Diğer The Returned 1. Sezon Yorumları

izliyormusun sonuç nedir ? :)

sanırım sana pek dizi beğendiremeyeceğiz :) neyse kalan dizilere bak artık hangisi aklına yatarsa onu izle :)
Bırakıyon yani ne halin varsa gör diyorsun ))) önerilerini alayım ama şöyle en az 2 sezon oynamış olsun )) izlerim güzel bulduğumu

Ya ordan yada dizist den izliyorum bende :) bates modele bakalım o nasılmış gerçi The returned ın konusu açılır gibi 2.bölümünede bakacam ama hani böyle peşpeşe dizi izlemek daha iyi varsa öyle diziler beraber izleriz
Dur başka birşeye başlama , Bates'e başla :D
Sonra yorum yapacağım beğenirsen sende Bates'e başla :))

Yorumlarını yorum sayfasına yap ki değerli izleyicilerimiz görsün :)
ya da profilim de mi yapsam profilime de birşey yazdım Bates le ilgili ordan kestirme :))

1x3. bölüm

harikaydı bu dizideki bir çok karakteri sevdim ayrıca resurrectiondan çok daha ilgi çekici yine bölüm çok güzeldi

rowan muhteşem
bir kadın tommy adlı şimdiki şerif bozuntusu kocası kadını 24 saat kameralarla röntgenliyormuş:) onun tek korkusu kadını simon a kaptırmak ama haksızda sayılmaz rowan ı kimseyle paylaşmamak lazım :) rowan ilk başta simon un hayaletiyle konuştuğunu sanıyordu lena gelipte simon un onu aradığını söylediği an jeton düştü :))

julie nin komşusu annie adlı kadını hiç sevemedim
ama son sahnede tıfıl victor bizi o kadından kurtaracakmış gibi geldi bana :) öldürse helal olsun diyeğeğim tıfıla :)

burda şişko vatandaşın neci olduğunu
tam çözememekle birlikte onun kardeşide dönüş yaptı ama adam kürekle kafasına indirdi aslında bence normal bir tepki verdi uzun süre öldü diye bildiğin biri aniden karşına çıkarsa insan her türlü tepkiyi verir :)

peter ı six feet under dizisinde sevmemiştim ama burda iyi bir karakter
özellikle karakola gidip simon u kurtarması yanında geçici olarak yerleşmesine izin vermesi güzeldi simon yuvarlağınıda sevmedimde en azından kılkuyruk şerif tommy sinden daha sempatik duruyor

camille lena ile
anlaşamıyor eski hesaplar dönüyor işin içinde ikiside ben adlı yumoşa aşık :)
lena nın sırtını çizmişler kim çizdiyse artık :)
kısaca güzel bir bölümdü kaçırmayın @xemrexxx @Çiğdem- @yatutarsa @MelankoliK @gözlemci