- Reaksiyon puanı
- 38,927
- Puanı
- 1,060
Herkes gençken yaptiği şeyden utanır dicem de sen daha genç değilsinİçerde dışında dizisini izlemedim ben iftira atmayınProtector'u bile izlemedim oscarları bekliyor
Herkes gençken yaptiği şeyden utanır dicem de sen daha genç değilsinİçerde dışında dizisini izlemedim ben iftira atmayınProtector'u bile izlemedim oscarları bekliyor
Sen hala son bölümü izlemedin mi 😱 Allah'a havale ediyorum seniO diziyi @Forumdash dışında bitiren çıkmadıkı siz bakmadınız bile olan 6 bölüme maruz kalan bana ve pehleye pehleye bitiren @Harunnn60 a oldu yaşam enerjimizi çaldılar resmen ?A
6 Da kaldım birde 4.sezon onayımı almış kim izleyecekseSen hala son bölümü izlemedin mi 😱 Allah'a havale ediyorum seni
Hatırlamıyor da olabilirim bu durumdaHerkes gençken yaptiği şeyden utanır dicem de sen daha genç değilsinÇocuksun. O zamanlar bebeklikte yaptiğin şeylerden utanıyorsun
Çocuk olmayı 2 bin küsur yaşında olmayı tercih ederim sen kendine bak pis bunakBak böyle itiraf et@Çiğdem
Ben de yaşliliğimi seviyorum sanane bebe diyormuyumÇocuk olmayı 2 bin küsur yaşında olmayı tercih ederim sen kendine bak pis bunak
Adam ben diyim 200 sen de 300 yaşındaOnun duyduğu sözlerin yarısı kitaplarda yer almıyor hatırladığına şükret ve kaydet ?A@xemrexxx @Harunnn60
Ben de birgün ata(larımız) olacam ve bu söz yayılacak ?A
Haha not aldım işime yarar belki ileride.
Ne yani saygı duymuyrmuydun bana 😱Haha not aldım işime yarar belki ileride.Forumdash o kadar yaşlıysan senle konuşurken biraz saygılı olayım bari çok salmayayım
Tabi standart bir saygı düzeyim var da daha saygılı olayım demek istemiştim.Ne yani saygı duymuyrmuydun bana 😱
Standart saygıTabi standart bir saygı düzeyim var da daha saygılı olayım demek istemiştim.
Haha not aldım işime yarar belki ileride.Forumdash o kadar yaşlıysan senle konuşurken biraz saygılı olayım bari çok salmayayım
Çocuk olmayı 2 bin küsur yaşında olmayı tercih ederim sen kendine bak pis bunak
Yalnız @dreamy saygılı çocuk yanı hanım evladımı diyorlar aslında süt çocuğu diyorlarda ben yumuşatıyorum .F @MasacRE Gibi kütük olmaktan iyidirNe yani saygı duymuyrmuydun bana 😱
Bir şey diyeceğim o yaşta random mu atar insan, diğer konuda gördüm de yakıştıramadım...Standart saygıAhh siz yeni nesil yokmusunuz keratalar nerden buluyorsunuz
klavyede gözüm görmeyınce random atıyorum bak sfdgshfjsakasdBir şey diyeceğim o yaşta random mu atar insan, diğer konuda gördüm de yakıştıramadım...
@dreamy Saygılı çocuk zaten @MasacRE in kütük akrdeşi @Maskeli Fedai oda ayrı kütük fotoları mevcutBence de saygılı saygısızlıgını görmedimSaygıda kademe yukseltmek istediğine göre pek bi saygılı
Bir de o yaşta her lafıma nasıl zekice yanıtlar veriyorsun ve beni susturuyorsun hayret ediyorum. Keşke yaşlanınca biz de bu kadar zeki olsakklavyede gözüm görmeyınce random atıyorum bak sfdgshfjsakasd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?