yorum yapmamıştım henüz yapıcam bende bugün izleyebildimsekizinci bölümü çıkmış zaten bende son sekizinci bölümü izleyememiştim ? senin sekizinci bölüm yorumun nerde @Çiğdem- ? birde bana söylüyor izle diye kendisi kayıplarda ?
külliyen yalan dimi ? ben şimdi hatırlattım yeni izleyip öyle yorumlayacaksın birde önceden izlemiştim diyeceksin ? yemezler )yorum yapmamıştım henüz yapıcam bende bugün izleyebildim
ayoll sana hatırlatan benim zatenkülliyen yalan dimi ? ben şimdi hatırlattım yeni izleyip öyle yorumlayacaksın birde önceden izlemiştim diyeceksin ? yemezler )
ayoll sana hatırlatan benim zaten
8.bölüm yorumum
cemile ve lena araları düzeldi bu bölümde buzlar eriyor ayrıca peterin o kadınla ilişkisi hosuma gitmiyor
victor ışıkları kapatıp açabiliyor sonra insanların ölmüş yakınalrını görmesini sağlıyor adamın abisinin kafasını masaya vurmasını sonra kendisini öldürmesini sağladı @destere demiştim sana bu çocuk normal dönenlerden değil ayol şeytan gibi birşey polis kadın ürkütüyor beni demişti bende ürküyorum bu çocuktan
ve simon tekrar dirildi hahahah
1x8. Bölüm
güzeldi heyecanlı bölümlere giriş yaptık
@xemrexxx nin parlağı simontekrar dönüş yaptı rowan ın daha çekecekleri var gerçi tommy de bir halta benzemiyor? kızı kendimden başkasına yakıştıramıyorum
bundada geri dönenlerin açlık sorunu var habire yemek tıkıştırıyorlar aynı hikaye resurrection da da vardı .. sebep ne acaba ?
@Çiğdem- senin peter kıskançlıktan claire i sattı gibi banamı öyle geldipeter jack e claire le uzun zaman önce birlikte olduklarını falan söylerken güya intikam alıyorduda claire i ateşe attı insan seviştiği şeyi böylesine tehlikeye atarmı jack kadan sıyrığın biri şimdi acaba ne halt yer zaten gidip tony adlı masum şişkoyu boşu boşuna dövdü
yine bölümün en iyi sahneleri küçümen victor lu sahnelerdi küçümen victor her 4 yılda birdünyaya gelip yeni bir anne ediniyormuş daha önceki anneyi yok etmek için koskoca otobüz dolusu insanı uçurumdan aşağı atmış julie simon u sevdiği müddetçe tehlikede değil ama çocuğu azarlarsa hapı yutar
sona doğru simon un tony i intihara sürüklediği sahne muhteşemdi velet şişkoyu dağıttı göz hipnozuyla )
@Forumdash @Harunnn60 @MelankoliK @gözlemci
cemile isminden sonra lena yada leylek de tam olsun
şu intihar eden aileyede yazık oldu ya ? onların intiharına senin cemileyi dolduruşa getirip yalan söyleten rahip sebep oldu bu ölümlere
julie sempatik kadın julie ye bir zararı olmasın veledin peder kalıbının adamı değilmiş claire i resmen jack in önüne attı keşke victor un silahı dolu çıksaymış zamanındacnm victor da var birşeyler adamın abisine annesini görmesini sağladı hatırlarsan peterede mezar başında soyguncu arkadaşının hayaletini göstermiş ve kendi kafasına sıkmasını sağlamıştı ama kurşun yoktu sanırım öyle kurtulmuştu victordan
sezon ginaline gelin çabuk .ss @Çiğdem-1x8. Bölüm
güzeldi heyecanlı bölümlere giriş yaptık
@xemrexxx nin parlağı simontekrar dönüş yaptı rowan ın daha çekecekleri var gerçi tommy de bir halta benzemiyor? kızı kendimden başkasına yakıştıramıyorum
bundada geri dönenlerin açlık sorunu var habire yemek tıkıştırıyorlar aynı hikaye resurrection da da vardı .. sebep ne acaba ?
@Çiğdem- senin peter kıskançlıktan claire i sattı gibi banamı öyle geldipeter jack e claire le uzun zaman önce birlikte olduklarını falan söylerken güya intikam alıyorduda claire i ateşe attı insan seviştiği şeyi böylesine tehlikeye atarmı jack kadan sıyrığın biri şimdi acaba ne halt yer zaten gidip tony adlı masum şişkoyu boşu boşuna dövdü
yine bölümün en iyi sahneleri küçümen victor lu sahnelerdi küçümen victor her 4 yılda birdünyaya gelip yeni bir anne ediniyormuş daha önceki anneyi yok etmek için koskoca otobüz dolusu insanı uçurumdan aşağı atmış julie simon u sevdiği müddetçe tehlikede değil ama çocuğu azarlarsa hapı yutar
sona doğru simon un tony i intihara sürüklediği sahne muhteşemdi velet şişkoyu dağıttı göz hipnozuyla )
@Forumdash @Harunnn60 @MelankoliK @gözlemci
cemile isminden sonra lena yada leylek de tam olsun
şu intihar eden aileyede yazık oldu ya ? onların intiharına senin cemileyi dolduruşa getirip yalan söyleten rahip sebep oldu bu ölümlere
sezon ginaline gelin çabuk .ss @Çiğdem-
10.bölüm sezon finalini izledim resurrectiondan dolayı bu diziyi izlemeyenler pişman olabilirler oyuncu kadrosu ve konusu çok geniş bir sezondu 2.sezonada çok olaylar kaldı🙂🙂🙂julie sempatik kadın julie ye bir zararı olmasın veledin peder kalıbının adamı değilmiş claire i resmen jack in önüne attı keşke victor un silahı dolu çıksaymış zamanında
lena ile senin cemilen güzel anlaşıyorlar bacı bacı ağlaşıp dertleşiyorlardı lena nın bu iyi hallerini seviyorum zaten güzel kız ama çok soğuk bir tipti biraz daha sıcak geldi bana bu bölüm
@destere lenaya demir falan girmiyor bee lena cemilleye yaptığı şeyi tuhaf bir şekilde kendisinde buldu zaten hatırlarsana o yara yavas yavas ortaya çıkmıstı sonradan o hale geldi 4 yıl önce cemilleye öyle olması lenanın sucuymus ve doğa üstü bir olayla aynı yara lenaya geldi
camille ide cemile yaptın diziden soğuyorum senin sayende )
Aaa eski yabancı dizilere bakarkan bunu gördüm Ressurrection vardı ondan iyiydi bu dizi malesef 2.sezonu gelmemişti sanırım@Çiğdem- camille yi cemile yapmış yakında küçük osmanı da diziye dahil eder
Bu kesinlik le daha iyiydi Resurrectiondan yanı 2.sezonu olmalıydı mutlakaresuurrection ın ilk başlangıcı güzeldide devamının içine etmişlerdi sıradanlaşıp vasat bir şekilde sona erdi