Diğer The Returned 1. Sezon Yorumları

1x2. Bölüm

bu bölüm ilk bölümden çok daha güzeldi karakterleri daha iyi tanıdık

rowan zamanında simon la evlenecekken simon ölüyor şu anda dönenlerden biri simon ama rowan ın şimdiki şerif olan sevgilisi simon u içeri attı bakalım önümüzdeki bölüm bırakacakmı yoksa sırf kadını kapmak için içerdemi tutacak?
camille in erosbu bir ablası var lena mıdır nedir hiç sevmedim kızı :) camille daha bir sempatik ve güzel duruyor .. @Çiğdem senin jack dediğin adam çok karakteri bozuk bişeye benziyor :) victor adlı çocuk çok sevimli ve sempatik :) keşke konuşsa çocuk?
@Çiğdem- @sürgünüm @yatutarsa @sokak sanati @gözlemci @MelankoliK @cookies

victor, jacop dan bile daha sempatik bence:) ilk otobüs kazasınıda yaptıran victor adlı çocuktu şimdi yanına geldiği kadın doktor julie han la bir bağlantısı varda tam çözemedim ayrıca doktor julie nin soyununca karnında kesik izleri vardı bir önceki sahnedede şerif karnı deşilerek öldürülen kadınları sayıyordu bence doktor kadında öldürülenlerden biri o da geri dönenlerden olabilir çünkü karnında kesik izleri var :)
Dizinin konusu fena gibi durmuyor ? yarın başlayacağım .

konu harika zaten özellikle doğa üstü fantastik olaylar dikkatini çekiyorsa başlayınca bırakamayacaksın :))
Ya hep başlarım diyorum da sana mahçup oluyorum ((( Kusurumu mazur gör )) Bu defa yaırn başlayacam şu ygs ye bi giriyim zaten 4.girişim abone oldum orayada ))) stress bitsin başlayacam ))

Ya hep başlarım diyorum da sana mahçup oluyorum ((( Kusurumu mazur gör )) Bu defa yaırn başlayacam şu ygs ye bi giriyim zaten 4.girişim abone oldum orayada ))) stress bitsin başlayacam ))
şimdiden başarılar dilerim , umarım istediğin yeri kazanırsın güzel bir sınav olur ..

ne mahcubu ya istediğin zaman başla sorun olmaz zaten diziler boş zamanda izlenir boş zamanına göre ayarlarsın artık :)

şimdiden başarılar dilerim , umarım istediğin yeri kazanırsın güzel bir sınav olur ..

ne mahcubu ya istediğin zaman başla sorun olmaz zaten diziler boş zamanda izlenir boş zamanına göre ayarlarsın artık :)
Teşekkürlerde ben ünideyim Allah hedefi olanlara yardım etsin :) Ben zevkten giriyom sırf sıralama oynatma )))
Yarın eve gelince 2-3 bölüm izliyeceğim hatta yarından itibaren sıkı sıkı dizilerime geri döneceğim

Teşekkürlerde ben ünideyim Allah hedefi olanlara yardım etsin :) Ben zevkten giriyom sırf sıralama oynatma )))
Yarın eve gelince 2-3 bölüm izliyeceğim hatta yarından itibaren sıkı sıkı dizilerime geri döneceğim
olsun iş olsun diye girsende mutlaka kafanda bir yer vardır :)) olursa süper olur dediğin bir yer yokmu eminim var :) yoksa boşu boşuna spor olsun diye girilmez zaten :)

olsun iş olsun diye girsende mutlaka kafanda bir yer vardır :)) olursa süper olur dediğin bir yer yokmu eminim var :) yoksa boşu boşuna spor olsun diye girilmez zaten :)
Kafamda biryer yok valla ne yalan söyleyim zevk yani )) birde abimle vs yarışacaz bakalım kim ne yapacak )))

lö totoş @destere dizileri karıştırmışım ben bu diziyi izlememişim izledim şimdik ilk 2 bölümü :) resurrectiona benziyi ama ona gör çok daha akıcı ilerliyor senaryo :)

finalde bnce @Çiğdem- simon parlağını alır kucağına hoppidi hoppidi yapar sonra sen parlağı alıp kaçarsın ):

dizide en çok ilgimi çeken şey doktor han ın bulduğu çocuk umarım sırrı bu sezon çözülmez:)

ilk 2 bölüme point:8.5

lö totoş @destere dizileri karıştırmışım ben bu diziyi izlememişim izledim şimdik ilk 2 bölümü :) resurrectiona benziyi ama ona gör çok daha akıcı ilerliyor senaryo :)

finalde bnce @Çiğdem- simon parlağını alır kucağına hoppidi hoppidi yapar sonra sen parlağı alıp kaçarsın ):

dizide en çok ilgimi çeken şey doktor han ın bulduğu çocuk umarım sırrı bu sezon çözülmez:)

resurrection bu dizinin çakmasıymış cnm yanı resurrectionun orjinaliymiş bu dizi:F:F:F

kesinlikle konusu daha geniş 🙂🙂🙂

ben sana kötü dizi önermem de sen hep karıştırıyorsun bişeyleri zaten:) bu dizi resurrectiondan daha geniş kadroya sahip daha canlı gibi duruyor hem dizide senin kurbağa suratlı belammy de yok :) o açıdan süper dizidir :))

resurrection bu dizinin çakmasıymış cnm yanı resurrectionun orjinaliymiş bu dizi:F:F:F

kesinlikle konusu daha geniş 🙂🙂🙂
asıl bunların orjinali fransız yapımı bir diziymiş bunların ikiside fransız yapımı diziden etkilenerek çelilmiş yani ikiside orjinal değil :) ama bu resurrectiondan daha güzel :)

ben sana kötü dizi önermem de sen hep karıştırıyorsun bişeyleri zaten:) bu dizi resurrectiondan daha geniş kadroya sahip daha canlı gibi duruyor hem dizide senin kurbağa suratlı belammy de yok :) o açıdan süper dizidir :))
rowanın parlağı var işte:))) bellamy i aratmaz sana:F

rowanın parlağı var işte:))) bellamy i aratmaz sana:F

asıl bunların orjinali fransız yapımı bir diziymiş bunların ikiside fransız yapımı diziden etkilenerek çelilmiş yani ikiside orjinal değil :) ama bu resurrectiondan daha güzel :)
ben jack için balmaıstım bu diziye süpernatural dan lucifer o adamın olduğu her diziye bakıyorum :A:A:A

@destere ben ilk bölümü beğenmedim pek bir çocuk var herşey onun etrafında şekilleniyor sanırım benlik bir dizi değil gibi :)