Hayır yani beni nasıl unutursun tesüf ederim.Unutmuşum, bundan sonra etiketlerim tamam.
Hayır yani beni nasıl unutursun tesüf ederim.Unutmuşum, bundan sonra etiketlerim tamam.
Cok güzel kızdı yazık oldu.1x4 @Harunnn60
Geçen bölüme sakin dedim ama bu bölüm çok güzeldi. Özellikle son sahnelerde çok heyecanlandım ve üzüldüm.
Dixon'a ne oldu çok merak ediyorum hala. Hatta son sahne beni şüpheye düşürdü. Acaba son sahnede gelenlerin Dixon'la bir ilgisi var mı diye düşünmedim değil. Bölüm gerçekten çok hareketli geçti, Rick'in şu adını unuttuğum Asyalı çocuğu kurtarmak için girdiği mücadele güzeldi. Ama beni en çok son sahne üzdü. Resmen şok oldum. 😱 Amy'e nasıl kıydınız lan nasıl öldü öyle.
Aynen ya, ablası da güzel ama nasıl üzüldüm ya.Cok güzel kızdı yazık oldu.
Çizgi romana göre gittiği icin yapacak birsey yok.Aynen ya, ablası da güzel ama nasıl üzüldüm ya.
Etiketlemeyi unutmadım bu sefer
İndiriyorum şimdi. 11 Ekim'e yetişmek biraz zor ama bakalım.Çizgi romana göre gittiği icin yapacak birsey yok.
Bugün 5.bölümü de izle.
8 bölüm yayınlandıktan sonra 2 ay ara veriyor. En kötü bize Şubatta yetisirsin. Yavas yavas tadını çıkar bir anda yüklenme.İndiriyorum şimdi. 11 Ekim'e yetişmek biraz zor ama bakalım.
Yavaş gittiğimde de kızıyorsun bana. Ben tadını çıkarmak için yavaş izliyorum işte.8 bölüm yayınlandıktan sonra 2 ay ara veriyor. En kötü bize Şubatta yetisirsin. Yavas yavas tadını çıkar bir anda yüklenme.
Sadece 6 bölümü bir ayda izlersen kızarım ama.Yavaş gittiğimde de kızıyorsun bana. Ben tadını çıkarmak için yavaş izliyorum işte.
Tadını çıkarıyorum ama ben. Neyse artık hazırlanmış moda geçeyim.Sadece 6 bölümü bir ayda izlersen kızarım ama.
İzliyorum be sanane.
Bunun nesi Total be.ABD'ninde en totaliyle başlamışsın. Yavaş yavaş AB'ye kaymak istersen bir mesaj yakınındayım.
Bunun nesi Total be.
Yavaş yavaş yerli dizilerden vazgeçiyorum her türlü öneriye açığım.
Bir de bana total dersin bak sen Total dizileri izliyorsun böyle.ABD'nin totali böyle oluyor. 4. sezondan sonra total oluyor zaten dizi.
Dur bi arşivime bakayım.
Bir de bana total dersin bak sen Total dizileri izliyorsun böyle.
Onlar da mı Total.ABD'nin Totali senin totallere benzemez.
Ben çokta bayılmıyorum bu diziye daha sevdiklerim var.
Onlar da mı Total.
Ay @mrt-06 elem keder dökmeye gelir şimdi. Geçen seneden beri Friends izliyorum hala 1.sezondayım ne zaman bitiririm bilmiyorum.Hiçte becetremiyorsun gönderme yapmayı.
Bu diziyi beğendiysen sana @mrt-06 ile olan ortak önerimiz var Friends . Kesin izle. ben 1. sezonu bitirdim efsane.
Şu sıralar Spartacus'un etkisi aldı götürdü beni zaten. Böyle kanlı, entrikalı, tarihi diziler istersen tavsiyem bol olur dışında benden sana hayır gelmez.