AMC The Walking Dead İlk 3 Sezon Yorumları

1x2

İlk bölüme göre çok daha iyi bir bölümdü, diziyi baya beğendim. Süresi de ilk bölüme göre daha az olunca, akıcı bir şekilde bitti. :)
İlk sahne çok şaşırtıcı oldu hiç böyle şeyler beklemezdim resmen Behlül ve Bihter gibi ormanda işi pişirdiler. :F Jenerikten sonraki sahneler de çok iyiydi , ah şu zombilerin sahnelerinde tırsıyorum resmen ama çok da sevdim nasıl bir psikopatlık varsa bende. :A Bu arada Dixon pisliğin teki çıktı Rıza Baba. :F Şu zombiyi parçalayıp, kanlarını üstleirne sürerken içim çıktı resmen. :F Bu arada son sahnedeki müziği çok sevdim. :bhr:

Son düzenleme:
@ozgur2113 :T
kara-kaplumbagasi.gif

1x3
2.bölüme göre aksiyonun az olduğu bir bölümdü ama yine de beğendim.

Bölümün başında Dixon'un kendi kendine konuşma kısmına baya güldüm nedensizce. :D Sonra da orada tek başına kalmasına üzüldüm. Rick ailesine kavuştu. Shane ve Lori midir nedir o ikisini hiç sevmedim. Rick öğrenince neler olacak acaba... Şu zombinin hayvanın organlarını yediği sahnede yine bi değişik oldum. :F Ay şu Ed midir nedir ona da sinir oldum kadına tokat attı ama Shane'den de iyi dayak yedi. :Z Son sahnede şok oldum, Dixon nasıl kaçtı elini mi kesit. 😱

1x3
2.bölüme göre aksiyonun az olduğu bir bölümdü ama yine de beğendim.

Bölümün başında Dixon'un kendi kendine konuşma kısmına baya güldüm nedensizce. :D Sonra da orada tek başına kalmasına üzüldüm. Rick ailesine kavuştu. Shane ve Lori midir nedir o ikisini hiç sevmedim. Rick öğrenince neler olacak acaba... Şu zombinin hayvanın organlarını yediği sahnede yine bi değişik oldum. :F Ay şu Ed midir nedir ona da sinir oldum kadına tokat attı ama Shane'den de iyi dayak yedi. :Z Son sahnede şok oldum, Dixon nasıl kaçtı elini mi kesit. 😱
Özgür bende dolaşıyorum öyle konularda belki dolaşmasam görmeyeceğim. :D İnsan bir etiketler. :F