenD izleriz @mrt-06 da neredeyse orada dursun kımıldamasın beklesin![]()
![]()
Tabi silinmezse netten![]()
![]()
![]()