Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk sezon güzeldi ama ben diziye ilk bölümde pek ısınamamıştım. Sonra 2. sezona geçtim ve diziden ayrılmak istemiyordum, sürekli izliyordum. Müthiş bir sezondur 2. sezon. 2. sezonun sezon finali de müthişti. En iyi sezon finaliydi.
Benim için 2. ve 3. sezon en iyisiydi. 4. sezon da fena değildi, ben beğenmiştim. Ama son sezon sıkıcıydı artık, nerede detiriyordu ilk bölümler.
Yine de çok beğendiğim bir yabancı dizi. Bu konunun da bu kadar geç açılması, şansıma.
Yine büyük heyecanla bölümler aktı gitti, yalnız 3. sezon çok iyi başladı umarım geçen sezon gibi olaylar uzatılarak ilerlemez.
Bazı yeni karakterler geldi yine kayıplar oldu. Bu dizinin bu yönünü sevmiyorum pat diye hiç ummadığın adamlar ölüyor.
Shane'yi 3. sezonda görmek istemiyordum artık iyice sinir bozucu bir hal almıştı, en son Rick'i öldürmek için plan yaptı ama kendi sonu oldu. Lori'nin buna tepkisine Rick fena bozuldu adam haklı da, şimdi Lori adamın peşinden koşuyor affetmesi için.
Çiftlik yanınca yeni kalacak yer arayışına girdiler en sonunda hapishaneyi buldular işleri epey zor. 10 aydır içeride kalan hiçbir şeyden habersiz adamlar da renk kattı diziye.
Ve ben şok.... 😱
Virüs aslında herkeste varmış, yani ölen herkes dönüşüyor ısırılmaya gerek kalmadan ve Rick bunu biliyormuş.
Yine büyük heyecanla bölümler aktı gitti, yalnız 3. sezon çok iyi başladı umarım geçen sezon gibi olaylar uzatılarak ilerlemez.
Bazı yeni karakterler geldi yine kayıplar oldu. Bu dizinin bu yönünü sevmiyorum pat diye hiç ummadığın adamlar ölüyor.
Shane'yi 3. sezonda görmek istemiyordum artık iyice sinir bozucu bir hal almıştı, en son Rick'i öldürmek için plan yaptı ama kendi sonu oldu. Lori'nin buna tepkisine Rick fena bozuldu adam haklı da, şimdi Lori adamın peşinden koşuyor affetmesi için.
Çiftlik yanınca yeni kalacak yer arayışına girdiler en sonunda hapishaneyi buldular işleri epey zor. 10 aydır içeride kalan hiçbir şeyden habersiz adamlar da renk kattı diziye.
Ve ben şok.... 😱
Virüs aslında herkeste varmış, yani ölen herkes dönüşüyor ısırılmaya gerek kalmadan ve Rick bunu biliyormuş.
Sezon finali muazzamdı psikopat Vali adamları taradı adam manyağın teki gelecek sezon Rick'e fena bela olacak gibi. Gerçi kimsesi kalmadı.
Başlarda sevmesem de sonradan sevgimi kazanan
Andrea
da öldü, son sahnede gözlerim doldu. Işıklar içinde yat... Shanesine kavuştu en azından. :S
Ne salağım ya 4. sezon 1. bölüm yerine demin 5. sezon 1. bölümünün 10 DK'sını izledim. Bunlar kim diyorum off iyi ki erkenden uyandım yanlış sezonda olduğuma.
@Harunnn60'ın önerisiyle diziye başladım ve beğendim.
1x1
Başları baya sakindi ama gittikçe açıldı ve beni içine çekti dizi. Özellikle son sahneler çok iyiydi. Hatta son sahnede baya iğrendim desem yeridir.
@Harunnn60'ın önerisiyle diziye başladım ve beğendim.
1x1
Başları baya sakindi ama gittikçe açıldı ve beni içine çekti dizi. Özellikle son sahneler çok iyiydi. Hatta son sahnede baya iğrendim desem yeridir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.