Diğer The Returned 1. Sezon Yorumları

sekizinci bölümü çıkmış zaten bende son sekizinci bölümü izleyememiştim ? senin sekizinci bölüm yorumun nerde @Çiğdem- ? birde bana söylüyor izle diye kendisi kayıplarda ? :)

külliyen yalan dimi ? ben şimdi hatırlattım :) yeni izleyip öyle yorumlayacaksın birde önceden izlemiştim diyeceksin ? yemezler :))
ayoll sana hatırlatan benim zaten :F:F:F
8.bölüm yorumum
cemile ve lena araları düzeldi bu bölümde buzlar eriyor ayrıca peterin o kadınla ilişkisi hosuma gitmiyor
victor ışıkları kapatıp açabiliyor sonra insanların ölmüş yakınalrını görmesini sağlıyor adamın abisinin kafasını masaya vurmasını sonra kendisini öldürmesini sağladı @destere demiştim sana bu çocuk normal dönenlerden değil ayol şeytan gibi birşey polis kadın ürkütüyor beni demişti bende ürküyorum bu çocuktan:F
ve simon tekrar dirildi hahahah :Z:Z:Z

1x8. Bölüm

güzeldi heyecanlı bölümlere giriş yaptık

@xemrexxx nin parlağı simon
tekrar dönüş yaptı :) rowan ın daha çekecekleri var gerçi tommy de bir halta benzemiyor? kızı kendimden başkasına yakıştıramıyorum :)

bundada geri dönenlerin açlık sorunu var habire yemek tıkıştırıyorlar aynı hikaye resurrection da da vardı .. sebep ne acaba ?
@Çiğdem- senin peter kıskançlıktan claire i sattı gibi banamı öyle geldi
peter jack e claire le uzun zaman önce birlikte olduklarını falan söylerken güya intikam alıyorduda claire i ateşe attı insan seviştiği şeyi böylesine tehlikeye atarmı jack kadan sıyrığın biri şimdi acaba ne halt yer zaten gidip tony adlı masum şişkoyu boşu boşuna dövdü :)

yine bölümün en iyi sahneleri küçümen victor lu sahnelerdi küçümen victor her 4 yılda bir
dünyaya gelip yeni bir anne ediniyormuş daha önceki anneyi yok etmek için koskoca otobüz dolusu insanı uçurumdan aşağı atmış :) julie simon u sevdiği müddetçe tehlikede değil ama çocuğu azarlarsa hapı yutar :)
sona doğru simon un tony i intihara sürüklediği sahne muhteşemdi velet şişkoyu dağıttı göz hipnozuyla :))
@Forumdash @Harunnn60 @MelankoliK @gözlemci

ayoll sana hatırlatan benim zaten :F:F:F
8.bölüm yorumum
cemile ve lena araları düzeldi bu bölümde buzlar eriyor ayrıca peterin o kadınla ilişkisi hosuma gitmiyor
victor ışıkları kapatıp açabiliyor sonra insanların ölmüş yakınalrını görmesini sağlıyor adamın abisinin kafasını masaya vurmasını sonra kendisini öldürmesini sağladı @destere demiştim sana bu çocuk normal dönenlerden değil ayol şeytan gibi birşey polis kadın ürkütüyor beni demişti bende ürküyorum bu çocuktan:F
ve simon tekrar dirildi hahahah :Z:Z:Z
cemile isminden sonra lena yada leylek de tam olsun :)
şu intihar eden aileyede yazık oldu ya ? onların intiharına senin cemileyi dolduruşa getirip yalan söyleten rahip sebep oldu bu ölümlere :)

1x8. Bölüm

tekrar dönüş yaptı :) rowan ın daha çekecekleri var gerçi tommy de bir halta benzemiyor? kızı kendimden başkasına yakıştıramıyorum :)

bundada geri dönenlerin açlık sorunu var habire yemek tıkıştırıyorlar aynı hikaye resurrection da da vardı .. sebep ne acaba ?
peter jack e claire le uzun zaman önce birlikte olduklarını falan söylerken güya intikam alıyorduda claire i ateşe attı insan seviştiği şeyi böylesine tehlikeye atarmı jack kadan sıyrığın biri şimdi acaba ne halt yer zaten gidip tony adlı masum şişkoyu boşu boşuna dövdü :)

yine bölümün en iyi sahneleri küçümen victor lu sahnelerdi küçümen victor her 4 yılda bir
dünyaya gelip yeni bir anne ediniyormuş daha önceki anneyi yok etmek için koskoca otobüz dolusu insanı uçurumdan aşağı atmış :) julie simon u sevdiği müddetçe tehlikede değil ama çocuğu azarlarsa hapı yutar :)
sona doğru simon un tony i intihara sürüklediği sahne muhteşemdi velet şişkoyu dağıttı göz hipnozuyla :))

