CW The Vampire Diaries 1 - 4. Sezon Yorumları

1x7 - 1x8

Dizi çok güzel başlangıcı da Supernatural gibi küçük bir olay verip başlıyor. :A @Çiğdem-

Yanlız acımadan öldürüyorlar 2 sevdiğim karakter de öldü Vick sonra 350 yaşındaki kadını ne güzel hayat dolu bir insandı nefret ediyorum şu Damon'dan 😡

Stefan'ım yine tüm sakinliğini korumaya çalıştı ama en sonunda Damon'a saldırdı öldürmedi..

Cadı kız bir rüya gürdü "geliyorlar" diye mezarda uyandı çok sürükleyici bir hikayesi var bu kızın. 😱
boniyimi diyorsun siyah olan cadı diye :A

damonumdan ne istiyorsun :ppp::ppp::ppp:

1x7 - 1x8

Dizi çok güzel başlangıcı da Supernatural gibi küçük bir olay verip başlıyor. :A@Çiğdem-

Yanlız acımadan öldürüyorlar 2 sevdiğim karakter de öldü Vick sonra 350 yaşındaki kadını ne güzel hayat dolu bir insandı nefret ediyorum şu Damon'dan 😡

Stefan'ım yine tüm sakinliğini korumaya çalıştı ama en sonunda Damon'a saldırdı öldürmedi..

Cadı kız bir rüya gürdü "geliyorlar" diye mezarda uyandı çok sürükleyici bir hikayesi var bu kızın. 😱

@mrt-06 kathrine hakkinda ne dusunuyosun azar azar resimlerde falan olmasi lazim hani damon ve stefanla şey eden kız hani elenanin aynisi :A

@Çiğdem- nina gittikten sonra dizi baya düştü lo ondan dolayi final oldu ninasız dizi dizi değildi :A Kizi sev yani keske dc ona dizi yapsa :Z

boniyimi diyorsun siyah olan cadı diye :A

damonumdan ne istiyorsun :ppp::ppp::ppp:
Aynen Boni mi adı? :A

@mrt-06 kathrine hakkinda ne dusunuyosun azar azar resimlerde falan olmasi lazim hani damon ve stefanla şey eden kız hani elenanin aynisi :A

@Çiğdem- nina gittikten sonra dizi baya düştü lo ondan dolayi final oldu ninasız dizi dizi değildi :A Kizi sev yani keske dc ona dizi yapsa :Z
Yine spoileri pırtlatıyorsun aaa 😱

Otobüste adam The Vampire Daires izliyor, çaprazıma bakamıyorum spoi yememek için güzelim anadolu manzarasından oldum. Bendeki şansla sokağa bile çıkmayın. :F @Çiğdem- @cookies @*YıldırıM*

Sizin herifiniz 1994'de takılı kaldık diyor hangi sezon :F