İnanma. @Harunnn60 Bu akşam der 1 ay sonraki bu akşam izler bu Özgür oğlan.Bu akşam 2.bölümü izleyecem
İnanma. @Harunnn60 Bu akşam der 1 ay sonraki bu akşam izler bu Özgür oğlan.Bu akşam 2.bölümü izleyecem
İnanma. @Harunnn60 Bu akşam der 1 ay sonraki bu akşam izler bu Özgür oğlan.
Aynen valla ne zaman izlese 8'de insan hiç mi ilerlemez adam 8 de sıkışıp kaldı.@ozgur2113 'e güveniyorum. Ama Özgür sanırım ne zaman Friends konusuna girse 8.bölümdeyim diyordu hala.
Ay yok baya merak ettim hem ilk sezonu 6 bölümmüş rahatça izlerim.İnanma. @Harunnn60 Bu akşam der 1 ay sonraki bu akşam izler bu Özgür oğlan.
İnanasım gelmiyor Özgür'üm ama hadi bakalım.Ay yok baya merak ettim hem ilk sezonu 6 bölümmüş rahatça izlerim.
Friends'i de izleyecem onu da indirdim.
Göreceksin sana inat günde kaç bölüm izleyecem.İnanasım gelmiyor Özgür'üm ama hadi bakalım.
Bak beni millete mahcup etme.Çok çabuk bitirecem bu sefer.
Yok yok son zamanlarda çok ihmal ettim yabancı dizileri çoğu yarım kaldı.Bak beni millete mahcup etme.
Hahaha
@mrt-06 haklı çıkıyor yavaş yavaş sanırım.Hahaha
Sana yabancı dizilerde devam sorunum var demiştim, merak etmez izleyecem.
İnanmamıştım ama şimdi inanmaya başlıyorum. 6 bölümü bir bitiremedim üstelik 45 dakika hepsi.Onu niye çağırdın ki şimdi.
Bu hafta biter işte sabret.İnanmamıştım ama şimdi inanmaya başlıyorum. 6 bölümü bir bitiremedim üstelik 45 dakika hepsi.
Özgür bende dolaşıyorum öyle konularda belki dolaşmasam görmeyeceğim. İnsan bir etiketler.1x3
2.bölüme göre aksiyonun az olduğu bir bölümdü ama yine de beğendim.
Bölümün başında Dixon'un kendi kendine konuşma kısmına baya güldüm nedensizce. Sonra da orada tek başına kalmasına üzüldüm. Rick ailesine kavuştu. Shane ve Lori midir nedir o ikisini hiç sevmedim. Rick öğrenince neler olacak acaba... Şu zombinin hayvanın organlarını yediği sahnede yine bi değişik oldum. Ay şu Ed midir nedir ona da sinir oldum kadına tokat attı ama Shane'den de iyi dayak yedi. Son sahnede şok oldum, Dixon nasıl kaçtı elini mi kesit. 😱
Unutmuşum, bundan sonra etiketlerim tamam.Özgür bende dolaşıyorum öyle konularda belki dolaşmasam görmeyeceğim. İnsan bir etiketler.