Matt, mavi gözlü işte. Stefan ne alaka Caroline ile? 😱öbür sarı oğlan mat mı insan olan yada setefanmı
damona ısındınmı
Evet ısındım ama hala favorim Stefan
Matt, mavi gözlü işte. Stefan ne alaka Caroline ile? 😱öbür sarı oğlan mat mı insan olan yada setefanmı
damona ısındınmı
başka sarı oğlan aklıma gelmedi hangisini diyorsun dedim cnmMatt, mavi gözlü işte. Stefan ne alaka Caroline ile? 😱
Evet ısındım ama hala favorim Stefan
Ama oyunculuk olarak Damon çok daha iyi bence.başka sarı oğlan aklıma gelmedi hangisini diyorsun dedim cnm
ıyy bende stefana gıcık oluyordum
aaa sonunda itiraf ettin ayoll keşke ahmadın programına itiraf etseydin @cookiesAma oyunculuk olarak Damon çok daha iyi bence.
Oyunculuk olarak dedim, siz karakter olarak iyi diyorsunuz.aaa sonunda itiraf ettin ayoll keşke ahmadın programına itiraf etseydin @cookies
hhaha ayoll biz iyileri tutmuyoruzkı manyakları tutuyoruzOyunculuk olarak dedim, siz karakter olarak iyi diyorsunuz.
klauslu bölümlere geçtiğine sevindim cnm 22.bölümde sezon finali bayılıcaksın yineBölümler harika üstü harika. O kadar çok ilgi çekici konu var ki merakla izliyorsun diziyi hele 2x21. Bölüm harikaydı sizin oğlanı kurt ısırdı, Klaus zaten efsane. @Çiğdem-
Elena'nın babası ve teyzesi öldü özellikle teyzesine çok üzüldüm.
Şimdi spora gidicem gelince konuşuruz.klauslu bölümlere geçtiğine sevindim cnm 22.bölümde sezon finali bayılıcaksın yine
akşamada supernaturalın 4.sezon 1.bölümüne bekliyorum seni
Akşama izlede diziye hevesin olussun ayollŞimdi spora gidicem gelince konuşuruz.
ohaaa 4.sezona ne zaman geçtin ayoll 😱😱😱
@Çiğdem-
ohaaa 4.sezona ne zaman geçtin ayoll 😱😱😱
klausun son sezonu 4.sezon bitince originalsa baslayabilirsin istediğin zaman cnm
4.sezonda bir kötü akrakter gelicekti geldimi öyle bilgi vereyim
Bir tane siyahi avcı geldi ama onu öldürdüler henüz başka kötü gelmedi. Klaus ile Caroline de çok yakışıyor tatlı kız ya herkese yakıştırıyorum.@Çiğdem-
Carolinenin elinden tüm erkekler geçti merak etme .
1 kötü karakter daha gelecek ama hangi bölümdü unuttum cnm şimdi sen görmeden birşeyde diyemiyorumOkumadım o kısmı hemen gözümü kaçırdım. @cookies'den eğitimliyim.
Tatlım telefonda yim ondanBir tane siyahi avcı geldi ama onu öldürdüler henüz başka kötü gelmedi. Klaus ile Caroline de çok yakışıyor tatlı kız ya herkese yakıştırıyorum.
Yıldırım o nasıl spoi okunuyor her şey.
Ay sus sus mahcup oldum.spoiyide çok güzel ayarlamışsın
1 kötü karakter daha gelecek ama hangi bölümdü unuttum cnm şimdi sen görmeden birşeyde diyemiyorum
klaus ile yakıştırıyorlardı evet o sarı kızı elenadan daha sempatik
Elena diziden ayrılınca Caroline asıl kız olacak zaten. Bu arada şok bilgiler öğrendim Elena ile Damon gerçekte çıkmışlar ve ayrılmışlar, Elena Bulgaristanlıymış. Damon evlenince Elena mutluluklar dilemiş ve Stefan ile yeni doktor kız evlenmiş evlilikleri 3 yıl sürmüş. 😱
Onu 4 5 yıl önce biliyorduk zaten tatlım.Elena diziden ayrılınca Caroline asıl kız olacak zaten. Bu arada şok bilgiler öğrendim Elena ile Damon gerçekte çıkmışlar ve ayrılmışlar, Elena Bulgaristanlıymış. Damon evlenince Elena mutluluklar dilemiş ve Stefan ile yeni doktor kız evlenmiş evlilikleri 3 yıl sürmüş. 😱
@xemrexxx bu dizi ile PLL'nin bir bağı var mı müziklerden, çekimden oyunculara kadar benziyor.
Pll ile bağı olup olmadığını bilmiyorum.Elena diziden ayrılınca Caroline asıl kız olacak zaten. Bu arada şok bilgiler öğrendim Elena ile Damon gerçekte çıkmışlar ve ayrılmışlar, Elena Bulgaristanlıymış. Damon evlenince Elena mutluluklar dilemiş ve Stefan ile yeni doktor kız evlenmiş evlilikleri 3 yıl sürmüş. 😱
@xemrexxx bu dizi ile PLL'nin bir bağı var mı müziklerden, çekimden oyunculara kadar benziyor.