ne ayıbı cnm sen kendi netin gibi kullan senini şu düşünceni net çalan komsular düşünmüyorYa AKK'yi aşarsam ayıp olur mu acaba.
ne ayıbı cnm sen kendi netin gibi kullan senini şu düşünceni net çalan komsular düşünmüyorYa AKK'yi aşarsam ayıp olur mu acaba.
Bu mesajından cesaret alacağım.ne ayıbı cnm sen kendi netin gibi kullan senini şu düşünceni net çalan komsular düşünmüyor
Orası senin evinde sayılır cnm hem 2 hafta falan diyorsun kendini rahat hissedemezsen hapis gibi geçer o süreBu mesajından cesaret alacağım.
Haklısın ablacım.Orası senin evinde sayılır cnm hem 2 hafta falan diyorsun kendini rahat hissedemezsen hapis gibi geçer o süre
aa insan şehir yerine alısınca köyede hemen alışamıyor ama yapacak birşey yok lise bitene kadar köyde doğdum büyüdüm şimdi gidince yadırgıyorum biraz canım sıkılıyorHaklısın ablacım.
Gideğim de ordakileri eziyim ben büyük şehirden geliyorum diye.aa insan şehir yerine alısınca köyede hemen alışamıyor ama yapacak birşey yok lise bitene kadar köyde doğdum büyüdüm şimdi gidince yadırgıyorum biraz canım sıkılıyor
ahh biz lise döneminde bir kar yağardı bizim köylere 1 hafta yol kapalı okul tatili olurdu ama 1 haftada ışık olmazdı hayat dururdu yanı küçük bir radyo almıştım onla zaman geçirmeye çalısıyordumGideğim de ordakileri eziyim ben büyük şehirden geliyorum diye.
Gerçekten yapacak çok bir şey olmuyor ama havası suyu o kadar temiz ki insan arınıyor sanki.
Kışın hala öyle oluyor mu köyde? Eskiden ben de radyo dinlerdim ama güzel programlar vardı ya Nihatla Sivrisinek, Mansure Sabah şov falan.ahh biz lise döneminde bir kar yağardı bizim köylere 1 hafta yol kapalı okul tatili olurdu ama 1 haftada ışık olmazdı hayat dururdu yanı küçük bir radyo almıştım onla zaman geçirmeye çalısıyordum
Şimdide köylere çok yağıyor ama eskisi kadar değil artık cnm 2004-205-2006 10 yıl önceler inanılmaz kar yağıyordu orta okul ve lise dönemlerinde çok çektik kaç defa 1 hafta okul tatil olmuş 1 haftada ışık kaçmıştır ama sonrada yer altına birşeyler döşediler daha kaçmaması için teknolojik imkanlar geldikçe biraz biraz çözüm bulmuslardı şimdi tam bulunmus hali işteKışın hala öyle oluyor mu köyde? Eskiden ben de radyo dinlerdim ama güzel programlar vardı ya Nihatla Sivrisinek, Mansure Sabah şov falan.
İyi olmuş günümüz teknolojisiyle köyü yeniden inşaa etmişler o zamanŞimdide köylere çok yağıyor ama eskisi kadar değil artık cnm 2004-205-2006 10 yıl önceler inanılmaz kar yağıyordu orta okul ve lise dönemlerinde çok çektik kaç defa 1 hafta okul tatil olmuş 1 haftada ışık kaçmıştır ama sonrada yer altına birşeyler döşediler daha kaçmaması için teknolojik imkanlar geldikçe biraz biraz çözüm bulmuslardı şimdi tam bulunmus hali işte
ama ozamanlar ışık olmasada fark etmiyorduki internet daha yaygun değil yanı internetsiz yaşamayı biliyoruz ama şimdi internet odaklı olduya 1 saat olmasa napacağımızı bilemiyoruz
aa tabi bizim köyde olmamızda biraz geç tanısmaısı sağladı sanırım ben ilk internetimi 2006 yılında bağlatmıştım e kolay net cd si ile nete bağlanıyor oradan arkadaşlık sitesine giriyorduk ilk defa ozaman başka şehirdekilerle sohbeti görmüştüm ve çok heyecanlanıyorduk şuan senle konusmam normal gleiyor ama ozaman çok anormal geliyorduİyi olmuş günümüz teknolojisiyle köyü yeniden inşaa etmişler o zaman
Ben internetle bayağı eski tanışmıştım 2001 ya da 2002 ama şimdiki gibi bağımlı değildim tabii Doğrudur.
