CW The Vampire Diaries 1 - 4. Sezon Yorumları

Elena diziden ayrılınca Caroline asıl kız olacak zaten. :A Bu arada şok bilgiler öğrendim Elena ile Damon gerçekte çıkmışlar ve ayrılmışlar, Elena Bulgaristanlıymış. Damon evlenince Elena mutluluklar dilemiş ve Stefan ile yeni doktor kız evlenmiş evlilikleri 3 yıl sürmüş. 😱

@xemrexxx bu dizi ile PLL'nin bir bağı var mı müziklerden, çekimden oyunculara kadar benziyor. :F
Hhaha aa okadar özel hayatlarını ben bile bişlmiyorum ayoll tek bildiğim damonun şey suçlaması aldığı ve evlendiği :F

pll i benzetme şu diziye ayoll @xemrexxx gelir şimdi :A :A :A

Oooo yine de haberin olması lazimdi. :A
Iancigim boynuzladi Ninayi oh az bile yaptı. Ama keşke benimle boynuzlasaydi. :A
Oha gerçekten aldatma var mı yoksa şaka mı yapıyorsun? 😱 Kız diziden o yüzden ayrıldı o zaman. .ss Bari bulduğu kız güzel mi o kadar bakamadım.

Hhaha aa okadar özel hayatlarını ben bile bişlmiyorum ayoll tek bildiğim damonun şey suçlaması aldığı ve evlendiği :F

pll i benzetme şu diziye ayoll @xemrexxx gelir şimdi :A :A :A
Ben her izlediğim dizinin oyuncularını detaylı araştırıyorum fakat bu dizide gay çıkmadı (gerçek hayatta) ona şaşırdım. :F

Oha gerçekten aldatma var mı yoksa şaka mı yapıyorsun? 😱 Kız diziden o yüzden ayrıldı o zaman. .ss Bari bulduğu kız güzel mi o kadar bakamadım.

Ben her izlediğim dizinin oyuncularını detaylı araştırıyorum fakat bu dizide gay çıkmadı (gerçek hayatta) ona şaşırdım. :F
Yok valla @Çiğdem- bile daha güzeldir kızdan. :A
Kız güzel değil bence ama işte gönül bu her halta konuyor.

hhaha ayy işte damona gay iftiraları atıldı kendi fanları bile kabul ediyordu ama adam evlenerek cevabını verdi onlara :A :A :A

4x23 Sezon Finali
Abovvv ne bölümdü öyle şok üstüne şok yaşadım! 😱 Silas'ın ikizi Stefan mış. Stefan'ı kasaya tıkıp suya attı. Damon'ın ata bağı olmadığı ortaya çıktı. Ve en çok üzüldüğüm Bonnie öldü. :( Sırf ergen oğlanı hayata döndürmek için... Kanı Kathren içti insan oldu. Klaus Tyler'ı affetti. Bu bölüm tek mutlu olduğum Rebekha'mın Matt ile tatile gidecek olması. :(
9/10

@Çiğdem- @Forumdash @YıldırıM @cookies

4x23 Sezon Finali
Abovvv ne bölümdü öyle şok üstüne şok yaşadım! 😱 Silas'ın ikizi Stefan mış. Stefan'ı kasaya tıkıp suya attı. Damon'ın ata bağı olmadığı ortaya çıktı. Ve en çok üzüldüğüm Bonnie öldü. :( Sırf ergen oğlanı hayata döndürmek için... Kanı Kathren içti insan oldu. Klaus Tyler'ı affetti. Bu bölüm tek mutlu olduğum Rebekha'mın Matt ile tatile gidecek olması. :(
9/10

@Çiğdem- @Forumdash @YıldırıM @cookies
ooo baya iyi izledin vlla sende tam cw fanı oldun artık cnm :Z:Z:Z

originalsta baya iyi hatta vampir günlüklerinden daha iyi görüyorum malum kalus var
:A :A :A

Yine de Elenam Elenam deyip duruyor. :F Birde sen cadılara ezik diyordun ama hepsinden güçlüler. :A
AAA @YıldırıM diyordu onu :F ben cadıların güçlü olduğunu demiştim onun sözüne cevaben :A cadılar vampirlere çok üstünlük sağlıyorlar hele originalsta cadılar çok daha ağırlıklı işlenecek :A

AAA @YıldırıM diyordu onu :F ben cadıların güçlü olduğunu demiştim onun sözüne cevaben :A cadılar vampirlere çok üstünlük sağlıyorlar hele originalsta cadılar çok daha ağırlıklı işlenecek :A
Ben yine karıştırdım o zaman. :F Zaten senin tespitlerin ne zaman yanlış çıktı ki. :Z Ben de dizimde cadılara ağırlık verdim bu sezon, yeni sezon Salı günü başlıyor yazdım 10 bölümü de. :A