CW The Vampire Diaries 1 - 4. Sezon Yorumları

Bölümler harika üstü harika. :Z O kadar çok ilgi çekici konu var ki merakla izliyorsun diziyi hele 2x21. Bölüm harikaydı sizin oğlanı kurt ısırdı, Klaus zaten efsane. :Z @Çiğdem-

Elena'nın babası ve teyzesi öldü özellikle teyzesine çok üzüldüm. :(

Bölümler harika üstü harika. :Z O kadar çok ilgi çekici konu var ki merakla izliyorsun diziyi hele 2x21. Bölüm harikaydı sizin oğlanı kurt ısırdı, Klaus zaten efsane. :Z @Çiğdem-

Elena'nın babası ve teyzesi öldü özellikle teyzesine çok üzüldüm. :(
klauslu bölümlere geçtiğine sevindim cnm 22.bölümde sezon finali bayılıcaksın yine
:Z:Z:Z

akşamada supernaturalın 4.sezon 1.bölümüne bekliyorum seni :A :A :A

Şimdi spora gidicem gelince konuşuruz. :D
Akşama izlede diziye hevesin olussun ayoll :A :A :A

sende basımısa badi ekrem kesildin :F
badi-ekrem_1001806.jpg

4x7'ye kadar izledim dizi bomba gidiyor, Elena Damon ile vuslata erdi. Caroline Tyler ile ayrıldı ve bence Stefan ile birlikte olacaklar ilerde nedense öyle içime doğuyor. :A Alaric öldü ona çok üzüldüm. :( Vampir Avcısı 5'lisi konusu da çok merak uyandırıcı. :Z @Çiğdem- @YıldırıM

4x7'ye kadar izledim dizi bomba gidiyor, Elena Damon ile vuslata erdi. Caroline Tyler ile ayrıldı ve bence Stefan ile birlikte olacaklar ilerde nedense öyle içime doğuyor. :A Alaric öldü ona çok üzüldüm. :( Vampir Avcısı 5'lisi konusu da çok merak uyandırıcı. :Z @Çiğdem- @YıldırıM
ohaaa 4.sezona ne zaman geçtin ayoll 😱😱😱

klausun son sezonu :( 4.sezon bitince originalsa baslayabilirsin istediğin zaman cnm :A

4.sezonda bir kötü akrakter gelicekti geldimi öyle bilgi vereyim :A

@Çiğdem-
Carolinenin elinden tüm erkekler geçti merak etme . :A

ohaaa 4.sezona ne zaman geçtin ayoll 😱😱😱

klausun son sezonu :( 4.sezon bitince originalsa baslayabilirsin istediğin zaman cnm :A

4.sezonda bir kötü akrakter gelicekti geldimi öyle bilgi vereyim :A
@Çiğdem-
Carolinenin elinden tüm erkekler geçti merak etme . :A
Bir tane siyahi avcı geldi ama onu öldürdüler henüz başka kötü gelmedi. :A Klaus ile Caroline de çok yakışıyor tatlı kız ya herkese yakıştırıyorum. :F

Yıldırım o nasıl spoi okunuyor her şey. :F

1 kötü karakter daha gelecek ama hangi bölümdü unuttum cnm şimdi sen görmeden birşeyde diyemiyorum :F

klaus ile yakıştırıyorlardı evet o sarı kızı elenadan daha sempatik :A
Tatlım telefonda yim ondan :A
Ay @Çiğdem- e de yakışır o :A

Ay sus sus mahcup oldum. :A
Elena diziden ayrılınca Caroline asıl kız olacak zaten. :A Bu arada şok bilgiler öğrendim Elena ile Damon gerçekte çıkmışlar ve ayrılmışlar, Elena Bulgaristanlıymış. Damon evlenince Elena mutluluklar dilemiş ve Stefan ile yeni doktor kız evlenmiş evlilikleri 3 yıl sürmüş. 😱

@xemrexxx bu dizi ile PLL'nin bir bağı var mı müziklerden, çekimden oyunculara kadar benziyor. :F

Elena diziden ayrılınca Caroline asıl kız olacak zaten. :A Bu arada şok bilgiler öğrendim Elena ile Damon gerçekte çıkmışlar ve ayrılmışlar, Elena Bulgaristanlıymış. Damon evlenince Elena mutluluklar dilemiş ve Stefan ile yeni doktor kız evlenmiş evlilikleri 3 yıl sürmüş. 😱

@xemrexxx bu dizi ile PLL'nin bir bağı var mı müziklerden, çekimden oyunculara kadar benziyor. :F
Onu 4 5 yıl önce biliyorduk zaten tatlım. :A

Pll ile bağı olup olmadığını bilmiyorum.