Oo hemen arkadaşlık sitelerine mi bakmıştım ben saf saf oyun oynuyordum.aa tabi bizim köyde olmamızda biraz geç tanısmaısı sağladı sanırım ben ilk internetimi 2006 yılında bağlatmıştım e kolay net cd si ile nete bağlanıyor oradan arkadaşlık sitesine giriyorduk ilk defa ozaman başka şehirdekilerle sohbeti görmüştüm ve çok heyecanlanıyorduk şuan senle konusmam normal gleiyor ama ozaman çok anormal geliyordu
Büyük ihtimalle sizdede öyledir ilk net bağlantımda modem yoktu interneti telefona bağlıyorduk net kullandıkça telefona fatura geliyordu bir defasında 150 civarı fatura gelmişti daha sonra modem ile tanışınca dertler bitmişti tabi yine eskilere gittik
hhaahah aa napayım ayoll oan ilk kez netten başkalarıyla konusuyoruz yanı baya ilginç birşeydi senin oyun oynaman normalmiş o yaşta cnmOo hemen arkadaşlık sitelerine mi bakmıştım ben saf saf oyun oynuyordum.
Bizim eski ev iki katlıydı bilgisayar yukarda telefon aşağıdaydı metrelerce kablo çelmişlerdi ve biri evi arayınca internet gidiyordu ne günlerdi ya
katherina @cookies in favorisiydi sevdinmi cnm artık gördüne göre sorabiliriz sonra spoi diyorsunSezonu bitireli 5 bölm oldu, dizi gayet sürükleyici. Son bölümlere doğru Stefan kafayı yedi Elena'nın kanını içtikten sonra, neyseki çabucak toparladı kışkanç @cookies'in gözü değdi oğlana. Jeremy ile Anna hikayesi tatlıydı ama kısa sürdü.
Ölülerin mezardan çıktığı bölüm ve sonrası muhteşemdi. Bir tek Kathreni göremedik o da 2. sezonda ortaya çıktı aslında ölmemiş. @Çiğdem-
Genel olarak sezona puanım; 9/10
Su dizinin 6. sezonunu izleyebilirsen helal olsunSezonu bitireli 5 bölm oldu, dizi gayet sürükleyici. Son bölümlere doğru Stefan kafayı yedi Elena'nın kanını içtikten sonra, neyseki çabucak toparladı kışkanç @cookies'in gözü değdi oğlana. Jeremy ile Anna hikayesi tatlıydı ama kısa sürdü.
Ölülerin mezardan çıktığı bölüm ve sonrası muhteşemdi. Bir tek Kathreni göremedik o da 2. sezonda ortaya çıktı aslında ölmemiş. @Çiğdem-
Genel olarak sezona puanım; 9/10
heves kaçırma o sezonlarda güzeldiSu dizinin 6. sezonunu izleyebilirsen helal olsun
Malum sahıs yokken guzel degildiheves kaçırma o sezonlarda güzeldi
Kötü karakterler güzel oluyor iyi entrika çeviriyor sevdim Fakat Katrine ve Elena aşırı benziyor bende burdan bir şey çıkacak gibikatherina @cookies in favorisiydi sevdinmi cnm artık gördüne göre sorabiliriz sonra spoi diyorsun
VE damonuma ısındınmı
İzlerim izlerim ben kolay kolay dizi bırakmamSu dizinin 6. sezonunu izleyebilirsen helal olsun
Ikisini de Nina dobrev canlandirdigi icin benziyor olmasin @Çiğdem-Kötü karakterler güzel oluyor iyi entrika çeviriyor sevdim Fakat Katrine ve Elena aşırı benziyor bende burdan bir şey çıkacak gibi
İzlerim izlerim ben kolay kolay dizi bırakmam