şu intihar eden aileyede yazık oldu ya ? onların intiharına senin cemileyi dolduruşa getirip yalan söyleten rahip sebep oldu bu ölümlere :)
cnm victor da var birşeyler adamın abisine annesini görmesini sağladı hatırlarsan peterede mezar başında soyguncu arkadaşının hayaletini göstermiş ve kendi kafasına sıkmasını sağlamıştı ama kurşun yoktu sanırım öyle kurtulmuştu victordan:F

cnm victor da var birşeyler adamın abisine annesini görmesini sağladı hatırlarsan peterede mezar başında soyguncu arkadaşının hayaletini göstermiş ve kendi kafasına sıkmasını sağlamıştı ama kurşun yoktu sanırım öyle kurtulmuştu victordan:F
julie sempatik kadın julie ye bir zararı olmasın veledin :) peder kalıbının adamı değilmiş :) claire i resmen jack in önüne attı keşke victor un silahı dolu çıksaymış zamanında :)
lena ile senin cemilen güzel anlaşıyorlar bacı bacı ağlaşıp dertleşiyorlardı lena nın bu iyi hallerini seviyorum zaten güzel kız ama çok soğuk bir tipti biraz daha sıcak geldi bana bu bölüm :)

1x8. Bölüm

sezon ginaline gelin çabuk .ss @Çiğdem- :D

sezon ginaline gelin çabuk .ss @Çiğdem- :D
julie sempatik kadın julie ye bir zararı olmasın veledin :) peder kalıbının adamı değilmiş :) claire i resmen jack in önüne attı keşke victor un silahı dolu çıksaymış zamanında :)
lena ile senin cemilen güzel anlaşıyorlar bacı bacı ağlaşıp dertleşiyorlardı lena nın bu iyi hallerini seviyorum zaten güzel kız ama çok soğuk bir tipti biraz daha sıcak geldi bana bu bölüm :)
10.bölüm sezon finalini izledim resurrectiondan dolayı bu diziyi izlemeyenler pişman olabilirler oyuncu kadrosu ve konusu çok geniş bir sezondu 2.sezonada çok olaylar kaldı🙂🙂🙂
jack, simoni victori adam, peter falan her karakterin ekndine göre bir hikayesi var kadın oyunculardan bahsetmiyorum onlar olmasada olur:F victor görür görmez anlamıştım normal bir geri dönen değil o çocukta doğa üstü güçler var ama victor kaboldu 2.sezonda olmayacaksa eğer büyük eksiklik olur onun sahnelerini çok merakla izliyordum:( simonunda son sahne olayını pek anlamadım ama bölüm öyle bir yerde bittiki olayları haftaya yeni bölüme brakır gibi yeni sezona braktılar kesinlikle 2.sezon olmalı🙂

@destere lenaya demir falan girmiyor bee:F:F:F lena cemilleye yaptığı şeyi tuhaf bir şekilde kendisinde buldu zaten hatırlarsana o yara yavas yavas ortaya çıkmıstı sonradan o hale geldi 4 yıl önce cemilleye öyle olması lenanın sucuymus ve doğa üstü bir olayla aynı yara lenaya geldi:F:F:F

camille ide cemile yaptın diziden soğuyorum senin sayende :))
@Çiğdem- camille yi cemile yapmış yakında küçük osmanı da diziye dahil eder:)
Aaa eski yabancı dizilere bakarkan bunu gördüm :A Ressurrection vardı ondan iyiydi bu dizi malesef 2.sezonu gelmemişti sanırım :A

Ve yine isim yanlışım gündemdeymiş :A :A :A @xemrexxx @destere

resuurrection ın ilk başlangıcı güzeldide devamının içine etmişlerdi:) sıradanlaşıp vasat bir şekilde sona erdi :)
Bu kesinlik le daha iyiydi Resurrectiondan yanı 2.sezonu olmalıydı mutlaka :A

Ürkütücü bir çocuk vardı bu dizide bilmem hatırlarmısın güçleri vardı :F
v1.aTs3MTM1O2o7MTc2MjM7MTIwMDs1NzYwOzM4NDA