Bak bak dizinin en büyük savunucusuna bak FTWD devam mı pekiMidem bulanıyor. Devam etmeyeceğim diziye ki bu yüzden spoilere baktım.
Bak bak dizinin en büyük savunucusuna bak FTWD devam mı pekiMidem bulanıyor. Devam etmeyeceğim diziye ki bu yüzden spoilere baktım.
Devammmmm. Köpekler gibi devam hem de.Bak bak dizinin en büyük savunucusuna bak FTWD devam mı peki
Sen en rezalet sezonları da beğenmiştin, sana güvenemiyorum Ha yine de izlerim ama o ayrı
Siz kaybedersiniz, maskeli fısıldayanlar ortalığı inletiyor.Midem bulanıyor. Devam etmeyeceğim diziye ki bu yüzden spoilere baktım.
Çöp.Siz kaybedersiniz, maskeli fısıldayanlar ortalığı inletiyor.
O kel karı seni söker söker takar.
@Maskeli Fedai kütük dostum neler yapıyorsun öyle 😱Siz kaybedersiniz, maskeli fısıldayanlar ortalığı inletiyor.
Ahahahhahaha Hızlıyız kütük dostum@Maskeli Fedai kütük dostum neler yapıyorsun öyle 😱
Midem bulanıyor. Devam etmeyeceğim diziye ki bu yüzden spoilere baktım.
İzleyin sarıyor.
Ooo güzel @mrt-06 dısındakıler bizi beklemişler ayoll @Harunnn60 geldinde birlikte başlarız tekrar @dreamy Sende durumlar ne sende bekliyorsundur kesin bende geride kaldım diye üzülüyordumİlk bölümden sonrasını izlemedim ya, orada duruyor şu an
Yoğun olduğum döneme denk gelmişti ve bir daha başlamak nasip olmadı. Bir de Harun’a ben aç demiştim konuyu. Ben şu iki hafta içinde izleyemem onu söyliyim.Ooo güzel @mrt-06 dısındakıler bizi beklemişler ayoll @Harunnn60 geldinde birlikte başlarız tekrar @dreamy Sende durumlar ne sende bekliyorsundur kesin bende geride kaldım diye üzülüyordum
Tamam ozaman @Harunnn60 sen @MasacRE @DarkLegenD izleriz @mrt-06 da neredeyse orada dursun kımıldamasın beklesinYoğun olduğum döneme denk gelmişti ve bir daha başlamak nasip olmadı. Bir de Harun’a ben aç demiştim konuyu. Ben şu iki hafta içinde izleyemem onu söyliyim.
Silinmiştir bence bu zamana kalmaz. Bir de dizi 3 aylık araya girmiş vaktimiz var o açıdan da.Tamam ozaman @Harunnn60 sen @MasacRE @DarkLegenD izleriz @mrt-06 da neredeyse orada dursun kımıldamasın beklesin
Tabi silinmezse netten
Ooo güzel mini sezon arası verilmiş ozaman @mrt-06 mecbur beklicek ikinci yarısına dizinin hep birlikte izleriz @Harunnn60 @DarkLegenD @MasacRESilinmiştir bence bu zamana kalmaz. Bir de dizi 3 aylık araya girmiş vaktimiz var o açıdan da.
Bir de malum yol var ama söylemeyeyim ceza yeneyelim boşa.Ooo güzel mini sezon arası verilmiş ozaman @mrt-06 mecbur beklicek ikinci yarısına dizinin hep birlikte izleriz @Harunnn60 @DarkLegenD @MasacRE
Silindiyse benim bakmam zor paralı yerden izlemiyorum oyüzden elimi çabuk tutayım
Ne yoluBir de malum yol var ama söylemeyeyim ceza yeneyelim boşa.
T ile başlayan bir yol var ya hani yasal olmayan..Ne yolu
Aaa @MasacRE in şey yolunu diyorsun sen akıllanmazsın ayollT ile başlayan bir yol var ya hani yasal olmayan..
Yapacak bir şey yok her yerden kaldırılmıştır ki şimdi bölümler, yani büyük ihtimalle. Netflix’te de daha en son 9. sezonu bulunuyor BluTv’ye de sadece TWD için o kadar para veremem zaten. Deneme üyeliği de 2 hafta falan galiba insaf.Aaa @MasacRE in şey yolunu diyorsun sen akıllanmazsın ayoll
Sen yaşıyon mu 😱Ahahahhahaha Hızlıyız kütük dostum
Dayanamadım kusura bakmayın. Kel kadın ortalığın tozunu attırıyor.Ooo güzel @mrt-06 dısındakıler bizi beklemişler ayoll @Harunnn60 geldinde birlikte başlarız tekrar @dreamy Sende durumlar ne sende bekliyorsundur kesin bende geride kaldım diye üzülüyordum
Ben bıraktım izlemeyi.Tamam ozaman @Harunnn60 sen @MasacRE @DarkLegenD izleriz @mrt-06 da neredeyse orada dursun kımıldamasın beklesin
Tabi silinmezse netten