Ben bıraktım izlemeyi.![]()
@mrt-06 Benimde hevesimi kaçırdı o kel kafalı kadın ölünce bakarızDayanamadım kusura bakmayın.Kel kadın ortalığın tozunu attırıyor.
![]()
Ben bıraktım izlemeyi.![]()
@mrt-06 Benimde hevesimi kaçırdı o kel kafalı kadın ölünce bakarızDayanamadım kusura bakmayın.Kel kadın ortalığın tozunu attırıyor.
![]()
Aaa sonunda lafıma geldinizYapacak bir şey yok her yerden kaldırılmıştır ki şimdi bölümler, yani büyük ihtimalle. Netflix’te de daha en son 9. sezonu bulunuyor BluTv’ye de sadece TWD için o kadar para veremem zaten. Deneme üyeliği de 2 hafta falan galiba insaf.![]()
Konu bitince olayını uzattılar herhalde.
@Harunnn60 Dönsede şu ara dönemde tamamlasak o izlettirir banaKonu bitince olayını uzattılar herhalde.![]()
Ben BluTV için para vermem dedim hepsi için geçerli değil bu durum.Aaa sonunda lafıma geldiniz![]()
![]()
![]()
Blu için çok savas etmiştim forumda sizlerle ordan kurtulmanız güzelBen BluTV için para vermem dedim hepsi için geçerli değil bu durum.![]()
Ahaha bir ara kart numarası falan başın derde mi girmişti öyle bir şeyler hatırlıyorumBlu için çok savas etmiştim forumda sizlerle ordan kurtulmanız güzel![]()
![]()
![]()
@Forumdash abicimde beni desteklemişti bende bulaşmıyorum diyeAhaha bir ara kart numarası falan başın derde mi girmişti öyle bir şeyler hatırlıyorum@Yiğitt e şikayet ediyordun hatta.
![]()
Forumdash Spotify’a para veriyor diye biliyorum, o konuda ayrılıyorsunuz@Forumdash abicimde beni desteklemişti bende bulaşmıyorum diye![]()
![]()
O dönemler gerikafalı olarak adlandırıyorlardı bizleri ama şimdi görüyorsun işte@Yiğitt @mrt-06
Bluda beni destekliyordu gitmeden önceForumdash Spotify’a para veriyor diye biliyorum, o konuda ayrılıyorsunuz![]()
Blu'dan izliyorum kafam rahat@Harunnn60 Dönsede şu ara dönemde tamamlasak o izlettirir bana![]()
![]()
Tabi nette bulabilirsek olmazsa ikinci yarıdan başlarız ara bitince![]()
![]()
@dreamy
Ne bekleyeceğim seni beOoo güzel @mrt-06 dısındakıler bizi beklemişler ayoll@Harunnn60 geldinde birlikte başlarız tekrar
@dreamy Sende durumlar ne sende bekliyorsundur kesin bende geride kaldım diye üzülüyordum
![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 Dönsünde yine bişiler izlerizNe bekleyeceğim seni beSadece izleyesim gelmedi bu ara o kadar
![]()
Bıktık artık şu yalanlarından@Harunnn60 @mrt-06 mini sezon arasında onun dısında @dreamy @MasacRE @DarkLegenD seni bekliyorduk bir yerden başlarız![]()
![]()
![]()
Link varsa atsana@Harunnn60 @mrt-06 mini sezon arasında onun dısında @dreamy @MasacRE @DarkLegenD seni bekliyorduk bir yerden başlarız![]()
![]()
![]()
Yazma böyle mesajlar.Link varsa atsanaher yerden telif yemiş.
![]()
Benim şu iki hafta içinde başlamam imkansız.@Harunnn60 @mrt-06 mini sezon arasında onun dısında @dreamy @MasacRE @DarkLegenD seni bekliyorduk bir yerden başlarız![]()
![]()
![]()