Ay @mrt-06 elem keder dökmeye gelir şimdi. Geçen seneden beri Friends izliyorum hala 1.sezondayım ne zaman bitiririm bilmiyorum.
Sen benden de yavaşmışsın. Ben 1.5 yılda 1. sezonu bitirdim.
Ay @mrt-06 elem keder dökmeye gelir şimdi. Geçen seneden beri Friends izliyorum hala 1.sezondayım ne zaman bitiririm bilmiyorum.
Hala bilgisayarda yüklü bölümler, çok sevmeme rağmen unutuyorum sürekli izlemeyi.Sen benden de yavaşmışsın. Ben 1.5 yılda 1. sezonu bitirdim.
Hala bilgisayarda yüklü bölümler, çok sevmeme rağmen unutuyorum sürekli izlemeyi.
GoT ilk bölüm izlemiştim geçen sene ona da devam edemedim.Aynı ben. Ama çerezlik bölümler. Arada izlenir yani.
Bu arada tarihi dizi seviyorsun sırası ile
GoT
Spartacus
Vikings
Da Vinci Demons izleyebilrsin.
GoT ilk bölüm izlemiştim geçen sene ona da devam edemedim.
Ben de böyle bir değişiğim işte dizileri izleyip yarım bırakıyorum ama çok merak ediyorum GoT ve Vikings'i.
Outlander.Aynı ben. Ama çerezlik bölümler. Arada izlenir yani.
Bu arada tarihi dizi seviyorsun sırası ile
GoT
Spartacus
Vikings
Da Vinci Demons izleyebilrsin.
Kaç kitabı var ki. Okuyayım hemen.İkiside efsanedir. İstersen GoT'un kitaplarını oku önce. Çünkü çok derin bir konu ve izledikten sonra okuma şansız azalıyor.
Kaç kitabı var ki. Okuyayım hemen.
Outlander.
Oda çok şey dizisi ama ya.5 kitap sanırım. 5 kitabın dışında yazılmaya da devam ediyor.
5. olarak oda eklenebilir.
Oda çok şey dizisi ama ya.
Hani her bölüm şaşırıyorum bazı sahnelere anlarsın.Çok iyiler yukarıda. O dizi iyi sınıfında.
Hani her bölüm şaşırıyorum bazı sahnelere anlarsın.
Son sahne cok güzeldi.1x5 de bitti. @Harunnn60
Geçen bölüme göre biraz daha durgundu ama son sahneler yine çok iyiydi.
Amy'e gerçekten çok üzüldüm bu bölüm de. Özellikle ablasının silahla kafasına sıktığı sahnede çok üzüldüm ama macburdu. Jim'i de öylece bıraktılar, ona ne olacak merak ediyorum. Son sahneler çok iyiydi Rick müthiş oynuyor: bhr:
Dizi ilk başladığında mini sezon olarak tasarlandı yani 6 bölümde bitecekti. O yüzden sonu mutlu bitti. Ama baya iyi reyting alınca devam dediler.1x6 (Sezon Finali) de izlendi. @Harunnn60
Güzel bir sezon finaliydi ama ben daha iyi bir sezon finali beklerdim. Resmen Türk dizilerinin sezon finali gibi olmuş. Neyse yorumuma geçeyim
Ekibi böyle mutlu, rahat görmek çok güzeldi. Kısa da olsa mutlulardı, duş aldılar, yediler, içtiler, rahatça uyudular vs. Doktor sıcak su az, duşu fazla kullanmayın dedi de Rick ve eşi resmen duşta fantezi yaptılar, Shane desen tadını çıkara çıkara içkisini yudumladı.
Doktor, Rick'in kulağına ne fısıldadı çok merak ediyorum. Bizim yaşlı amca Andrea'ya aşık olmuş, ne güzel konuştu öyle. Son sahne beklediğim gibi oldu, yalnız şu siyahi kadın adı neydi unuttum acaba ona ne oldu, o da içerideydi bomba patladığında. :/ Neyse genel olarak güzel bir bölümdü.
İlk sezonda sakin bölümler vardı umarım 2.sezon dah hareketli olur. Bugün 2x1'i izlerim.Dizi ilk başladığında mini sezon olarak tasarlandı yani 6 bölümde bitecekti. O yüzden sonu mutlu bitti. Ama baya iyi reyting alınca devam dediler.
Ohh sonunda bitirdin ya.
Forumda herkes 2.sezonu seviyor. 2.sezon senin dizi türüne daha uygun bence. Çünkü senin alışkın olduğun konular var.İlk sezonda sakin bölümler vardı umarım 2.sezon dah hareketli olur. Bugün 2x1'i izlerim.
Hangi konularmış o merak ettim.Forumda herkes 2.sezonu seviyor. 2.sezon senin dizi türüne daha uygun bence. Çünkü senin alışkın olduğun konular var.
Aşk üçgeni filan.Hangi konularmış o merak ettim.