Diğer The Returned 1. Sezon Yorumları

@destere Boşuna beğenmişim yorumunu. :) Fanstastik diziymiş bu. Ben Resurrection'dan sonra tövbe ettim bir daha da bilim kurgu fantastik gibi diziler izlemeyeceğim. :)
resurrection biter belki elimizde bir bu kalır bununla idare ederiz artık :) hem arada bir tane fantastik dizi olması şart renk katar olaya :)

resurrection biter belki elimizde bir bu kalır bununla idare ederiz artık :) hem arada bir tane fantastik dizi olması şart renk katar olaya :)
Geçenlerde bir Zombi filmi izlemiştik hani ben onu sevmiştim demek ki ben bunların dram olanını sevmiyorum. Burdan Zombili dizi ve filmleri sevdiğim çıkarılmasın, izlediğimiz filmde çok sevdiğim 2 oyuncu vardı onlar olmasa izlemezdim belkide. Dün gece 5 bölüm The Newsroom izledim. Kaddafi ve Esad'ı konu aldılar halkına yaptıkları zulmü ve Sarin gazını gösterdiler gerçek olaylar daha ilgimi çekiyor hemde yeni şeyler öğrenmiş oluyorum.

Yanlış anlama hacı sen niye bu dizileri izliyorsun diye yadırgamıyorum bugünlerde kimseye birşey söylenmez oldu. Herkesin tercihi farklı olabilir doğal yani. :)

Geçenlerde bir Zombi filmi izlemiştik hani ben onu sevmiştim demek ki ben bunların dram olanını sevmiyorum. Burdan Zombili dizi ve filmleri sevdiğim çıkarılmasın, izlediğimiz filmde çok sevdiğim 2 oyuncu vardı onlar olmasa izlemezdim belkide. Dün gece 5 bölüm The Newrsoom izledim. Kaddafi ve Esad'ı konu aldılar halkına yaptıkları zulmü ve Sarin gazını gösterdiler gerçek olaylar daha ilgimi çekiyor hemde yeni şeyler öğrenmiş oluyorum.

Yanlış anlama hacı sen niye bu dizileri izliyorsun diye yadırgamıyorum bugünlerde kimseye birşey söylenmez oldu. Herkesin tercihi farklı olabilir doğal yani. :)
bak şimdi ben bu sözden alındım işte :) tercihin farklı falan derken yani ona bir açıklık getirelim millet yanlış anlayacak :))
yani dizi tercihleri desek daha doğru bence :))
anladım sen siyasetle alakalı dizileri seviyorsun bende gerçeğe yakın dramları maceraları veya gerlim konulu dizilerin hastasıyım ama siyaset işe girince bana göre değil :))
birde oyuncular güzelse uçuk kaçık konulu dizileride seviyorum aslına bakarsan oyuncuları sevmem lazım oyuncuları seversem her tür dizi gidiyor bir şekilde :)

bak şimdi ben bu sözden alındım işte :) tercihin farklı falan derken yani ona bir açıklık getirelim millet yanlış anlayacak :))
yani dizi tercihleri desek daha doğru bence :))
anladım sen siyasetle alakalı dizileri seviyorsun bende gerçeğe yakın dramları maceraları veya gerlim konulu dizilerin hastasıyım ama siyaset işe girince bana göre değil :))
birde oyuncular güzelse uçuk kaçık konulu dizileride seviyorum aslına bakarsan oyuncuları sevmem lazım oyuncuları seversem her tür dizi gidiyor bir şekilde :)
Ayıpsın bende size ayak uydurmaya çalışıyorum. Mesela The Affair, Recitfy gibi hiç tarzım olmayan dizileri sizlerle birlikte izledim. Çok var daha şimdi aklıma gelmedi. :)

Bunların içinde mesela Bates Motel'i çok sevdim. Onu ayrı bir yere koyuyorum. :)

