Ben bıraktım izlemeyi.
@mrt-06 Benimde hevesimi kaçırdı o kel kafalı kadın ölünce bakarız @Harunnn60 @dreamy @MasacREDayanamadım kusura bakmayın. Kel kadın ortalığın tozunu attırıyor.
Ben bıraktım izlemeyi.
@mrt-06 Benimde hevesimi kaçırdı o kel kafalı kadın ölünce bakarız @Harunnn60 @dreamy @MasacREDayanamadım kusura bakmayın. Kel kadın ortalığın tozunu attırıyor.
Aaa sonunda lafıma geldinizYapacak bir şey yok her yerden kaldırılmıştır ki şimdi bölümler, yani büyük ihtimalle. Netflix’te de daha en son 9. sezonu bulunuyor BluTv’ye de sadece TWD için o kadar para veremem zaten. Deneme üyeliği de 2 hafta falan galiba insaf.
Konu bitince olayını uzattılar herhalde.
@Harunnn60 Dönsede şu ara dönemde tamamlasak o izlettirir banaKonu bitince olayını uzattılar herhalde.
Ben BluTV için para vermem dedim hepsi için geçerli değil bu durum.Aaa sonunda lafıma geldiniz
Blu için çok savas etmiştim forumda sizlerle ordan kurtulmanız güzelBen BluTV için para vermem dedim hepsi için geçerli değil bu durum.
Ahaha bir ara kart numarası falan başın derde mi girmişti öyle bir şeyler hatırlıyorum @Yiğitt e şikayet ediyordun hatta.Blu için çok savas etmiştim forumda sizlerle ordan kurtulmanız güzel
@Forumdash abicimde beni desteklemişti bende bulaşmıyorum diyeAhaha bir ara kart numarası falan başın derde mi girmişti öyle bir şeyler hatırlıyorum @Yiğitt e şikayet ediyordun hatta.
Forumdash Spotify’a para veriyor diye biliyorum, o konuda ayrılıyorsunuz@Forumdash abicimde beni desteklemişti bende bulaşmıyorum diye
O dönemler gerikafalı olarak adlandırıyorlardı bizleri ama şimdi görüyorsun işte @Yiğitt @mrt-06
Bluda beni destekliyordu gitmeden önceForumdash Spotify’a para veriyor diye biliyorum, o konuda ayrılıyorsunuz
Blu'dan izliyorum kafam rahat@Harunnn60 Dönsede şu ara dönemde tamamlasak o izlettirir bana
Tabi nette bulabilirsek olmazsa ikinci yarıdan başlarız ara bitince @dreamy
Ne bekleyeceğim seni be Sadece izleyesim gelmedi bu ara o kadarOoo güzel @mrt-06 dısındakıler bizi beklemişler ayoll @Harunnn60 geldinde birlikte başlarız tekrar @dreamy Sende durumlar ne sende bekliyorsundur kesin bende geride kaldım diye üzülüyordum
@dreamy Gibi sende kaç oradan bence cnmBlu'dan izliyorum kafam rahat
@Harunnn60 Dönsünde yine bişiler izlerizNe bekleyeceğim seni be Sadece izleyesim gelmedi bu ara o kadar
Bıktık artık şu yalanlarından@Harunnn60 @mrt-06 mini sezon arasında onun dısında @dreamy @MasacRE @DarkLegenD seni bekliyorduk bir yerden başlarız
Link varsa atsana her yerden telif yemiş.@Harunnn60 @mrt-06 mini sezon arasında onun dısında @dreamy @MasacRE @DarkLegenD seni bekliyorduk bir yerden başlarız
Yazma böyle mesajlar. Yasak.Link varsa atsana her yerden telif yemiş.
Benim şu iki hafta içinde başlamam imkansız. Siz başlayın yetişirim sonradan.@Harunnn60 @mrt-06 mini sezon arasında onun dısında @dreamy @MasacRE @DarkLegenD seni bekliyorduk bir yerden başlarız