CW The Vampire Diaries 1 - 4. Sezon Yorumları

Ikisini de Nina dobrev canlandirdigi icin benziyor olmasin :A @Çiğdem-
Kötü karakterler güzel oluyor iyi entrika çeviriyor sevdim :F Fakat Katrine ve Elena aşırı benziyor bende burdan bir şey çıkacak gibi:D

İzlerim izlerim ben kolay kolay dizi bırakmam :A
HAHAH evet elena yı canlandıran kız canlandırıyor katrihanıyda ama olayları daha iyi öğrenirsin ilerde cnm :A hele klaus gelsinde sen ozaman gör diziyi :Z:Z:Z

Kötü karakterler güzel oluyor iyi entrika çeviriyor sevdim :F Fakat Katrine ve Elena aşırı benziyor bende burdan bir şey çıkacak gibi:D

İzlerim izlerim ben kolay kolay dizi bırakmam :A
6. sezona gel sonra konusalim.Malum sahissiz dizi baya dustu reytinglerde de :A

HAHAH evet elena yı canlandıran kız canlandırıyor katrihanıyda ama olayları daha iyi öğrenirsin ilerde cnm :A hele klaus gelsinde sen ozaman gör diziyi :Z:Z:Z
Nina dobrev bi turlu tam patlayamadi ya.Guzel filmlerle kariyerini ilerletip marvele girmesi lazim :A

Ikisini de Nina dobrev canlandirdigi icin benziyor olmasin :A @Çiğdem-

Aynı kızın canlandırdığını tabii ki biliyorum :F Demek istediğim akrabağlıktan öte bir durum var gibi ben nedense ikiz olduklarını düşünüyorum yani Elena&Kethrine. :A

The Walking Dead'deki Maggie değil mi bu kız yoksa ben mi benzetiyorum. (b) @Çiğdem- @cookies @Harunnn60

qWbR6R.png

Diyorum ikizi mi :F Yabancılar iki dizide birden oynayabiliyorlar demek ki. :A

Sen de mi izliyordun bu diziyi? :D
Ben fazla bakamadım bu diziye ama birkaç bölüm baktığımda maggieyi dizide fark etmiştim,bu dizinin yan dizisi The Originalsı izliyorum ama bu diziye bakamadım birkaç bölüm dışında:)

Diziye The Flash'tan oyuncu geldi ama son bölümde (2x14) öldü. Bayağı korkunçtu Caroline'ye nasıl işkence etti öyle tahta kurşunla vurdu manyak. :F @Çiğdem-

Tyler'ın kurt adama dönüştüğü bölüm de iyiydi. :A Adam kendini zincirledi soyundu tam @xemrexxx'lik bölümdü. :A

TWD'deki kızın öldüğü bölüm çok duygusaldı Damon harika bir oyunculuk gösterdi. :(

OLyVa5.png

Diziye The Flash'tan oyuncu geldi ama son bölümde (2x14) öldü. Bayağı korkunçtu Caroline'ye nasıl işkence etti öyle tahta kurşunla vurdu manyak. :F @Çiğdem-

Tyler'ın kurt adama dönüştüğü bölüm de iyiydi. :A Adam kendini zincirledi soyundu tam @xemrexxx'lik bölümdü. :A

TWD'deki kızın öldüğü bölüm çok duygusaldı Damon harika bir oyunculuk gösterdi. :(

OLyVa5.png
koskoca arrow o ayoll :A :A :A

vampir cadi kurt adam herşey var dizide 19.bölümle birlikte dahada bayılıcaksın bölümlere :Z:Z:Z

koskoca arrow o ayoll :A :A :A

vampir cadi kurt adam herşey var dizide 19.bölümle birlikte dahada bayılıcaksın bölümlere :Z:Z:Z
Oha harbi bende bunu Flash'daki Catlien'in ölen kocası sanmıştım. :F

Dizi harika ya ama Tyler ve Caroline çok yakışıyor keşke öbür sarı oğlan ölse. :A