Aslında benim tarzım Ray Donovan, Vikings ve Homeland gibi diziler. The Sopranos, Breaking Bad, House of Cards ve Better Call Saul dizi değil çok yukarıda bir yerlerde onları saymıyorum. Onların tek bölümüne 100 lira verir yine izlerim. :)

Ayıpsın bende size ayak uydurmaya çalışıyorum. Mesela The Affair, Recitfy gibi hiç tarzım olmayan dizileri sizlerle birlikte izledim. Çok var daha şimdi aklıma gelmedi. :)

Bunların içinde mesela Bates Motel'i çok sevdim. Onu ayrı bir yere koyuyorum. :)

Aslında benim tarzım Ray Donovan, Vikings ve Homeland gibi diziler. The Sopranos, Breaking Bad, House of Cards ve Better Call Saul dizi değil çok yukarıda bir yerlerde onları saymıyorum. Onların tek bölümüne 100 lira verir yine izlerim. :)
rectify i senin tarzına uyar sanıyordumda demekki değilmiş :) o zaman sen bloodline ıda izleyemezsin :)
bahsettiklerinden sopranos , hoc ve homeland hariç kalanları benim içinde çok değerli diziler :)

30 yıl 20 yıl 5 yıl önce ölenler tek tek geri dünyaya geliyorlar ama elbiseli bir şekilde :))

empire izle yahu :D her diziye atlıyorsun maşallah :D
:F:F:Fatlarım ben @destere nin olduğu her yerde olurum ben sananee:F:F

rectify i senin tarzına uyar sanıyordumda demekki değilmiş :) o zaman sen bloodline ıda izleyemezsin :)
bahsettiklerinden sopranos , hoc ve homeland hariç kalanları benim içinde çok değerli diziler :)

30 yıl 20 yıl 5 yıl önce ölenler tek tek geri dünyaya geliyorlar ama elbiseli bir şekilde :))
hımm değişikmiş sonra başlayayım ben buna

Sen onu izliyorsun ben bunu izliyorum diye yarıştırmaya gerek yok değerli kardeşim. Hiçbir zaman benim izlediğim diziler daha kaliteli diye bir iddiam da yok. Hem dizi zevklerimiz birbirine çokta yabancı değil. True Dedective, Fargo, Orphan Black, Game of Thrones ve Da Vinci gibi birlikte izlerken çok zevk aldığımız diziler var mesela. :)

Eskilerden Six Feet Under ve The Killing bunlarıda listeye ekleyebiliriz. :)

empire izle yahu :D her diziye atlıyorsun maşallah :D
zorla kendine arkadaş arıyorsun birlikte dizi seyredecek :)) kız empire a kıl olmuş belki sevmiyor diziyi fantastik dizi izleyecek bizimle :)) sana o kadar söyledim empire başlayınca gel bizimle izle dedim ama follukta yumurta bekliyordun bir türlü gelmedin şimdi araki arkadaş bulasın kendine? öyle sap gibi kalırsın umarım :))

zorla kendine arkadaş arıyorsun birlikte dizi seyredecek :)) kız empire a kıl olmuş belki sevmiyor diziyi fantastik dizi izleyecek bizimle :)) sana o kadar söyledim empire başlayınca gel bizimle izle dedim ama follukta yumurta bekliyordun bir türlü gelmedin şimdi araki arkadaş bulasın kendine? öyle sap gibi kalırsın umarım :))
empire kıl olmadım izlicem şimdi fantastik severim ayrıca ya😉

o zmanlar doluyduk şimdi boşuz :D niye yahu arkadaş aramak kötü bir şey mi ? :D

bloodline da mesela danny var o adamda karizma , ben o vatandaşı izlediğimde true daki rusht karakteri aklıma geliyor muhteşem oynuyor danny :)
The Newsroom'un 2.sezonu 9 bölüm ortalama 1 saat. Gece 5 bölüm izledim tam 5 saat sürdü sabaha kadar. Geriye 4 bölüm kaldı sabaha kadar da onu izleyeceğim ondan sonra da Bloodline dizisini izliyorum. :)