İzleyici olarak 4 milyon, 10.sezondaki bir dizi için kötü değil hatta iyi.1.4 reyting almış ha, vay bee nereden nereye. Neyse daha da düşsün de artık bitirsinler diziyi
İzleyici olarak 4 milyon, 10.sezondaki bir dizi için kötü değil hatta iyi.1.4 reyting almış ha, vay bee nereden nereye. Neyse daha da düşsün de artık bitirsinler diziyi
20 milyona dayanmıştı bir ara, oradan buraya geldiği için utanıp bitirmelilerİzleyici olarak 4 milyon, 10.sezondaki bir dizi için kötü değil hatta iyi.
10.sezon için diyorum o zamanlar taze diziydi. Açık kanaldaki diziler bile 4 milyon izlenmiyor.20 milyona dayanmıştı bir ara, oradan buraya geldiği için utanıp bitirmeliler
Zaten Amerikalıların dizi anlayışı bizden de kötü, güzelim diziler reyting almaz nerede uyduruk dizi varsa hep tepelerde10.sezon için diyorum o zamanlar taze diziydi. Açık kanaldaki diziler bile 4 milyon izlenmiyor.
10x1
Şimdi izledim fena bir açılış olmadı. Umarım son sezon olur eski bölümleri ile hiç alakası kalmadı artık karakterler bile izlettirmiyor. Bir Carol ve Darly'nin sahneleri eskiyi anımsatıyor. :/ Michone da yine kral.
Bu roket olayı kesin Rick'in gittiği yerden geliyor, bu sezon orayı göreceğiz gibi çünkü derici adamların hikayesi esneyecek gibi durmuyor.
Aeron niye saçmaladı dedin adam iki sevdiği adamı kaybetti? @MasacRE
@Çiğdem @Harunnn60 @DarkLegenD @bazinga
Bu sezon benimkiler de hep düşüşte..Zaten Amerikalıların dizi anlayışı bizden de kötü, güzelim diziler reyting almaz nerede uyduruk dizi varsa hep tepelerde
Saçmalamadan kastım senaristlerin her sezon bir karaktere gruptakilere zarar verecek hareketler yaptırtması. Bu sezon için de Aaron'dan öyle bir izlenim aldım. Hem sondaki katliamda Aaron ile ilgili birisinin öldüğünü hatırlamıyorum? Jesus daha önce ölmüştü. Önceki sevgilisi çok daha önce öldü zaten. Son katliamda sevdiklerini kaybedenler bile daha iyi durumdayken Aaron'un bir anda böyle olması saçma geldi bana.
Castle Rocka senin için başladık hatta ilk defa bir korku dizisi izledik senin için 😱 😱 😱Benim fikirlerime çok önem veriyorsun sanki de beni dinleyip izlemedin güya sezon finalini
Çok düşük reytinglerle başlamış. @MasacRE @Harunnn60
Rickiler yüzünden Darylı kıskananlar kulubu @Forumdash liderliğinde bakmıyorlar @Harunnn601.4 reyting almış ha, vay bee nereden nereye. Neyse daha da düşsün de artık bitirsinler diziyi
Atma be fok söyleyince başladın Castle Rock'aCastle Rocka senin için başladık hatta ilk defa bir korku dizisi izledik senin için 😱 😱 😱
İlk bölümden sonrasını izlemedim ya, orada duruyor şu anİzleyenlere birkaç sorum olacak.
Bu doktorun tam olarak amacı ne, neden Siddiq'i öldüdü. Bu insanlar neden hasta oluyor ve Rosite hangi bölüm ne zaman hasta oldu ben mi kaçırdım. Birde bu Beta adam kim acaba doktor mu
@Çiğdem @Harunnn60 @MasacRE
Bu olaylar hangi bölümde gerçekleşiyor? 3. bölüm falan mı?İzleyenlere birkaç sorum olacak.
Bu doktorun tam olarak amacı ne, neden Siddiq'i öldüdü. Bu insanlar neden hasta oluyor ve Rosite hangi bölüm ne zaman hasta oldu ben mi kaçırdım. Birde bu Beta adam kim acaba doktor mu
@Çiğdem @Harunnn60 @MasacRE
İlk bölümden sonrasını izlemedim ya, orada duruyor şu an
İzleyin sarıyor.Bu olaylar hangi bölümde gerçekleşiyor? 3. bölüm falan mı?
Sen en rezalet sezonları da beğenmiştin, sana güvenemiyorum Ha yine de izlerim ama o ayrıİzleyin sarıyor.
Midem bulanıyor. Devam etmeyeceğim diziye ki bu yüzden spoilere baktım.İzleyin sarıyor.